u BUG zgradi, u BUG gradu, u BUG državi na BUG otoku
u BUG zgradi, u BUG gradu, u BUG državi na BUG otoku
na BUG svijetu,u BUG galaksiji ofc
Gledajući u BUG monitor koje je pokratan računalom u BUG kučištu. Koje Ima
BUG GTX 480
BUG eXtreme DDR3 momoriju na 2.3 ghz
Intelov procesor :D s BUG termalnom pastom na kojem je BUG vodeno hlađenje
BUG BD-ROM
BUG 4 TB SSD :)
I BUG 1 KW napajanje....
Gledajući u BUG monitor koje je pokratan računalom u BUG kučištu. Koje Ima
BUG GTX 480
BUG eXtreme DDR3 momoriju na 2.3 ghz
Intelov procesor :D s BUG termalnom pastom na kojem je BUG vodeno hlađenje
BUG BD-ROM
BUG 4 TB SSD :)
I BUG 1 KW napajanje....
I to je stiglo BUG dostavom u BUG kombiju po BUG cesti u BUG državi na BUG planetu u BUG sustavu u BUG galaksiji u BUG svemiru u BUG dimenziju. Jel više dosta?!
Nije dosta dok i sami ne postanemo bubamare, onda je proces BUG-inalizacije završen
Nije dosta dok i sami ne postanemo bubamare, onda je proces BUG-inalizacije završen
RAČUNALNI GLAS/
Proces Buginilizacije završava za t-7 mjeseci....
/RAČUNALNI GLAS
:)
a hebova se BUG hahaha
ja kupujem PC PL*Y ovaj misec !
ma samo se salim kupit cu obadva ;)
Ima li koja M majica za mene?:)

Za sve gamere: bug logo na logitech G9 , G9x
Bilo bi lijepo da u svaki broj stave jedan poster, bar to nije skupo, a ipak mnoge razveseli.
Bilo bi zgodno da stave BUG naljepnicu za kućište i poleđinu laptopa (mislim na onaj dio iza ekrana)
nemojte reć nije potrebno.....potrebno je
ja imam BUG bijelu majicu sa onim konektorima,ne prodajem je, ne mijenjam je samo se hvalim
edit:i molio bih redakciju BUG-a da mi posalje jednu takvu ,ali crnu .cisto da imam malo za promijeniti (šala).
Naravno, ali nemozes piti BUG kavu bez BUG šećera i BUG žlićice... :)
A BUG voda? Kako piti kavu a da nema vode u njoj? To se onda ne moze piti..
mozda je najbolja stvar bug natpis na foliji i samo preslikas natpis na bilo koju stvar: podlogu za misa. olovki, telefon.....
mogu i BUG solje da se naprave....
mozda je najbolja stvar bug natpis na foliji i samo preslikas natpis na bilo koju stvar: podlogu za misa. olovki, telefon.....
mogu i BUG solje da se naprave....
e to careee nek daju neku naljepnicu da možemo naljepiti na svoje ljubimce ( kučišta, miševe, tipkovnice, i ostalu opremu ) ono manje veče največe xD da se malo hvalimo s bugom xD i to ne običan bug natpis več neki specijalan (cooL)
mislio sam na nesto kako onaj tattoo koji stavis na neki deo tela npr. ruku, malo zamocis vodom i otisne se. ali da se otisne bez vode
Najmanja je XXL, za prave muškarce!
Mnogi koji prate forum primetili su da stalno pisem kako mi je bug omiljeni casopis. I jeste. Zanima me postoji li neki nacin da se ja (koji sam inace u Srbiji) dokopam BUG majice, rado bih je kupio...Znam da u praksi ne prodajete, ali....znam da majice dobijaju oni za pisma, ali mislim da nisam bas toliko pismen da sastavim takvo pismo, pa bih kupio....
Jesi li pogledao kod lokalnog pirata na tržnici.
Možda slova nisu oriđiđi ...
Kada su već počeli scanirati i digitalizirati časopis , mislim da su odjevni predmeti odavnu u điru.
Evo baš jučer u "firmi" djelili reklamni materijal.
Dobio sam podlošku za miša, olovku, privjesak za ključeve, USB stick 1GB, pločica sa magnetićem za ime na vrata, kišobran, ceker, mala sportska torbica za kopačke ili patike i pepeljaru.
Već od ranije sam dobio par podmetača za čaše, USB stick Transcend 4GB, a od druge firme koja je bila zadovoljna našim uspješnim radom: kišobran, veoma kvalitetnu kem. olovku u finom pakovanju, krpicu sa mikrovlaknima za monitor, rokovnik, zaštitnik za odjela da se ne gužvaju, podloške za čaše, privjesak za ključeve i još štošta, bilo je i vina ali nisam neki ljubitelj pa sam proslijedio dalje.
Najmanja je XXL, za prave muškarce!
Ja sam jedan od onih geekova kako ih se prikazuje na televiziji... kost-i-koža...
...
Meni bi dobro došla neka kvalitetna (dakle neka sponzorska) tehnička olovka...
Ajde još da Bug napravi i svoj kondom u suradnji sa Durexom.Nerd condom - by BUG&Durex.Game safely.
I dolazi u paketu s antivirusom. (:
Ajde još da Bug napravi i svoj kondom u suradnji sa Durexom.Nerd condom - by BUG&Durex.Game safely.
Reklamna kampanja bi bila "Durex with BUG"
BuGeX
(...)
Vau! Pa di ti radiš? U Googlu?
(...)
Vau! Pa di ti radiš? U Googlu?
Ni blizu... nije ni bitno.
Hm. Moj tata je jednom dobio kemijsku kao reklamni materijal.
Dali su mu je na Božić, da ubiju dvi muhe jednim udarcem.
Kada kreće isporuka tih artikala?
Kada kreće isporuka tih artikala?
Čim se sjete nas najvjernijih
da u nekim brojevima bude štambilj sa natpisom BUG i tinta i otisnes gdje hoces
Edit:Nikad nisam imao časopis bug kakav je
Edit 2:Od prijatelja sam imao par dvd-ova od buga i dobri su
Ajmo napraviti BUG meeting za forumaše, recimo BUG forumaši iz Siska i okolice
u XYZ bircu, pa BUG forumaši iz ZGB-a iz ZGB-a i okolice u drugom bircu itd itd...
I tako skupimo lijepo te slike, i stavimo na Forum, a BUG uredništvo za najbolje slike
nagradi učesnike sa BAR BUG upaljačem ili privjeskom, ako ne majicom (ili nekim drugim odjevnim predmetom).
ZBUGiraj se i TI!
PS - ako uredništvo zadovolji u "Drunk Master" testu, mogu doći na ćevape i pivo.