Sramotan savjet u novom Bug-u

poruka: 19
|
čitano: 3.926
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NRPG Ratio Master

Žalosno ,ali istinito.

Tema Seedboxovi....bla,bla,bla...  sve okolo-kole mic po mic opis načina kako na privatnim trackerima postići dobar ratio omjer.

Na samom kraju čovjek da ne povjeruje.

Recenzent dava savjet, koje alate koristiti za varanje torrent zajednice.

Srećom za te alate zna jako mali broj ljudi. Sada svaka budala zna za RatioMaster.

Ovo je čista želja za uništenjem prije svega domaćih trackera.

Pošto ste stupili u kontakt s Rapidshareom i uredno se brišu linkovi gdje neki luđak skenira i uploda pdf Bugove,

sada vam je ovo jedino oružje da se toga riješite na domaćim trackerima.

Naravno rulja će varat i na stranim,te će ovi jednostavno blokirat sve daljne registracije sa kroejša ip adresama.

Katastrofa.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Joj koja katastrofa.

Ajmo sad svi tužit Bug zbog toga.

Taj alat je jako usko vezan za torente i zašto nebi nešto pisali o tome kad vec pišu o torrentima i seedboxu?

Normalan komad softvera ko i svaki drugi.

Ne kužim zašto tolika panika.

A i to sa RS-om zašto ne?

Bug je zašticen koliko ja znam i kopiranje je zabranjeno što je taj lik ocito radio kad je skenirao Bug.

I kaj sad tu ne štima?

Misliš da ce sad svaka budala koristit ratio master?

Sigurno ne.

Puno trackera nece ništa primjetit.

Dosta njih sigurno da i banat ce usera.

Sam si je dakle kriv ako ide varat.

Ako je neko u nekom dobrom trackeru sigurno nece riskirat svoj account koji možda ima godinama da bi malo digao ratio.

A mogao ga je godinama održavat.

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tako je...sve je u skladu sa novinarskom etikom.

Sasvim bi bilo normalno u autoklubu napravit recenziju nekog malog kamiona,

a ispod toga navesti kako u njega sipati lož ulje.

Ili na biznis.hr da u savjetniku za prijavu poreza novinar posavjetuje,kako zajebat državu za par tisuća kuna,

te to raspršit među masu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Savjet je dobronamjer, ali je zastario.

Naime, vani je verzija RM 1.7.6 kao i pripadajući emulatori za uTorrent 1.8.

Dobronamjeran je, jer nemaju svi flat,kao ni UP brzinu od 100kB/S,kao ni  mogućnost iznamljivanja SeedBox-a.

Održavati ratio s 25kB/s je nemoguće.

Uz razborito korištenje RM nema frke.(Znam što govorim, iskustvo preko 2g. bez bana

Power User)

Glede SB, članak je više bio načelne prirode, trebalo ga je popratit s konfiguracijom SB.

Mali vodič napraviti,OS je uglavnom linux u više verzija, dok se Win dodatno plaćaja.

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!

0 0 hvala 0
17 godina

Poanta je da torrent protokol gubi svaki smisao bez seedera.

Trenutno nema emulatora za novi u.t 1.8.2, premda je razvoj nastavljen sa verzijom 1.7.7.

Marva balkanska pohlepna u 90% slučajeva ne koristi navedeno za djelimično popravljanje ratia,

već sve skinuto donosi u omjer 1:1.

Sreća postoje i razvijenije skripte koje ih baniraju.

Ja sa 8/512 brzinom nemam potrebu to koristiti. Uplati 100 kn više neta pa seedaj ko čeljade.

Svi bi se tucali da im ne uđe.  Free ovo free ono,varaj ovako,varaj onako.

Nije trebalo o ovome pisat u magazinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam malu brzinu ali ne skidam sve kaj stignem i nakon toga seedam po 2-3 dana pa nije frka držat ratio.

A i ako zaškripi doniram trackeru pa mi daju po 100-200gb u upload i opet ratio ok.

I kaj je najbolje jeftinije me dođe nego seedbox.

Ok da imam brži net nebi ni morao donirat ali nije to jako puno a pomaže.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

To sam zaboravio,a i oni su zlurado zaboravili da svatko može biti donator.

Također sam donator na dva trackera.

Usluge servera se vrte u prosjeku oko 210-250 € mjesečno.

Pomaganjem zajednici dobijaš i masu privilegija.... to su lof zaboravili navest.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sramotan savjet u novom Bug-u
torrente kaže...

Pomaganjem zajednici dobijaš i masu privilegija.... to su lof zaboravili navest.

To je da.
Uglavnom ja sam odma mislim drugi dan donirao kak sam upao na tracker i nisam požalio.
I kolko sam vidio dosta ljudi je isto doniralo.
Brzo i jednostavno sa paypalom i svi sretni i zadovoljni.
KAd se samo zbroji da recimo za donaciju od 50 dolara dobiješ 200gb uploada i ratio ti skoci ko mutav te nekoliko mjeseci VIP status......
A tih 50 dolara drže stvarno dugo.
Dok pošteni seedbox košta mjesecno oko 40-50 dolara.
E ta racunica mi baš ne paše.
Rađe doniram i pomognem super trackeru.
Barem cu to toliko dugo radit dok ne uzmem bržu vezu
17 godina
neaktivan

Najgore je što nema opcija za uzimanje veze sa bržim uploadom, možda eventualno u Zagrebu

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
torrente kaže...

To je da.
Uglavnom ja sam odma mislim drugi dan donirao kak sam upao na tracker i nisam požalio.
I kolko sam vidio dosta ljudi je isto doniralo.
Brzo i jednostavno sa paypalom i svi sretni i zadovoljni.
KAd se samo zbroji da recimo za donaciju od 50 dolara dobiješ 200gb uploada i ratio ti skoci ko mutav te nekoliko mjeseci VIP status......
A tih 50 dolara drže stvarno dugo.
Dok pošteni seedbox košta mjesecno oko 40-50 dolara.
E ta racunica mi baš ne paše.
Rađe doniram i pomognem super trackeru.
Barem cu to toliko dugo radit dok ne uzmem bržu vezu
Da, vi ste u pravu. Sve je to lijepo i krasno.
Ali mene za to nije briga.
Što da kupim bržu vezu ili doniram trackeru, svašta.
Varam varalice ili kradem od kradljivaca.

Evo što kaže RM:
pay2leech trackers are a lot worse than cheating peers.

P.S.

Vidimo se na IPT

Let's go cheat something
mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
17 godina
RE: NRPG Ratio Master
torrente kaže...

Žalosno ,ali istinito.

Tema Seedboxovi....bla,bla,bla...  sve okolo-kole mic po mic opis načina kako na privatnim trackerima postići dobar ratio omjer.

Na samom kraju čovjek da ne povjeruje.

Recenzent dava savjet, koje alate koristiti za varanje torrent zajednice.

Srećom za te alate zna jako mali broj ljudi. Sada svaka budala zna za RatioMaster.

Ovo je čista želja za uništenjem prije svega domaćih trackera.

Pošto ste stupili u kontakt s Rapidshareom i uredno se brišu linkovi gdje neki luđak skenira i uploda pdf Bugove,

sada vam je ovo jedino oružje da se toga riješite na domaćim trackerima.

Naravno rulja će varat i na stranim,te će ovi  jednostavno blokirat sve daljne registracije sa kroejša ip adresama.

Katastrofa.

Malo mi je glupo očekivati da se netko drži pravila u igri u kojoj je glavni cilj kršenje drugih pravila (zakona, autorskih prava). 
Jednostavno rečeno - prljavi igraju prljavo. 

17 godina
neaktivan

oprosti, ali p2p tehnologija i torrent protokol sami po sebi su legalni, kako kod nas tako i u drugim normalnim zemljama. nije bitno sto vjerojatno vecina korisnika cini nelegalne aktivnosti, sama tehnologija je potpuno u skladu sa zakonom.
upravo zato Bug, koji su uvijek predstavlja kao časopis kojemu je stalo do legalnosti, ne bi trebao dijeliti takve savjete vezane za torrente. Ekvivalent tome bi bio da daju savjete kako krekirati igre ili na drugi način zaobilaziti zaštitu.

Tome nije mjesto u Bugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

oprosti, ali p2p tehnologija i torrent protokol sami po sebi su legalni, kako kod nas tako i u drugim normalnim zemljama. nije bitno sto vjerojatno vecina korisnika cini nelegalne aktivnosti, sama tehnologija je potpuno u skladu sa zakonom.
upravo zato Bug, koji su uvijek predstavlja kao časopis kojemu je stalo do legalnosti, ne bi trebao dijeliti takve savjete vezane za torrente. Ekvivalent tome bi bio da daju savjete kako krekirati igre ili na drugi način zaobilaziti zaštitu.

Tome nije mjesto u Bugu.

Pročitaj još jednom tekst. Možda uočiš da je autor teksta naveo "mogu vas izbaciti s trackera".
RM ničim ne krši autorska prava ili bilo koji zakon.

Crack, patch..... krši autorska prava i nanosi ekonomsku štetu proizvođaču.

Moral je skup nepisanih pravila prema kojima se ljudi ponašaju.
Za nekog je moralno ići u vojsku i ubijati, a za nekog je to nemoralno.

17 godina

Dobro...cut the shit... nikakav razlog nije postojao da se tamo spominje RM.

Svjesna i podmukla namjera da se malo prči koliko-toliko domaća zajednica sa najezdom fejkova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

Tome nije mjesto u Bugu.

p2p i torrent protokoli nisu ilegala ,ilegala je sadrzaj koji se dijeli na nekim trackerima .....
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Dobro...cut the shit... nikakav razlog nije postojao da se tamo spominje RM.

Svjesna i podmukla namjera da se malo prči koliko-toliko domaća zajednica sa najezdom fejkova.

Osobno nevidim nikakvu zavjeru.

Za otkrivanje fejkanja su zaduženi moderatori na trackerima.

Na trackeru na koji ti aludiraš se ne može varati zbog malog broja korisnika.

17 godina
protjeran

Tko ispod sebe a i drugog rupu kopa, sam u nju i ..... 

Ma nek djeca znaju varati kad vec kradu, saznaju oni svejedno, prije ili kasnije...

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 20:32 (bestia).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Daj ljudi malo pričajete o kakvim je to privatnim trackerima riječ, i koji su najpopularniji i šta se dobiva ra zazliku od ovih, hajmo reći, običnih trackera.. Mislim da je to zanimljivo okorjelim piratima koji tako i zaradjuju (primjerice: http://www.asterix.co.ba/pogledaj.php )

Prije možda godinu dobio sam od kolege šifru da isporbam, mislim, torrentleech (znam po sučelju sličnom starom unrealbeyondovom) i iskreno nisam bio zadovoljan.. Stvari koje sam dugo tražio nisam tamo ni našao (stari albumi eurorapa, C-block, Nana, Down Low, možda se netko sjeća, i još par programa te neke starije filmove) a i par filmova koje sam skinuo nisu baš bili ok..

Nisam siguran, ali mislim da korisnici koji imaju accaunte na takve trackere ipak malo sebi dižu rep jer kao oni imaju nešto što mi obični korisnici nemaju i to je kao ono super moćno (bilo je mislim i par hvališa koji kažu: "šta zar vi još uvijek koristite javne trackere") Zašto iznosim ovo mišljenje, pa isključivo zbog ovog 'još uvijek', jer konkrentno meni lično što god treba to i nadjem na www.torrentz.com. Ukoliko pratite filmove dovoljno je samo da pratite aXXo, FXG, KLAXXON (i joša par njih) i to bi bilo dovoljno za sve novo što izlazi.. Za ostalo zdrava doza pameti, čitanja komentara i to je to..

Ispravite me ukoliko grješim (a vjerujem da - da, jer ne bi se tolika čitava pompa dizala oko tog RM-a i sl.) i dajte par primjera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Envy kaže...

Nisam siguran, ali mislim da korisnici koji imaju accaunte na takve trackere ipak malo sebi dižu rep jer kao oni imaju nešto što mi obični korisnici nemaju i to je kao ono super moćno (bilo je mislim i par hvališa koji kažu: "šta zar vi još uvijek koristite javne trackere") Zašto iznosim ovo mišljenje, pa isključivo zbog ovog 'još uvijek', jer konkrentno meni lično što god treba to i nadjem na www.torrentz.com. Ukoliko pratite filmove dovoljno je samo da pratite aXXo, FXG, KLAXXON (i joša par njih) i to bi bilo dovoljno za sve novo što izlazi.. Za ostalo zdrava doza pameti, čitanja komentara i to je to..

Ispravite me ukoliko grješim (a vjerujem da - da, jer ne bi se tolika čitava pompa dizala oko tog RM-a i sl.) i dajte par primjera.

Da...imam moćnije od javnog trackera to, kada pokrenem torrent on ide do jaja, sve dok ne dođe 100%.
Meni osobno 8 megabitnom brzinom skida 3 giga za sat. 
Na javnom je mrcvarenje jer seederi bježe kad skinu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice