Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 633.286
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

-   hi-fi broj, dakle linije i hi fi konponente, pojacala slusalice, flac, cijene, proizvođači,kablovi, itd.

-   mala škola web dizajna i programiranja, slicno kao i sa malom skolom servera (rastegnuto na par brojeva) uz naglasak na novu tehnologiju (CSS3 i HTML5)

Igor
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Re: Što bi željeli čitati u novom Bugu
CRT kaže...

-   mala škola web dizajna i programiranja, slicno kao i sa malom skolom servera (rastegnuto na par brojeva) uz naglasak na novu tehnologiju (CSS3 i HTML5)

Već komentirano...preopširna tema za časopis..nažalost.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

Linijski Blu-Ray DLNA playeri, LCD TV-i koji imaju internet i mrezne mogucnosti

Ponavljaje gradiva oko plasma i LCD& LED LCD TV-a

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.

4 0 hvala 0
16 godina
Lazarus Long kaže...

Linijski Blu-Ray DLNA playeri, LCD TV-i koji imaju internet i mrezne mogucnosti

Ponavljaje gradiva oko plasma i LCD& LED LCD TV-a

kako bi se smijo da ovo objave hahah : http://www.bug.hr/forum/topic/lcd-plazma-televizori/razlike-izmedu-lcd-panela/60786.aspx

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
CRT kaže...

Već komentirano...preopširna tema za časopis..nažalost.

ta je tema već zapravo i bila, ali u broju 156...pa bi dobro došao neki refresh :)

Igor
14 godina
dajte usporedbu usb stikova i tarifa mobilnog interneta
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
14 godina

Kao prvo, velika HVALA za zemu 13.3 prijenosna računala u 226 broju, kako mi je sjeo, kao budali šamar, ovako dugo nisam bio ugodno iznenađen očekivanim priželjkivanim člankom {#}!!!!

Sada o nečemu što me jako pere, i želio bih ako se ima motiva i resursa, da se napravi tema, članak, osvrt, ma bilo što, na slijedjeću temu; "koliko su naši trgovci spremni biti spremni udovoljiti razumnoj želji/prohtijevu kupca"!!

Naime; tijekom godine sam upitao u jednoj temi, koji je procesor bolji I3, I5 ili I7 u namjeri da neobavezno saznam od dobrih forumaša podatak isplati li se u konačnici ugradnja većeg, čitaj jačeg procesora u ultimativam prijenosnik, tipa Lenovo ThinkPad X220! Namjera mi je bila saznat koliko poboljšava performanse u odnosu na potrošnju struje, i sam I7 procesor, obzirom su me trgovci počeli hraniti kako je I7 četverojezgreni procesor inače, a ovaj I7 u X220 je neka low izvedenica i da je jači I5 ukupno bolji, u što nisam baš siguran, pa pitam dalje!

Odgovor kao takav, ozbiljan baš i nisam dobio, ali, nema veze.

Sada bih zamolio ekipu iz BUG-a, da inkognito postave usmene/pismene zahtijeve u nekoliko dućana po Hrvatskoj, pa neka pokušaju napraviti narudžbu nečeg jačeg, te izvide tko je koliko spreman potvrditi onu devizu/maximu; "kupac je uvijek u pravu" i "najbolji kupac, je zadovoljan kupac", obzirom ja sam imao samo loša iskustva, i izgleda da ću po ono što želim morati ili preko velike bare, ili će mi netko nekako dostaviti doma {#}!

BTW; spomenuti sam ultimativni prijenosnik primarno želio kupiti u Mikronisu, Zagreb, ALI, komentar je da njihovi dobavljači imaju neke serije, dok ove uber, pa znate koliko to košta, kao Svetog Petra kajgana. Da ne bude zabune; pitao sam i u Lenovo Hrvatska, i čekam ogovor na postavljeno pitanje, obzirom mi se na broj za korisnike i pomoć javila gospođa koja to nije, jer su dečki bili negdje vani, nazdravlje, toliko o poslovnoj kulturi i etici, umjesto da su uz telefon da mogu dati kvalitetan odgovor, ako već neće pomoć kupcu koji kod njih želi ostaviti relativno velik novac!

ATJ Lučko
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

recenziji Gaming Headsets  {#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogli bi se mal više osvrnit na hardware grafe,proc,matične i te stvari mislim da mislim da ima previše onih recenzija o laptopima skoro svaki drugi broj nešto o njima pa eto to je moje mišljenje..{#}

Ivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ivan..ATI kaže...

Mogli bi se mal više osvrnit na hardware grafe,proc,matične i te stvari mislim da mislim da ima previše onih recenzija o laptopima skoro svaki drugi broj nešto o njima pa eto to je moje mišljenje..{#}

Koliko ja vidim, ima dosta recenzija i za desktop hardware.

14 godina
neke zanima vise laptopi a nekih kompovi
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
GeneralPag1997 kaže...
neke zanima vise laptopi a nekih kompovi

Zato mi je drago što je u Bugu sve to izmbalansirano.

14 godina
Re: Što bi željeli čitati u novom Bug-u
moram ih pohvalit ovaj broj je odlican.
13 godina
neaktivan
Istražite kad ce novi xbox i playstation i kakve ce imati karakteristike.....

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Photoshop, Illustrator.

Prije je bilo nešto u vezi PS, u jednom izdanju bio bio jedan ili dva tutoriala. Bilo bi dobro da se to vrati, a ne bi bilo loše da se i napravi cijeli broj o dizajnu, možda je to opširna tema, ali zašto ne?

Također, moglo bi se nešto reći i o Illustratoru, programu kojemu se ne daje mnogo pažnje, barem po mome mišljenju...

15 godina

Mislim da bi bilo uredu da napišete temu broja o Appleu/Steve Jobsu, budući da je velikan napustio ovaj svijet.

Naravno ne mora biti odmah idući broj...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
13 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Mislim da bi bilo uredu da napišete temu broja o Appleu/Steve Jobsu, budući da je velikan napustio ovaj svijet.

Vjerujem da hoće jedna ovakva tema ili prigodan tekst biti u Bug-u. Čak štaviše mislim da bi bio i red da se IT časopis osvrne na sve ono što je Steve Jobs uradio u Apple-u. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
onako kao facebook-ov timeline
16 godina
odjavljen
sirka666 kaže...

3-4 stranice da,ali temu broja-ne dolazi u obzir.

Jaco,moja mater te traži!
16 godina
vexx5555 kaže...
sirka666 kaže...

Zašto ne? Umro je jedan od najvećih velikana informatičke industrije. Ako to ne zaslužuje temu broja, ne znam što zaslužuje.

16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Zašto ne? Umro je jedan od najvećih velikana informatičke industrije. Ako to ne zaslužuje temu broja, ne znam što zaslužuje.

Po čemu je on to "velik"? Ja nemam niti jedan komad tehnologije čije je stvaranje on potakao (jer sam nije stvarao).

15 godina
neaktivan

Ali kako ne razumiješ, on je vizionar.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
PLASMAorLCD kaže...

Ali kako ne razumiješ, on je vizionar.

Vizionar? LOL.

Ja bih da jedna od tema u novom broju budu GPU cooleri.

14 godina
neaktivan

Bilo bi dobro tamo na zadnje 3,4, ili cak 5 stranica staviti 'malu skolu

programiranja'... Ak nemoze neki bolji porgramskijezik... makar basic ili pascal...

I tak u svakom broju... :D

AOM... (mmm)
14 godina
neaktivan

Ja bih baš da se napiše realni početak od garaže pa prijateljski razvoj sa Geats-om tek toliko da mlađi naraštaji ne pričaju ovakve gluposti. Da nije bilo njega i sličnih danas bi još igrali Hanojske tornjeve na Galaksiji, e sad se pitate a šta je to? To znaju samo oni koji su od početka rasli i pratili razvoj kompjutera. Sjeća li se itko multimedijalnoga centra u SC-u?

16 godina
odjavljen
Stefano kaže...

Ja bih baš da se napiše realni početak od garaže pa prijateljski razvoj sa Geats-om tek toliko da mlađi naraštaji ne pričaju ovakve gluposti. Da nije bilo njega i sličnih danas bi još igrali Hanojske tornjeve na Galaksiji, e sad se pitate a šta je to? To znaju samo oni koji su od početka rasli i pratili razvoj kompjutera. Sjeća li se itko multimedijalnoga centra u SC-u?

Igrao sam ja i to. Opet,što je Stevo napravio? Ništa značajno (za mene).

16 godina
vexx5555 kaže...
DamageHigh kaže...

Po čemu je on to "velik"? Ja nemam niti jedan komad tehnologije čije je stvaranje on potakao (jer sam nije stvarao).

A ovaj post si napisao iz naredbenog retka, isključivo tipkovnicom.

Bar si ti serviser. Koliko si smartphone-a imao prije iPhone-a na servisu? Puk je prije iPad-a uopće znao za tablete? Aspirin i to, ne..

Jesi gledao kad Disney-ev/Pixar-ov crtani film?

Između ostalog, proguglaj malo...pročitaj malo o samim počecima PC-a. Vidjet ćeš koliki je utjecaj imao, što direktno, što indirektno, na razvoj istih.

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
vexx5555 kaže...
sirka666 kaže...

Zbog toga što je svijet prepun puno važnijih ljudi u ICT-u koji su "zadužili svijet" (BTW, mrzim ovu jezičnu konstrukciju) puno više od Steve-a. I ako su oni dosada bili 'pokriveni' tek pokojom crticom u BUG-u, onda v'rit sve ako Steve zaslužuje svoju temu broja. 2-3 stranice bile bi posve dovoljne (po meni je čak i to pretjerano, ali OK - uzimam u obzir "prosječnog čovjeka").

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina

htio bi da naprave neki test zvucnika (2,1 i 5,1) jer je zadnji takav bio 2005. godine i mislim da bi mogli napisat par stranica o steve-u jer ipak je on jedan od velikana sto god mi mislili o njemu.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
@Vlad0 - uglavnom se slazem s tobom, iako si mogao i poimence spomenuti te "puno vaznije ljude". Ovako ostaje samo na rjecima.
Medutim, to sto su oni puno vazniji, ne umanjuje cinjenicu da je Jobs bio jedna velika ikona ICT-a, koja je poprilicno utjecala na njegov razvoj. Mislim da Bug kao casopis koji pise upravo o IT-u, njegovu smrt mora popratiti, kao i bilo koje druge bitne licnosti. Ne kazem da to mora biti tema broja, ali ne vidim niti zasto "ne dolazi u obzir" (iako ne znam od kud pravo da vi govorite sto dolazi u obzir, a sto ne...ali manje bitno). U svakom slucaju, mi smo svoje rekli. Ostaje na Bugovcima da vidimo na koji nacin ce to sloziti.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice