Kako da dođem do Buga broj 202, 203 i 204?

poruka: 9
|
čitano: 2.677
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoč potrebna!!

Zanima me kako da dodjem do Bug-a broj 202 ,203 i 204!!!! . U to razdoblje sam kupio Hp Notebook i uz njega sam dobio 1god garancije + još 1god extra garancije i torbu na poklon. Nakon 14 mjeseci korištenja bio sam prisiljen poslati ga na servis jer se nije htio upaliti,a rekli su mi da je garancija istekla u 10om mjesecu!?! I želim im dokazati da sam ja dobio gore sve navedeno,a naravno da oni sami neće i ne žele to provjeriti! Bila je reklama i u dnevnim novinama, a mislim da je bila i negdje i u ta tri broja Buga, jer tako sam i uočio dobru ponudu. Konkretno se radi o modelu Notebook HP 4510s.

Molim nekoga tko ima te navedene brojeve i da mi pomogne pronaći tu reklamu da mogu potvrditi u Megatrendu...

Unaprijed zahvalan!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoč potrebna!!
Pa gle ako si dobio extra 1 god, trebao si dobiti i posebni papir za to...

(bar je tako kod mene kad sam uzeo toshbino extended)... bez tog papira gdje ti piše produzenje neces vrlo vjerojatno moci nista (iako ces im pokazati, oni mogu ali vjerojatnije ne moraju prihvatiti jer oni bez potrebne dokumentacije moraju sami snositi popravak...)
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
14 godina
moderator

Poštovani,

Bug br 202,203 i 204 možete nabaviti kod nas u redakciji.

Molim javite se na pretplata@bug.hr ili na 01 3821 555.

Vesna Ujaković

Odjel pretplate i distribucije

14 godina
neaktivan

Meni treba samo netko tko će prolistati novine i potvrditi da je taj oglas tamo

15 godina

Zajebo si se..ima reklama u Bug-u broj 203 i lijepo piše "Jamstvo: 12 mjeseci". Produženje istog se ne spominje nigdje.

Evo slika:

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

nesto tu nestima! mi smo ga platili 4,800 i nesto kuna, a ne 4,500kn kako pise!!!!

to je onda bio studeni iliti 11 mjesec... malo su nas zeznili u vise stvari! 

1. racun nismo dobili tako da u "slucaju" ako se nesto dogodi moze napisati da je kasnije kupit!

2. garancija je istekla 10.10 a mi laptop ja mislim ni nismo jos kupili,jer kao sto sam rekao tu u reklami je jedna cijena,a mi smo platili drugu,a sto se tice cijene,nije nas prevario zato sto je bila cijena 4,800 - to sam 100% siguran!

3.garancija je napisana rukom na nacin da je dodana samo brojka 2 !?!

4.nitko nije spomenio niti nigdje pise da ja trebam dobiti neki extra garantni list niti se dodatno prijavljivati na HPove stranice niti ista slicno!

ajd ak neko ima broj od studenog pa da mi tamo proba provjeriti...ili ako netko ima ideju sta napraviti!!! ja nedam 3000kn za drugu MB... mogu uzeti drugi NB za manje novce! steta mi ovog odbaciti,jer stvarno je dobar NB. niti je puno koristen,nije izasao iz sobe tih godinu dana,hard nije bio napunit ni 20%, nikad nije radio samo na bateriju!! mogu ga zapakirati i prodati pod novo,nebi nitko skuzio,koliko je ocuvan!!!

14 godina
neaktivan
Erni999hr kaže...

nesto tu nestima! mi smo ga platili 4,800 i nesto kuna, a ne 4,500kn kako pise!!!!

to je onda bio studeni iliti 11 mjesec... malo su nas zeznili u vise stvari!

1. racun nismo dobili tako da u "slucaju" ako se nesto dogodi moze napisati da je kasnije kupit!

2. garancija je istekla 10.10 a mi laptop ja mislim ni nismo jos kupili,jer kao sto sam rekao tu u reklami je jedna cijena,a mi smo platili drugu,a sto se tice cijene,nije nas prevario zato sto je bila cijena 4,800 - to sam 100% siguran!

3.garancija je napisana rukom na nacin da je dodana samo brojka 2 !?!

4.nitko nije spomenio niti nigdje pise da ja trebam dobiti neki extra garantni list niti se dodatno prijavljivati na HPove stranice niti ista slicno!

ajd ak neko ima broj od studenog pa da mi tamo proba provjeriti...ili ako netko ima ideju sta napraviti!!! ja nedam 3000kn za drugu MB... mogu uzeti drugi NB za manje novce! steta mi ovog odbaciti,jer stvarno je dobar NB. niti je puno koristen,nije izasao iz sobe tih godinu dana,hard nije bio napunit ni 20%, nikad nije radio samo na bateriju!! mogu ga zapakirati i prodati pod novo,nebi nitko skuzio,koliko je ocuvan!!!

gadno su te zayebali

14 godina
neaktivan

ja mogu do racuna doci kad god zelim,to nije upitno,al neke mukljaze sto taj trgovac radi(ovlasteni zastupnik mikronisa) ce netko gadno platiti,a ja sad odo napisati mail direkt HPu da ih pitam kakve to kante prave da im krepaju za 1 godinu,pa nije to NB za 1500 kn! pa ajd sad ti kupi nesto skupo! 

14 godina
neaktivan
Erni999hr kaže...

ja mogu do racuna doci kad god zelim,to nije upitno,al neke mukljaze sto taj trgovac radi(ovlasteni zastupnik mikronisa) ce netko gadno platiti,a ja sad odo napisati mail direkt HPu da ih pitam kakve to kante prave da im krepaju za 1 godinu,pa nije to NB za 1500 kn! pa ajd sad ti kupi nesto skupo!

gle, opet meni nije u cilju vrijeđati ljude, ali hp ima jeftine i manje kvalitetnije laptope, a po meni lenovo bolje ali i skuplje.

jos dok je bio IBM dok ga lenovo nije kupio radio je najbolje laptope, dokaz : upravo sjedim za laptopom IBM G40 koji je star 9-10 godina a jedino sto trenutacno nevalja je baterija koja trale pola sata ili maximalno 1 sat

znaci moras se raspitati malo sta neko misli o njemu ali dosta cujem da se svima kvare HP-ovi a Toshiba i Lenovo imaju najmanje kvarova. (i cini mi se ASUS ali nisam siguran)

tako da ti preporucam da se boris svim snagama jer prijeti im nekim cudima, prijeti da nikad vise neces kupovati, salji im mailove, zovi ih cijeli dan sve dok ti to ne isprave, naravno - ako si ti u pravu.

nemoj da oni "pobijede" jer je to najcesce slucaj pa su se vec ispraksirali.

Naravno ovo sve govori mikronisu.

Pouka: Kolko para, tolko muzike!

Nadam se da sam barem malo pomogao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice