Olegovi opisi strategija u Bugu

poruka: 5
|
čitano: 2.060
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Olegove recenzije strategija u BUG-u

Ne znam je li samo ja imam dojam da se Oleg uspavao, jer evo ponovo novi BUG bez njegove recenzije? Mršti se

Najbolji opisi strategija koje sam ikad citao, bilo da se radi o papirnatim ili online recenzijama, na nasim jezicima ili na engleskom, su nesumnjivo Olegovi. E sad, nije bas da u posljednje vrijeme nema novih naslova vec kao da se Oleg "zasitio" pa igra i opisuje samo rijetke naslove. Cak ga ni na Matrixovom forumu nema vec godinu. Dragi Oleze sta se desava?! Nemoj nam samo reci da su te online FPS-ovi uzeli pod svoje. Da li i kada cemo vidjeti recenzije nekih od sljedecih naslova:

Achtung Panzer: Kharkov 1943

Theatre of War 2: Africa 1943

Theatre of War 2: Kursk 1943

For The Glory

Field of Glory

Reign: Conflict of Nations

Empires of Steel

Arsenal of Democracy

Distant Worlds

Victoria 2

Battlefield Academy

Storm over the Pacific

Hearts of Iron III: Semper Fi

Close Combat: Last Stand Arnhem

Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Olegove recenzije strategija u BUG-u

Da, njegovi opisi su najbolji - u potpunosti se slažem!

Očito da Zli više nije toliko "zao"... Cool

17 godina
neaktivan

Iako ne igram HC strategije, osim Total War serijala koji je ipak mješanac, uživam u Olegovim recenzijama i sve ih pročitam s guštom. Oleg i Vrdelja su definitivno najbolji recezenti, a van konkurencije je Drago Galić kojeg također čitam iako sam u životu odigrao jednu avio-simulaciju.Taj tip piše poeziju.

15 godina
odjavljen
Hrxxx kaže...

Iako ne igram HC strategije, osim Total War serijala koji je ipak mješanac, uživam u Olegovim recenzijama i sve ih pročitam s guštom. Oleg i Vrdelja su definitivno najbolji recezenti, a van konkurencije je Drago Galić kojeg također čitam iako sam u životu odigrao jednu avio-simulaciju.Taj tip piše poeziju.

Ne igram strategije također,jedina u koju sam doslovno bio zaljubljen i i gdje sam zavolio "bobičarenje" je bila Age of Empires,a što se Drage tiče...ja osobno za sebe poželim konstatirati da sam zaljubljenik u avio simulacije,makar sam odigrao samo jedno i to XPLANE,i odmash sam se zaljubioSramim se

A stvar koju neću nikad zaboravit iz jednog BUGa unatrag godinu dana je i počne sa nešto u stilu:"Ja nemam svoj dio od 20k EUR za kupnju USB čukica,ili tako nešto...",

svaka čast

15 godina
Opisi strategija u BUG-u

Ne znam je li Oleg procitao nasu konstruktivnu kritiku, ali evo u zadnjem broju je opisao Victoriju 2 Osmijeh 

Samo da nastavi ovim tempom, da ne zabusava, pa da cekamo opet dva-tri broja do novog opisa...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 9:22 (Emx77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice