Šok u ovomjesečnom BUG-u zaključana tema

poruka: 44
|
čitano: 5.243
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Šok u ovomjesečnom BUG-u

malo izaziva smjeh u informatickom casopisu vidjet reklamuza sampon, ali jbga, od neceg se treba zivjet...

bolje loreal sa dobrim samponom nego vemil :D a o njihovoj ponudi necemo:D

vemil-loreal 0-1 XD

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šok u ovomjesečnom BUG-u

Ja kupujem Bug od prvog broja i prije mi je bio daleko drazi i citao se od korica do korica. Sada ga prelistam i zaboravim na njega, zapravo ne znam niti zasto ga vise opce kupujem.

Vecina tekstova i tema su vec bile na netu, neke teme su prenesene pa se isto mogu procitati na netu. Sve je to nekako u revijalnom tonu.

Nekad je tu bilo daleko vise entuzijazma , bolje su se teme obradjivale, ali bila su to neka druga vremena, racunala tada nisu bila ovako dostupna pa je sve bilo zanimljivije i vise se citalo kad se nije moglo priustiti navedeno.

Nekad je izlazak novog procesora bio dogadjaj, a danas je to uobicajeno i ocekivano.

Sada kada je sve dostupno nestalo je carolije Osmijeh

Srecom da je ovako kako je danas jer su racunala skroz pristupacna, ali fali mi duh tog vremena, bilo je puno zanimljivije i zabavnije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Šok u ovomjesečnom BUG-u
Pixel kaže...

Ja kupujem Bug od prvog broja i prije mi je bio daleko drazi i citao se od korica do korica. Sada ga prelistam i zaboravim na njega, zapravo ne znam niti zasto ga vise opce kupujem.

Vecina tekstova i tema su vec bile na netu, neke teme su prenesene pa se isto mogu procitati na netu. Sve je to nekako u revijalnom tonu.

Nekad je tu bilo daleko vise entuzijazma , bolje su se teme obradjivale, ali bila su to neka druga vremena, racunala tada nisu bila ovako dostupna pa je sve bilo zanimljivije i vise se citalo kad se nije moglo priustiti navedeno.

Nekad je izlazak novog procesora bio dogadjaj, a danas je to uobicajeno i ocekivano.

Sada kada je sve dostupno nestalo je carolije Osmijeh

Srecom da je ovako kako je danas jer su racunala skroz pristupacna, ali fali mi duh tog vremena, bilo je puno zanimljivije i zabavnije.

slažem se.
meni najviše smeta te mi svaki put razočara je kada ponovo neku temu. nema više originalnosti.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan
Šok u ovomjesečnom BUG-u

Zar to još uvijek netko kupuje? Ja ga nisam pročitao niti kupio već 3god.

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo , ne kužim to : U profilu ne piše da je moderator .

Pogledajte moj profil .
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 15:22 (rossoneros).
17 godina
neaktivan
Nije moderator za ovaj podforum. Za neke je.

A za koje, to ti jako očito piše na profilu. :)
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Joj , opće nisam niti skužil .
Pogledajte moj profil .
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ali može davati žucke i crvendace na bilo kojem. Samo je zadućen za svoje podforume, ali može nadgledati i druge (kolko ja kuzim stvari)
Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
16 godina
neaktivan
Šok u ovomjesečnom BUG-u

Da, i ja sam se prestrasio kad sam to vidio. LOL

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Da, i ja sam se prestrasio kad sam to vidio. LOL

Nisam isprva mogao vjerovati svojim očima.
Pogledajte moj profil .
16 godina
neaktivan
Šok u ovomjesečnom BUG-u

to ti je biznis

oni od tih reklame dobiju vise neg od prodaje casopisa

tak ti rade sve novine

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psycho kaže...

to ti je biznis

oni od tih reklame dobiju vise neg od prodaje casopisa

tak ti rade sve novine

Da,ali reklama na dvije stranice?Za kaj dajemo novce,za reklame.
Pogledajte moj profil .
17 godina
neaktivan
Šok u ovomjesečnom BUG-u

Nitko te ne sili da kupuješ bug! Kupuj si one ženske pa se barem nećeš šokirat kad vidiš reklamu za kremice :D  

A što se tiče naxeem-a zanima me koja je sljedeća titula na 4000 postova ili je tek na 5000 sljedeća titula?? Bubamara na nitrous?? Robo-mara?? Termi-mara možda?? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Šok u ovomjesečnom BUG-u

Zabrijali ste u off-topic (više puta i sada opet), a i tema je djetinjasti glupa, pa da se dalje ne baljezga - lock!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice