Kako spremiti desktop i poslati ga Bugovcima

poruka: 10
|
čitano: 4.436
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Desktop

Složio sam si desktop i želim ga poslati Bugu , ali ne znam kako . Zahvaljujem se na svim odgovorima unaprijed !

emerik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Desktop

Jesi ti možda čuo za tipku print screen,probaj je potražiti...Kad to stisneš uđi u paint i import i to ti je to..

17 godina
neaktivan

a jesi mi dao odgovor... Neodlučan

prvo trebas stisnut tipku "Prt Scr", nalazi se desno od tipke "F12" na tipkovnici. nakon tog odes u start>programs>accessories>paint. kad udes u paint samo stisni Ctrl + V i spremis sliku.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E, hvala, i mene je to zanimalo.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i naravno, posaljes na pisma@bug.hr

Jack was nimble, Jack was quick, but Jack still couldn't dodge Chuck Norris' roundhouse kick.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovdje ----)  Smijeh

print scrn print scrn
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako bi meni netko opisao kako treba izgledati mail koji šaljem za desktop mjeseca, što sve treba sadržavati osim slike?

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako spremiti desktop i poslati ga Bugovcima
Razer_Copperhead kaže...

Ako bi meni netko opisao kako treba izgledati mail koji šaljem za desktop mjeseca, što sve treba sadržavati osim slike?

programi koje si koristio za uređenje desktopa...adresa itd .....i veličina majice da ti znaju koju poslat
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 14:23 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Razer_Copperhead kaže...

programi koje si koristio za uređenje desktopa...adresa itd .....i veličina majice da ti znaju koju poslat
 Hvala.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
16 godina

Puno Vam hvala ljudi!

emerik
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice