Cijena Bug časopisa

poruka: 322
|
čitano: 127.109
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Cijena Bug časopisa

Bug trenutno košta 6.90 eura što bi bilo u kunama 52 kune. Preskupo , VIDI je 3.90 eura , i to su još imali do najnovijeg broja fini kvalitetan papir ali su i oni sad otisli sa kvalitetom ispisa dolje kao što je BUG odavno napravio.

Kupujem oba časopisa iz navike ne iz toga što sve te informacije nešto meni znače jer ih i tako već sve tjekom mjeseca saznam. Volim da bude u kolekciji. 

Što vi mislite o trenutnim cijenama?

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cijena Bug časopisa
medo1993 kaže...

Žao mije ali moram primjetiti da dvije godine nitko nije ništa napisao po pitanju cijene koja je do sada otišla u nebesa. Vi u redakciji možxa mislite da smo mi budale pa čemo kupovati po bilo kojoj cijeni, ali mislim da se varate.

Razlika između Buga za sječanj i ovoga za veljaču je ni manje ni više skoro 40%, a to je stvarno bezobrazno od vas. Samo toliko da znate što misli vaš do sada vjerni kupac. 

Rješenje je dvogodišnja pretplata!

\o/\o/

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
12 godina

jep, moram obnovit pretplatu, na webshopu nudi opciju za godišnju, ne vidim opciju za dvije godine ...

https://www.youtube.com/watch?v=C0aWrDcM988&amp
14 godina
Da, iako bih se kladio da sam vidio dvogodišnju još nedavno. Možda griješim. Ovako je sad 10 eura skuplje. Doduše nekako si razmišljam od ove godine uzeti digitalnu. Ugodnije je sad za čitanje na tabletu. Jedino me muči što nema offline mod.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Cijena Bug časopisa

ja bih volio da vrate stari papir otisak onaj kvalitetni ako je već cijena 7 eura 

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cijena Bug časopisa

Ako preračunamo u kune 7 eura je 52,71kn. Sa 5€ (37,67kn) na 7€(52,71kn) je ogroman skok. Čisto sumnjam da su toliko poskupili troškovi izrade i distribucije časopisa. 

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Alfredo nr.2 kaže...

Ako preračunamo u kune 7 eura je 52,71kn. Sa 5€ (37,67kn) na 7€(52,71kn) je ogroman skok. Čisto sumnjam da su toliko poskupili troškovi izrade i distribucije časopisa. 

Cijene apsolutno svega su išle strahovito gore.. pa kod nas u firmi je ona odvratna kava na automatu trenutno 0.70e što je nekad bilo 2kn 

It is always darkest just before the dawn.
5 godina
Alfredo nr.2 kaže...

Poskupilo je sve ono nas, više nego prema službenim podacima. A i tiskane novine i časopisi se prodaju sve manje, pa primjerak poskupljuje. Žao mi je da je BUG tako skup, samo ću ga manje kupovati.

15 godina
Alfredo nr.2 kaže...

Kaos u distribuciji novina: Tisak plus otkazao ugovore, tko će preuzeti?

Distribucija novina postaje nacionalno pitanje: Ovako će ubuduće završavati na kioscima - tportal

Tisak od 1. veljače ne distribuira novine, izdavači našli privemeno rješenje - tportal

Distribucija novina postaje nacionalno pitanje | Dalmatinski portal

"Francuska već godinama dijeli potpore za distribuciju publicistike, pa i pretplate, Belgija sufinancira distribuciju tiskanih izdanja putem nacionalne pošte, Austrija ima sustav izravnih subvencija za nakladnike tiskanih i digitalnih medija koji nisu propagandnog karaktera, a Italija je subvencionirala cijenu papira nakon njegova poskupljenja te digitalnu transformaciju medija."

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
5 godina
ivan dragi kaže...

"Francuska već godinama dijeli potpore za distribuciju publicistike, pa i pretplate,

Poludjet ćemo od pretplata.  Subscription fatigue je već odavno poznati fenomen. Načelno nije teško platiti pretplatu ako se ima što pročitati ili vidjeti.

16 godina
Cijena Bug časopisa

Ok, prestati će se tiskati i dobro. Čitat ćemo sve online.

Cijena Buga s obzirom na kvalitetu sadržaja meni je prevelika. Čitam svaki broj i rijetko kad nađem nešto korisno. Hardware koji recenziraju je daleko preskup, a softver većinom ponavlja iste programe ili savjete.

No, općenito ne volim kupovati fizičke knjige i časopise jer zauzimaju prostor i skupljaju prašinu; puno mi je praktičniji digitalni format.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
Alfredo nr.2 kaže...

Ok, prestati će se tiskati i dobro. Čitat ćemo sve online.

Cijena Buga s obzirom na kvalitetu sadržaja meni je prevelika. Čitam svaki broj i rijetko kad nađem nešto korisno. Hardware koji recenziraju je daleko preskup, a softver većinom ponavlja iste programe ili savjete.

No, općenito ne volim kupovati fizičke knjige i časopise jer zauzimaju prostor i skupljaju prašinu; puno mi je praktičniji digitalni format.

Meni digitalni sadržaji sve manje odgovaraju zbog starenja i umora očiju. Dovoljno mi je da otputujem na 3-4 dana i ne gledam u neki ekran i oči su već u boljem stanju. Preopterećeni smo gledanjem u ekrane. Ove mlađe generacije imat će puno veće probleme s vidom i kralježnicom od bilo kog drugog. Mada će neki mudrac naći neko istraživanje koje kaže da nije tako. Moja životna praksa kaže da jest.

Sve ostalo je prastara tema o kvaliteti časopisa koju BUG-ovci ne vole. To sam naučio iz komunikacije s njima davnih godina. Pa nema ni smisla išta pisati o tome. Kupuje se od broja do broja, ovisno o sadržaju.

17 godina
Cijena Bug časopisa

Ajde sirotinjo, otvorite novcanik i kupitre konacno nesto sto vrijedi!

Ako se BUG nije dokazao kroz 100 godina postojanja i ako o njemu treba raspravljati vrijedi li euro vise ili manje na mjesecnoj bazi, onda se svi zajedno mozemo kolektivno objesiti!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 4 hvala 1
3 godine
Kant kaže...

Ajde sirotinjo, otvorite novcanik i kupitre konacno nesto sto vrijedi!

Ako se BUG nije dokazao kroz 100 godina postojanja i ako o njemu treba raspravljati vrijedi li euro vise ili manje na mjesecnoj bazi, onda se svi zajedno mozemo kolektivno objesiti!

Lako tebi kad imaš 20.000 bitcoina i 15000 Ethereuma, kako si napisao u jednom postu. :p

PzKpfw -Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, ni 91.
6 godina
Cijena Bug časopisa

Vidim da zelena paprika nikako da postane crvena. I dalje serucka sto bi narod rekao.

Nego ja bi pitao moga Miru kojem sam pravio svojevremeno hrpetinu novih accounta iz dosade i gdje me banirao.

Jel moguce da moj zagasen account upalim opet - vjerojatno je, ali da pitam.

Drugo pitanje je jel zna jel tu do Irske dolaze ti casopisi redovito ili je bolja opcija pretplata.

Jebiga ja volim zasjesti na wc skoljku i listati nesto, a ne drkati po tabletu. Cijena me ne ne muci, vec samo da dodje.

0 0 hvala 0
10 godina
Cijena Bug časopisa

Cijena je debelo previsoka kad uzmete u obzir da je taj časopis prepun reklama i plaćenih članaka. Platim da čitam rekame i "recenzije"? How yes no.
Znao sam kupiti tu i tamo bug časopis jer mi je to bila neka nostalgija iz dana kad si ga nisam mogao priuštiti... The future is now old man (bug časopis).

Moj PC  
6 0 hvala 1
5 godina
SamoPitam3 kaže...

Vidim da zelena paprika nikako da postane crvena. I dalje serucka sto bi narod rekao.

Uvijek se nađe dežurac koji glumi Freuda. Pa sretno s time.

3 godine
SamoPitam3 kaže...

Nego ja bi pitao moga Miru kojem sam pravio svojevremeno hrpetinu novih accounta iz dosade i gdje me banirao.

Jel moguce da moj zagasen account upalim opet - vjerojatno je, ali da pitam.

Drugo pitanje je jel zna jel tu do Irske dolaze ti casopisi redovito ili je bolja opcija pretplata.

Jebiga ja volim zasjesti na wc skoljku i listati nesto, a ne drkati po tabletu. Cijena me ne ne muci, vec samo da dodje.

Vraćanje prvog accaunta ( s nula zvjezdica)košta 1480 €

Svaka poluzvjezdica košta 100 €, a svaka puna zvjezdica 300€ doživotno. Ne možeš odmah kupiti sve zvjezdice, već jednu mjesečno.

Raspitao sam se.

btw.

Ne kupiš novi Oled tv i skupu Nvidija grafičku te budeš imao novi*stari status.

PzKpfw -Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, ni 91.
14 godina
Cijena Bug časopisa

Iako nije vezano uz temu, mene muči Pošta i dostava Buga.
Jučer je tek došao aktualni broj.

Dok recimo Mreža pristiže na vrijeme....

Samo kažem --- da mi duši bude lakše

0 0 hvala 1
6 godina
Zaporožac kaže...

Vraćanje prvog accaunta ( s nula zvjezdica)košta 1480 €

Svaka poluzvjezdica košta 100 €, a svaka puna zvjezdica 300€ doživotno. Ne možeš odmah kupiti sve zvjezdice, već jednu mjesečno.

Raspitao sam se.

btw.

Ne kupiš novi Oled tv i skupu Nvidija grafičku te budeš imao novi*stari status.

A tebi dozvoljavaju da besplatno i dalje otvaras nove profile ?!?!

16 godina
Cijena Bug časopisa

pošto su i VIDI i BUG prešli na jeftini papir i lošiji tisak nemam želju za ni jednim više. Pogotovo ne BUG jer ima više reklama nego štiva. Sad će Miro reć pa moramo od neceg zivjeti , je okej je to slažem se ali vratite barem stari papir kvalitetni

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Cijena Bug časopisa

Zbog ekonomske računice je takva cijena. Sve je poskupilo, pa shodno tome i tiskovine.

dzg
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice