Hipsteri i hipsterizam

poruka: 3
|
čitano: 1.074
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Hipsteri i hipsterizam

Možda je samo do mene, ali prvi puta sam se sa ovim izrazom sreo u prošlom BUG-u... gdje je poprilična količina stranica potrošena na ovu, meni totalno nebitnu i beskorisnu temu... Novi broj... opet se svako malo pojavljuje "hipsterstvo"...

Ili ja živim u nekom drugom svijetu ili dragi moji BUG-ovci, vi malo forsate neke stvari... kao i bajni izraz "dočim" koji nitko živ u Hrvatskoj ne koristi u svakodnevnim razgovorima.

Hvala unaprijed na žutom kartonu ili tako nečemu što poberem kada se usudim dotaknuti ovako neku temu, dočim, kada sam koristan, ne dobijem ništa :)

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Hipsteri i hipsterizam

Ne podnosim hipstere. Oblače se kao njihove bake dok su imale 20 i misle da je to kul.

Ad astra peronospora

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hipsteri i hipsterizam

To je jednostavno nekakva "faza" kod ljudi . Kao i oni emo gayevi i tome slično . 

Čiste gluparije gdje ljudi misle da izgledaju moderno, a svi im se smiju kada prolaze. Kao da je teško obući normalnu majicu/košulju i tupave rifle, a ne one naočale (koje uopće im ne trebaju), odjeću koja uopće ne liči na ništa i tako ..  Mog'o bi još napisat o tome, ali nema smisla.  {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice