malo izaziva smjeh u informatickom casopisu vidjet reklamuza sampon, ali jbga, od neceg se treba zivjet...
bolje loreal sa dobrim samponom nego vemil :D a o njihovoj ponudi necemo:D
vemil-loreal 0-1 XD
malo izaziva smjeh u informatickom casopisu vidjet reklamuza sampon, ali jbga, od neceg se treba zivjet...
bolje loreal sa dobrim samponom nego vemil :D a o njihovoj ponudi necemo:D
vemil-loreal 0-1 XD
Ja kupujem Bug od prvog broja i prije mi je bio daleko drazi i citao se od korica do korica. Sada ga prelistam i zaboravim na njega, zapravo ne znam niti zasto ga vise opce kupujem.
Vecina tekstova i tema su vec bile na netu, neke teme su prenesene pa se isto mogu procitati na netu. Sve je to nekako u revijalnom tonu.
Nekad je tu bilo daleko vise entuzijazma , bolje su se teme obradjivale, ali bila su to neka druga vremena, racunala tada nisu bila ovako dostupna pa je sve bilo zanimljivije i vise se citalo kad se nije moglo priustiti navedeno.
Nekad je izlazak novog procesora bio dogadjaj, a danas je to uobicajeno i ocekivano.
Sada kada je sve dostupno nestalo je carolije
Srecom da je ovako kako je danas jer su racunala skroz pristupacna, ali fali mi duh tog vremena, bilo je puno zanimljivije i zabavnije.
Ja kupujem Bug od prvog broja i prije mi je bio daleko drazi i citao se od korica do korica. Sada ga prelistam i zaboravim na njega, zapravo ne znam niti zasto ga vise opce kupujem.
Vecina tekstova i tema su vec bile na netu, neke teme su prenesene pa se isto mogu procitati na netu. Sve je to nekako u revijalnom tonu.
Nekad je tu bilo daleko vise entuzijazma , bolje su se teme obradjivale, ali bila su to neka druga vremena, racunala tada nisu bila ovako dostupna pa je sve bilo zanimljivije i vise se citalo kad se nije moglo priustiti navedeno.
Nekad je izlazak novog procesora bio dogadjaj, a danas je to uobicajeno i ocekivano.
Sada kada je sve dostupno nestalo je carolije
Srecom da je ovako kako je danas jer su racunala skroz pristupacna, ali fali mi duh tog vremena, bilo je puno zanimljivije i zabavnije.
Zar to još uvijek netko kupuje? Ja ga nisam pročitao niti kupio već 3god.
Da, i ja sam se prestrasio kad sam to vidio. LOL
Da, i ja sam se prestrasio kad sam to vidio. LOL
to ti je biznis
oni od tih reklame dobiju vise neg od prodaje casopisa
tak ti rade sve novine
to ti je biznis
oni od tih reklame dobiju vise neg od prodaje casopisa
tak ti rade sve novine
Nitko te ne sili da kupuješ bug! Kupuj si one ženske pa se barem nećeš šokirat kad vidiš reklamu za kremice :D
A što se tiče naxeem-a zanima me koja je sljedeća titula na 4000 postova ili je tek na 5000 sljedeća titula?? Bubamara na nitrous?? Robo-mara?? Termi-mara možda?? :D
Zabrijali ste u off-topic (više puta i sada opet), a i tema je djetinjasti glupa, pa da se dalje ne baljezga - lock!