TV mreža = Nova TV?

poruka: 13
|
čitano: 2.781
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pogreške buga ili ?

Čitam bug br.192 i nalatem na stranicu 149 na zanimljiv naslov

"Nesvjestica,padavica i TV program"

citirat ću neke djelove:

Šta raditi kada ste (loš) novinar (loše) privatne kuče s nacionalnom koncesijom, bez ikakvih pravih tema o kojima biste pravili priloge?

Rješenje je uvjek na dohvat ruke:istresimo gaće na računalne "igice".To barem uvjek pali kod ciljane publike narečene TV kuće: ekipe razne

dobi s poludovršenom  osnovnom školom i brojem cipela koji im ohoho nadmašuje kvocjent inteligencije.

Ništa joj se nije dogodilo, odšetala je iz bolnice jednako beskorisno kao što je i ušla s još jednim prilogom "s dna kace" po kojoj je njena TV poznata.

Ovo su bili citirani djelovi teksta.

Cjeli tekst mi se sviđa i slažem se sa time jedino šta me zasmetalo ( napisno u citiranome ) je to šta je taj prilog napravvila Nov@ TV.

Uvjerite se sami:

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=15373

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pogreške buga ili ?

O čemu ti pričaš?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pogreške buga ili ?
miky moj kaže...

Čitam bug br.192 i nalatem na stranicu 149 na zanimljiv naslov

"Nesvjestica,padavica i TV program"

citirat ću neke djelove:

Šta raditi kada ste (loš) novinar (loše) privatne kuče s nacionalnom koncesijom, bez ikakvih pravih tema o kojima biste pravili priloge?

Rješenje je uvjek na dohvat ruke:istresimo gaće na računalne "igice".To barem uvjek pali kod ciljane publike narečene TV kuće: ekipe razne

dobi s poludovršenom  osnovnom školom i brojem cipela koji im ohoho nadmašuje kvocjent inteligencije.

Ništa joj se nije dogodilo, odšetala je iz bolnice jednako beskorisno kao što je i ušla s još jednim prilogom "s dna kace" po kojoj je njena TV poznata.

Ovo su bili citirani djelovi teksta.

Cjeli tekst mi se sviđa i slažem se sa time jedino šta me zasmetalo ( napisno u citiranome ) je to šta je taj prilog napravvila Nov@ TV.

Uvjerite se sami:

Nova TV ima nacionalnu koncesiju, uz HTV i RTL.

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Pogreške buga ili ?

Ovo je u krivom podforumu, a baš i ne kužim šta si htio reći? Gledao sam emisiju i naravno da je sve laz. Ona igra igru koja je zabranjena ono wtf :S

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pročitajte to u novom bugu pa čete skužit.

17 godina
protjeran
Pogreške buga ili ?

također smatram da ide u pogrešan podforum a i tema mi je skroz nejasna što bi to trebalo značiti

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čovječe zar nitko ne čita bug.

Radilo se o novinarki koja je satima igrala video igre uz nadzor lječnika priključena na EEG nakon više sati EEG je pokazao da je novinarka na rubu epilepsičnog napada.

Citiram iz buga:

Nedavno su na jednoj nacionalnoj TV mrešži pustili šokatni prilog o igrama - novinarka je "satima" igrala "igrice" , srečom, pod nadzorom lječnika, i bila je na rubu epilepsičnog napada!Nije se sjetila napraviti isti pokus s emisijam vlastite kuče...

Rješenje je uvjek na dohvat ruke:istresimo gaće na računalne "igice".To barem uvjek pali kod ciljane publike narečene TV kuće: ekipe razne dobi s poludovršenom  osnovnom školom i brojem cipela koji im ohoho nadmašuje kvocjent inteligencije.

Prije jedan mjesec na Novoj TV u Provjerenome bila je tema video igre ista ta tema koja je u bugu predstavlja kao jedna TV mreža!

17 godina
neaktivan

Znaju svi o čemu pričaš, al ne znaju šta ti je tu pogreška. Inače, odličan tup pogled, jedan od najboljih. Konačno je neko rekao istinu o toj jednoj TV kući...

Karma is a funny thing.
17 godina
neaktivan
Pogreške buga ili ?

Kad ste već kod toga, meni je ovo najsmiješnija rečenica:

"A možda i jesam, samo to ne znam jer se ne idem igrati po bolnicama s elektrodama EEg-a priključenim na glavušu." Smijeh

Haha, ovo je stvarno dobro složena rečenica... Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pogreške buga ili ?

Već se vodila rasprava o toj emisiji milky...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 1:31 (reservoir dog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pogreške buga ili ?

LOL! Smijeh

Mislim da čovjeka smeta što se ne spominje direktno Nov@TV nego ovako 'jedna TV kuća' i sl.  Ako nije u tome stvar, onda ne kužim što je autor htio reči..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

LOL! Smijeh

Mislim da čovjeka smeta što se ne spominje direktno Nov@TV nego ovako 'jedna TV kuća' i sl.  Ako nije u tome stvar, onda ne kužim što je autor htio reči..

To i ja mislim. Ali je to mogao jasnije reći. Autoru teme, evo ti link na pravu temu: PROVJERENO - Nov@TV, četvrtak ~22:35h
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
miky moj kaže...

Nije se sjetila napraviti isti pokus s emisijam vlastite kuče...

Šta raditi kada ste (loš) novinar (loše) privatne kuče s nacionalnom koncesijom

Daj, kad vec citiras nesto iz bug-a, pa prepisujes, bar budi pismen pa prepisi onako kako pise. :)

Sve je dobro KAD se dobro svrši!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice