Poklanjam BUG sa CD/DVD od broja 109 nadalje

poruka: 8
|
čitano: 1.846
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Poklanjam BUG sa CD/DVD od broja 109 nadalje

Dakle, teška srca Plač a zbog nedostatka prostora za čuvanje poklanjam navedeno.

Ako netko želi moje blago neka se javi. U ponedjeljak 23.08. dolazim u Zagreb

pa ih mogu dovesti.

Pozdrav.

2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Poklanjam BUG sa CD/DVD od broja 109 nadalje
Zar sve brojeve od broja 109 nadalje... pa svaki je bio otprilike 30kn, to je znači (od 109-og do 209-og (a i više)) ajde recimo 100 brojeva ( a ima ih i više)....
da ih davaš u manje od pola cijene to bi bilo možda 12kn po broju puta 100 brojeva... to je 1200kn u najgorem slučaju...
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
15 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Zar sve brojeve od broja 109 nadalje... pa svaki je bio otprilike 30kn, to je znači (od 109-og do 209-og (a i više)) ajde recimo 100 brojeva ( a ima ih i više)....
da ih davaš u manje od pola cijene to bi bilo možda 12kn po broju puta 100 brojeva... to je 1200kn u najgorem slučaju...

Zar nevidiš da čovjek poklanja (piše u naslov teme) a nije za prodaju, ako nekome poklanja to znači da dobro čini djelo. Smijeh

Nenad
15 godina
neaktivan

da naravno i poštujem sve to, ali kažem da bi mogao malo i zaraditi na tim bugovima ako su lijepo očuvani... :D a gdje živiš, johnny bravo.. (ako hočeš, daj na pm) možda bih ja mogao to uzet...

EDIT: sorry otpada sve, pogledao sam gdje živiš.... ne ne ... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 22:59 (tonchy).
16 godina
odjavljen
tonchy kaže...

da naravno i poštujem sve to, ali kažem da bi mogao malo i zaraditi na tim bugovima ako su lijepo očuvani... :D

Tesko da se ista moze zaraditi na tome... Jednostavno, ta vremena su prosla vec odavno.

15 godina
neaktivan
tonchy kaže...

da naravno i poštujem sve to, ali kažem da bi mogao malo i zaraditi na tim bugovima ako su lijepo očuvani... :D a gdje živiš, johnny bravo.. (ako hočeš, daj na pm) možda bih ja mogao to uzet...

EDIT: sorry otpada sve, pogledao sam gdje živiš.... ne ne ... 

Vidiš on je iz KŽ, a ja BJ, a ja posjedujem od broja 175 pa dosad, jedino imam od časopisa BUG-a nemam gdje staviti a i neznam što ću sa časopisima.Smijeh

Nenad
15 godina
neaktivan
da da imas pravo.... ali npr. ja sam prije 2 mj tražio adobe after effects za nesto i vidio sam da je to na jednom bugu (prošlom) ali taj bug nije bio u mojoj "kolekciji" (od 50 brojeva.. :D :D) paa...
14 godina
neaktivan
daj meni pošalji u zagrebu sam!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice