Bug dvd broj 199 ne radi... zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.333
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bug dvd broj 199 ne radi...

Kupio sam bug na kiosku za lipanj i dvd mi ne radi prvo sam mislio da mi je do dvd čitaća ali nije jer svi ostali dvd-i mi rade. Pa bi mene zanimalo dali bi ja mogo taj dvd zamijeniti ili sta jer me zanimaju ovih 199 programa a neda mi se pretrazivat za svaki pojedinačno na netu.

Molim pomoć il bar komentar

Jesam noob....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa ako već hoćeš komentar, jedino što mi pada u ove sitne sate na pamet jeste da potražiš BUG DVD od nekog od svojih prijatelja da ti ga posudi. Drugog rješenja, po meni, ti nema!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Bug dvd broj 199 ne radi...

meni moj radi...

ako očeš pošalji mi adresu na pm pa ti ga ja pošaljem poštom, ti ga "iskoristiš" i vratiš ga natrag, ili ako očeš da uploadam sve besplatne programe ako nije protiv bugovih pravila, ipak su besplatni

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
RE: Bug dvd broj 199 ne radi...
Fixcar kaže...

Kupio sam bug na kiosku za lipanj i dvd mi ne radi prvo sam mislio da mi je do dvd čitaća ali nije jer svi ostali dvd-i mi rade. Pa bi mene zanimalo dali bi ja mogo taj dvd zamijeniti ili sta jer me zanimaju ovih 199 programa a neda mi se pretrazivat za svaki pojedinačno na netu.

Molim pomoć il bar komentar

čudno,pa daj ga isprobaj na nekom drugom kompu ili pošalji mail Bug-u,možda ti ga zamijene ako je stvarno neispravan..

17 godina
neaktivan

Pogledaj ovdje sto je Miro napisao!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pošalji mail ili nazovi uredništvo BUG-a, reci sto se desava i zasigurno ce ti poslati novi DVD!

Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 13:32 (Kaiserex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice