Bug dvd mieni ne radi grid, vama!? zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 1.476
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Bug dvd, meni ne radi grid, vama!?

Na bug dvd-u ne radi mi grid kad ga instaliram da li isto i vama?

To nije prvi put jedanput mi se nije uspio instalirati ni COD4, (od prijašnjeg dvd-a)!

Ficho 94
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 21:46 (Ficho 94).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug dvd mieni ne radi grid, vama!?

šta kaže?? zbpg čega neće? jesi probao dvd od kolege??

17 godina
protjeran
RE: Bug dvd mieni ne radi grid, vama!?
MRK 22 kaže...

šta kaže?? zbpg čega neće? jesi probao dvd od kolege??

ne, jer tebi radi?
Ficho 94
17 godina
Bug dvd mieni ne radi grid, vama!?

Meni radi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vjerovatno neka greška kod tebe. jer stvarno jako teško da si baš ti dobio 2 puta DVD koji ne valja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni također radi.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni sve radi

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug dvd, meni ne radi grid, vama!?
Ficho 94 kaže...

To nije prvi put jedanput mi se nije uspio instalirati ni COD4, (od prijašnjeg dvd-a)!

Prema ovome sto si napisao najvjerojatnije je razlog prljava opticka glava na DVD uredaju, lijepo uzmi odvijac otvori DVD rom, lociraj opticku glavu (prozirna leca) ocisti je sa vatom natopljenom u malo alkohola te ju sa drugom suhom obrisi (naravno poslje toga kuciste zatvori :D). Nakon sto ovo napravis Bugov DVD ce ti vrlo vjerojatno proraditi. Meni se isto tako desavalo da  mi Rom nije htio citat medije, ali nakon opisanog postupka je uvijek proradilo. Sretno i pazi da ne ostetis neke djelove unutar DVD citaca.
17 godina
Kizmar kaže...
Ficho 94 kaže...

Prema ovome sto si napisao najvjerojatnije je razlog prljava opticka glava na DVD uredaju, lijepo uzmi odvijac otvori DVD rom, lociraj opticku glavu (prozirna leca) ocisti je sa vatom natopljenom u malo alkohola te ju sa drugom suhom obrisi (naravno poslje toga kuciste zatvori :D). Nakon sto ovo napravis Bugov DVD ce ti vrlo vjerojatno proraditi. Meni se isto tako desavalo da  mi Rom nije htio citat medije, ali nakon opisanog postupka je uvijek proradilo. Sretno i pazi da ne ostetis neke djelove unutar DVD citaca.
 Ma kakvo otvaranje!!!! Rađe uzmi onaj cd ili dvd koji ima cetkicu u sebi kosta ti oko 40kn. nemoras otvarati komp i bit ces siguran da nisi nista ostetio unutar citaca.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

meni isto ne radi....al znam zast.....grid trazi dosta visok shader...ja mislim 3....i ne radi mi jer ima slabu grafu...ne zeli mi u grid uopce uc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ficho 94 kaže...

Koju grafu imaš?
17 godina
neaktivan

MENI SVE RADI KAKO TREBA. KOJU KONFU IMAŠ?

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ficho 94 kaže...

Fino pokušaj skopirati Grid folder s Bug dvd-a na hard.
Ak javi grešku ili ak bude se vrijeme kopiranja povečavalo-recimo 20-30h, onda je problem s tim dvd-om.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

radi savršeno

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Zaključajte temu molim.

Crysis!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: