Ne radi mi BUG DVD br. 193

poruka: 8
|
čitano: 1.580
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, Bug-ov DVD mi ne radi ni na jednom od 2 računala. Sam po sebi ne reagira kad ga se ubaci (ne radi mu autoplay), a kad ga ja pokušam pokrenut kaže D:\ is not accessible. The request could not be performed because of an I/O device error. Druge DVD-ove i CD-ove moj DVD drive vrti normalno. Što da napravim i kome da se obratim kako bih, ako je moguće, dobio zamjenski BUG DVD? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 18:34 (Nevermore).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ne radi mi BUG DVD br. 193

Jednostavno nazovi bug i zatraži DVD.U bugu ti piše broj telefona.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
moderator
Nevermore kaže...

Dakle, Bug-ov DVD mi ne radi ni na jednom od 2 računala. Sam po sebi ne reagira kad ga se ubaci (ne radi mu autoplay), a kad ga ja pokušam pokrenut kaže D:Q is not accessible. The request could not be performed because of an I/O device error. Druge DVD-ove i CD-ove moj DVD DRIVE vrti normalno. Što da napravim i kome da se obratim kako bih, ako je moguće, dobio zamjneski BUG DVD? Hvala.

Pošalji mail na adresu bugdvd@bug.hr (btw - to piše i u Bugu 193, na stranici 143).
17 godina
neaktivan
Nevermore kaže...

Dakle, Bug-ov DVD mi ne radi ni na jednom od 2 računala. Sam po sebi ne reagira kad ga se ubaci (ne radi mu autoplay), a kad ga ja pokušam pokrenut kaže D:\ is not accessible. The request could not be performed because of an I/O device error. Druge DVD-ove i CD-ove moj DVD drive vrti normalno. Što da napravim i kome da se obratim kako bih, ako je moguće, dobio zamjenski BUG DVD? Hvala.

Meni tako nije radio DVD 192. Otišao sam do njih i zamijenili su mi ga. Mogu ti ga poslati i poštom. Sve ovisi kako se dogovoriš
16 godina
protjeran

preprži ga i gotvova stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imal sam i ja jedamput problem sa time,i poslali su mi drugi DVD-a iz BUG-a.Kod mene je naljepnica bila zaljepljena na krivu stranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toma kaže...

Imal sam i ja jedamput problem sa time,i poslali su mi drugi DVD-a iz BUG-a.Kod mene je naljepnica bila zaljepljena na krivu stranu.

l0o0l, zamisli da su sve tako stampali, lmao
AATF DarkSons.com 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Cokaric kaže...
toma kaže...

l0o0l, zamisli da su sve tako stampali, lmao
 XDDD

meni isto ne radi autoplay :D

ali ja znam da je zato jer sam izbrisao sistemski dio ;O a neda mi se dizat win opet

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice