BUG majica

poruka: 94
|
čitano: 17.797
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
BUG majica

Svašta što se na ovom forumu događa...ja mislio da će ljudi tražiti da im otisnu logo na grafičku i rame a oni hoće fancy BUG majice i tangiceBelji se Ja bi recimo volio kad bi mogao poslati svog miša fireglidera i da na njega otisnu BUG na mjesto di mu piše RUSH, bio bi predobarSmijeh

Majicu kad bi dobio ne bi ju ni nosio, takvo nešto se nesmije izlagati svakavim uvjetima da se ošteti ili nešta, to bi stajalo u sobi kao kakav trofejBelji se

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG majica
Stoja, uokviri kao dres....:P

How 'bout this?
Nagradna igra - 1000, ma moze i 1500 komada odjece s Bugovim logom!
Salovi, kape, majice dugih i kratkih rukava, carape itd...
Jel tako da je ideja briljantna? :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// See the invisible, do the impossible, Row Row Fight the Power!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: BUG majica
Šef kaže...
Stoja, uokviri kao dres....:P

How 'bout this?
Nagradna igra - 1000, ma moze i 1500 komada odjece s Bugovim logom!
Salovi, kape, majice dugih i kratkih rukava, carape itd...
Jel tako da je ideja briljantna? :)

Kakve sam sreće, ni od tih 1500 nebih ništa dobio, zašto nebiste recimo pretplatnicima djelili odjecu i modne dodatke?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
BUG majica

Svim AKTIVNIM forumašima bug majca, XXL veličine!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
21 0 hvala 1
15 godina
BUG majica

Ja bi BUG navlaku za jastuk i posteljinu Nevinašce

Gid moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
radimo na tome - a vi štedite lovu! visoka moda - košta! Cool

Aj ne rise, dajte čoveku maju :)

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
15 godina
protjeran
bobica257 kaže...

Da za sad morate imati

1. Kape
  2. Šalove
  3. Čarape
  4. Krpice za čiščenje(montora, naoučala...)
  5. USB stickove
  6. Majce ali u više boja
  7. ...ako jos ima neki zahtjev recite...

Bitno da stickovi nisu šrot klasa tipa TakeMS (makar imaju i dobrih).

Može Mushkin Midnight serija...

Ono što bi ja želio je BUG privjesak za ključeve uz časopis.

To bi mogli pokloniti uz časopis umjesto DVD-a...

Ili povisiti taj mjesec cijenu časopisa za 2-3kn...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
BUG majica

Bilo bi lijepo da stavite uz bug i poster s bug logom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
bobica257 kaže...

Da za sad morate imati

1. Kape
  2. Šalove
  3. Čarape
  5. USB stickove
  6. Majce ali u više boja

zaboravio si tange Nevinasce

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
Najpametnije bi bilo da otvore Net Shop i da prodaju sve do sad navedeno. Aktivnim forumasima 50% jeftinije, a za druge popust za dva ili vise kupljena predmeta.
16 godina
x18x05x kaže...
Najpametnije bi bilo da otvore Net Shop i da prodaju sve do sad navedeno. Aktivnim forumasima 50% jeftinije, a za druge popust za dva ili vise kupljena predmeta.

misliš registriranim, ili? Radije onima sa barem jednom zvjezdicom, jer bi se svatko mogao registrirati i traziti popust

16 godina
neaktivan
BUG majica

Ako može ja bi zavjese sa BUG logom poprek.. Nek susjedi svisnu od jada i zavisti!!! Cool

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG majica

Ja svoju imam nja nja nja nja!!! {#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja svoju imam nja nja nja nja!!! {#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}

I ja isto!!! {#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}Belji se{#emotions_dlg.tongue-out}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina
Danny_HR kaže...

A to ti je kad si na polozaju... :)

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
BUG majica

BUGovci fino dajte napravit:

1. šalice
  2. privjeske
  3. stalke za olovke
  4. šilterice
  5. majice sa BUG logom

I eto malo zarade.

Još stavit BUG pack di bi ako se uzme sve od navedenog bio popust od nekih 30% i svi sretni i zadovolj(e)ni.Cool

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 8:38 (F1-IVO).

18 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...

1. šalice
  2. privjeske
  3. stalke za olovke
  4. šilterice
  5. majice sa BUG logom

I eto malo zarade.

Još stavit BUG pack di bi ako se uzme sve od navedenog bio popust od nekih 30% i svi sretni i zadovolj(e)ni.Cool

može, samo da ne pretjeraju sa cijenom  Cool

17 godina
protjeran

imam ja jednu iz oluje za autora. poklonim ju. :) BUG bi meni trebao platiti da nosim njihovu majicu i prestanite se ponižavati zbog jedne majice ! da li će urednici i djelatnici bug-a nositi majicu mog servisa besplatno ????

Z
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

1. šalice
  2. privjeske
  3. stalke za olovke
  4. šilterice
  5. majice sa BUG logom

I eto malo zarade.

Zaboravio si podmetač za čaše. Smijeh

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
16 godina
neaktivan
opcom kaže...

imam ja jednu iz oluje za autora. poklonim ju. :) BUG bi meni trebao platiti da nosim njihovu majicu i prestanite se ponižavati zbog jedne majice ! da li će urednici i djelatnici bug-a nositi majicu mog servisa besplatno ????

O kakvom pak ponižavanju pričaš?Iznenađen

Razer_Copperhead kaže...

Bravo.Cool

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
15 godina
neaktivan
opcom kaže...

Ja cu nosit sta mi god das da je besplatno a BUG-ova majica pa to je čast nosit!!!!

Ajde modovi valjda neko ima jednu XL viska meni jednu pls

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Bravo.Cool

Ovo bi meni bilo najkorisnije i najdraže. Ionako su mi podmetači stalno oko monitora. Pa zašto to onda nebi bili BUG podmetači.

16 godina
Danny_HR kaže...

Ovo bi meni bilo najkorisnije i najdraže. Ionako su mi podmetači stalno oko monitora. Pa zašto to onda nebi bili BUG podmetači.

Ali na takav podmetač onda može ići samo BUG šalica ili BUG čašaBelji se

Stoja
16 godina
neaktivan
BUG majica

svim pretplatnicima po JEDNU čarapu sljedeći mjesec :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BUG majica

Bug kondomi? :)

Kondomi sa greskom :)

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 9:36 (tnakir).

15 0 hvala 0
16 godina
bobica257 kaže...

Da za sad morate imati

1. Kape
  2. Šalove
  3. Čarape
  5. USB stickove
  6. Majce ali u više boja

I OBAVEZNO strugalicu za led za auto...ipak zima dolazi...

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
16 godina
tnakir kaže...

Bug kondomi? :)

Kondomi sa greskom :)

Sada bi trebao netko napraviti photoshop i napisati BUG na neki kondom a ispod tekst "kondomi sa greškom" "Kakav bi bio svijet kad bi sve shvaćali doslovno"Belji se

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Danny_HR kaže...

Ali na takav podmetač onda može ići samo BUG šalica ili BUG čašaBelji se

A u takvu šalicu samo BUG kava, jelda?

15 godina
odjavljen
BUG majica

Naravno, ali nemozes piti BUG kavu bez BUG šećera i BUG žlićice... :)

Pinky je zakon... I ♥ π

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sjedeći na BUG stolici za BUG stolom, u BUG stanu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice