Greska koju je napravio Dragan Petric

poruka: 16
|
čitano: 2.880
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BugTV - recenzija n97ice - Dragan Petric

Evo taman sam pogledao novu epizodu BUGtv-a i nisam mogao a da nezamjetim gresku koju je napravio Petric dok je pricao o mobiteluBelji se

Posto vjerujem da vas dosta nije to pogledalo ili zamjetilo docarat cu vam kako je to bilo:

On sada kao nije iz Hrvatske i stalno mijesa Engleske i Hrvatkse rijeci i u jednom trenutku govori da mob. ima touchscrean ekran i qwerty keyboard te ga onda okrene s druge strane i kaze: ima eight megapixel kamera od iza s flashlight... SmijehOsmijeh  kuzite  -   kamera zapravo ima 5MP, eto nije neki veliki gaf ali meni je to ispalo bas smijesno.

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 12:10 (ExXxEr).
Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina

Cemu otvaranje teme zbog jedne greske?

Zadrzi to u sebi i smij se doma po cijele dane radi tog a ne bezveze spam teme otvarat,ovaj forum ide krivom smjeru,odkad su ukinuli brojac poruka sve vise je spamm tema a to bome nevalja.

Moj PC  
2 15 hvala 0
17 godina
neaktivan

On uvijek ima izvanredne "epizode" u BugTV-u, jednostavno najčešće njega i pogledam /uz teme vezane za hardwer/ :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Greska koju je napravio Dragan Petric
Fake_Alert kaže...

Cemu otvaranje teme zbog jedne greske?

Zadrzi to u sebi i smij se doma po cijele dane radi tog a ne bezveze spam teme otvarat,ovaj forum ide krivom smjeru,odkad su ukinuli brojac poruka sve vise je spamm tema a to bome nevalja.

Ovaj forum je BUGov forum i zato i sluzi da bi ljudi komentirali stvari koje oni objavljuju to jest teme kojima se bave

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 9:43 (ExXxEr).
16 godina

Krivo si jednu rijec napisao i btw ovo nije komentirano,komentirano je kada odes na neku vijest npr o Draganu Petrovicu i napises komentar a ne otvaras temu na "Ostalo"..mozete mi svi stavljat thumb down to mi ne smeta neg sam kazem da forum nejde dobrim putem ko i prije.

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Krivo si jednu rijec napisao i btw ovo nije komentirano,komentirano je kada odes na neku vijest npr o Draganu Petrovicu i napises komentar a ne otvaras temu na "Ostalo"..mozete mi svi stavljat thumb down to mi ne smeta neg sam kazem da forum nejde dobrim putem ko i prije.

Ne slazem se,

ovo je bug forum, a to je objavljeno u bugu, i zasto se nebi greske prijavljivale?

lol, lol, lol
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

No har feelings, pogriješio je temu, u redu - nista strašno (moderatori ce vjerojatno premjestit temu). Nemoraš zato odmah napadati.

Pročitaj - pravila foruma i onda prosudi sto znace "thumb up i down" (ne brini, ne utječeti to na status od niti jedne zvjezidce).

Dragan Petric je jednstavno car :D

17 godina
neaktivan

meni su isto te eng riječi čista nepismenost, al ljudi se na to furajuIznenađen

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 12:25 (benito).

0 0 hvala 0
17 godina

Sto vise razlicitijih tema, to bolje. Nek se raspravlja i o greskicama sto ce mozda u buducnosti donjet jos kvalitetniji sadrzaj na forum, casopis i TV. Uostalom tko smo mi da prosudjujemo sto je spam? Za to postoje nasi dragi moderatori :))

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja se ispricavam zato sto sam temu otvorio pod "ostalo" al mislim da to nije toliko bitno, usput nadam se da je i sam petric ovo procitao pa bi mogao da komentira..? Osmijeh

17 godina
moderator
ExXxEr kaže...

Ja se ispricavam zato sto sam temu otvorio pod "ostalo" al mislim da to nije toliko bitno, usput nadam se da je i sam petric ovo procitao pa bi mogao da komentira..? Osmijeh

eight megapikselz, five megapikselz... patejto, patato... Namigiva

drpetric
16 godina
neaktivan

Eto drago mi je gospodine Petric sto ste procitali ovo, neznam jeste li prije uvidjeli ovaj mali gaf koji ste napravili i koji je nakraju ispao smijesan, u svakom slucaju nemojte se ljutiti sto sam otvorio ovu temu Cool

17 godina

Koga briga za tu "grešku", meni je Petric uvijek smiješan, ne baš u pozitivnom smislu. Smiješno mi je kako se trudi biti smiješan, a uglavnom ispadne dosadan...

Moj PC  
2 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ella ili Luis, pitanje je sad?  Osmijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan
RE: BugTV - recenzija n97ice - Dragan Petric

Ma on je zakon i šta fali ako je malo pogrješio ,on i njegov engleski ipak je on poslovni čovjek ..

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 18:27 (rider15).
17 godina
neaktivan

hahhahahaahahaah....

ili ne Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice