Jel se još kome desilo. DVD čitač ga pokušava otvorit ali ne uspjeva. Probao sam na laptopu i uspjelo je ali instaliram netKar PRO 1.1 i neće radi jer je loše instalirano, oštećen DVD. Jel još kome tako? Znali tko kakav jednostavan program (po mogućnosti da ga nađem na prošlim Bug DVD-ima) za "popravit" DVD.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa javi redakciji da ti pošalju novi DVD.
kako?
Meni sve radi u redu.
@Z_interactive
javi se na pretplata@bug.hr
Ni meni ne radi moram restartovati komp kad ubacim taj dvd................Mislim na bug 210.........
Ni meni ne radi moram restartovati komp kad ubacim taj dvd................Mislim na bug 210.........
Bug, str 142 - gore u vrhu ima tekst: "Problemi s diskom?"
da, svoje komentare i ostalo pošaljite na bugdvd@bug.hr
Meni se nekoliko puta dogodilo da mi optički uređaj ne može očitati DVD. Ako pogledate donju stranu DVD-a pod svjetlom vidjet ćete nekakvu dijagonalnu ''ogrebotinu'' koja je prisutna na svakom DVD. Nekad je ona manje, nekad više izražena - pretpostavljam da je stvar u proizvodnom procesu prilikom snimanja. Ja sam svaku put dobio novi DVD od Buga, tako da tu nema nekih problema.
Evo i ja sam uz zadnji BUG (218) dobio oštećen DVD koji naravno ne radi. Napisao sam redakciji mail, no odma mi system vraća poruku da mail nije moguće isporučiti. Probao sam slati na bugdvd@bug.hr i pretplata@bug.hr , uvijek isto. Čak sam slao i sa svoja dva razlicita maila, ali bez uspjeha. Sad neznam kako da dobijem novi dvd .
EDIT: Evo uspio sam poslati direktno preko obrasca za kontakt na Bugovoj stranici, pa cemo vidjeti...
i ja sam se takodjer pozalio.......dobio sam odgovor da ce mi DVD poslati na moju adresu...