BUG i test slusalica (jel to ikad bilo)

poruka: 5
|
čitano: 4.418
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dal je slucajno i u jednom broju BUG-a bio test slusalica, naj bolje ovo ono. Ja imam sve brojeve od 160br. Na "ivici" casopisa ono sto ukratko pise sta se nalazi u tom broju, ne psie ni  na jednom  test slusalica osim  na 171 br. gdje su opsisane BLUETOOTH slusalice, a  te  me  ne interesuju vec one "normalne".

Planiram da uzmem  neke pa reko da vidim imal koja preporuka  od njih.. a i da je opisano u  nekom starijem broju starijeg od 160br to bi  vec bilo prerstaro.

There is no pain or anger that I am not

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Vidio sam jedan u broju 162, dosta je staro, ali nadam se da sam barem malo pomogao. Don't worry, be happy!!!

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: BUG i test slusalica (jel to ikad bilo)

Ja sam si po savjetu BUGa prije koji mjesec kupio one Genius HS-02N slušalice došle me oko 35kn. Kaj da ti velim testovi su im precizni ko i uvijek slušalice su odlične a kad malo pogledam kolko sam ih platio - nema im ravnih. E da one su ti i moja preporuka

17 godina
Dwyane Wade kaže...

Ja sam si po savjetu BUGa prije koji mjesec kupio one Genius HS-02N slušalice došle me oko 35kn. Kaj da ti velim testovi su im precizni ko i uvijek slušalice su odlične a kad malo pogledam kolko sam ih platio - nema im ravnih. E da one su ti i moja preporuka

Ma da rulaju!Neodlučan
Za 35 kn!Nevinašce

Ne znam na kakve slušalice misliš Dope, ak misliš na headset onda ti ovo ispot nebu puno pomoglo, ak hoćeš prave slišalice, onda bude velika pomoć:

http://www.audio-video.com.hr/categories.asp?cID=91&c=252934

This is the last call For those who will fall Dying on the land Where the seed was sown You will not disappear You've got your spirit here Breathing your last breath Was not in vain
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2008 8:34 (Armor).
17 godina
Armor kaže...
Dwyane Wade kaže...

Ma da rulaju!Neodlučan
Za 35 kn!Nevinašce

A čuj stari meni ne trebaju slušalice (samo za igranje) od 200kn - za tu namjenu su ove i više nego dobre
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice