Dakle, Bug-ov DVD mi ne radi ni na jednom od 2 računala. Sam po sebi ne reagira kad ga se ubaci (ne radi mu autoplay), a kad ga ja pokušam pokrenut kaže D:\ is not accessible. The request could not be performed because of an I/O device error. Druge DVD-ove i CD-ove moj DVD drive vrti normalno. Što da napravim i kome da se obratim kako bih, ako je moguće, dobio zamjenski BUG DVD? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jednostavno nazovi bug i zatraži DVD.U bugu ti piše broj telefona.
Dakle, Bug-ov DVD mi ne radi ni na jednom od 2 računala. Sam po sebi ne reagira kad ga se ubaci (ne radi mu autoplay), a kad ga ja pokušam pokrenut kaže D:Q is not accessible. The request could not be performed because of an I/O device error. Druge DVD-ove i CD-ove moj DVD DRIVE vrti normalno. Što da napravim i kome da se obratim kako bih, ako je moguće, dobio zamjneski BUG DVD? Hvala.
Dakle, Bug-ov DVD mi ne radi ni na jednom od 2 računala. Sam po sebi ne reagira kad ga se ubaci (ne radi mu autoplay), a kad ga ja pokušam pokrenut kaže D:\ is not accessible. The request could not be performed because of an I/O device error. Druge DVD-ove i CD-ove moj DVD drive vrti normalno. Što da napravim i kome da se obratim kako bih, ako je moguće, dobio zamjenski BUG DVD? Hvala.
preprži ga i gotvova stvar
Imal sam i ja jedamput problem sa time,i poslali su mi drugi DVD-a iz BUG-a.Kod mene je naljepnica bila zaljepljena na krivu stranu.
Imal sam i ja jedamput problem sa time,i poslali su mi drugi DVD-a iz BUG-a.Kod mene je naljepnica bila zaljepljena na krivu stranu.
meni isto ne radi autoplay :D
ali ja znam da je zato jer sam izbrisao sistemski dio ;O a neda mi se dizat win opet