Evo pohvale za novi broj, opet sam očekivao temu broja o svim stvarima koje su obilježile 2008. ali ovo je puno bolje i zanimljivije... Tako bi trebalo početi novu godinu.
Pozz.
Evo pohvale za novi broj, opet sam očekivao temu broja o svim stvarima koje su obilježile 2008. ali ovo je puno bolje i zanimljivije... Tako bi trebalo početi novu godinu.
Pozz.
Sve super samo bi molio da izbacite ovu temu "muckanje koktela".
Ovo je najbolji BUG unazad nekoliko mjeseci, barem šest, fenomenalno izdanje, svaka čast gospodo, svaka čast!
Pozdrav!
Super broj. 90% sadržaja novog Buga meni paše. Malo mi je čudno to što je L4D dobio 79% a stavili su ga među top3 FPSa ove godine. Ocjenu je dao HR_The_Butcher. Ovu ocjenu je dao jer uvijek dok ga vidim na Steamu stalno igra L4D. Jučer sam ga vidio da je počeo igrat L4D čim je došo na Steam. Poručil sam mu da je "poganin" i "licemjer", nakon čega se posramio i otišao igrati TF2.
Meni još nije došao.
Valjda bude danas
Ja ću danas kupiti, ali neću stiči pročitati do sutra, prekosutra
Ovaj broj je zaista odličan, zaista najbolji u zadnih par ;)
Jedino me začudlio sto su cijenjeni bugovci toliko poljuvali novi NFS, strašno; "kao stati na hrđav čavao" xD
U nas (BiH) nažalost nije još stiga, danas iša na kiosk, kaže mi ona prodavačica tek iduće tjedan.
Zanima me samo da li netko od urednika cita besmislice koje neki njihovi "novinari" objavljuju u bug-u?
Konkretno, mislim na clanak ( "savjet") Kako kupovati el. robu...
Nije mi jasno kako dosta citani casopis moze sebi dozvoliti takvu nebulozu koja ce ionako neinformirane kupce odvesti jos i vise na krivi put.
"autor" Matija Gračanin krivo citira jedan clanak iz zakona o zastiti potrosaca.
"autor" (da, navodnici su tu s razlogom) pise gluposti (najblaze receno).
Nijedan ducan nije duzan vratiti novac kupcu u roku od 8 dana nakon kupnje. A i "prijetnje" drzavnim inspektoratom se mogu objesiti macku o rep (u kontekstu navedenog "clanka").
Postoji rok od 7 dana (ranije je bio 8), kad se u slucaju kupnje na daljinu (tj. preko web shopa, ili kataloga), moze vratiti roba prodavacu i dobiti povrat novca, u ostalim slucajevima je to nemoguce.
Za nepismenog "novinara" i ostale koji mu mozda vjeruju, neka pogledaju clanak 45 zakona o zastiti potrosaca (to je jedin dio zakona koji spominje mogucnost vracanja robe).
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/298920.html
Procitao par clanaka koji su me zanimali i to je to... ostalo sve znam
odlican bug...i jako me iznenadio BugTV u pozitivnom smislu al ni meni ko i jos nekima s ovog foruma nije jasno zasto su popljuvali NFS Undercover...
odlican bug...i jako me iznenadio BugTV u pozitivnom smislu al ni meni ko i jos nekima s ovog foruma nije jasno zasto su popljuvali NFS Undercover...
Odiševila me je tema o tehnologijama za 2009. Svidjelo mi se to što su recnzirali dosta igara i zbilja me začudilo da se GTA IV dali 84%, mislio sam da će ga popljuvat i pokopat (iskreno ja to ne bih učinio).
Prolistao sam nabrzinu ovaj novi Bug, dobar je, samo mi je nekako cudno da je GTA IV dobio 84%, gdje god na netu naletim na ovu igru ocjena nije manja od 90, a NFS Undercover su s razlogom popljuvali, samo je to i zasluzio. Igrao sam (i presao) pa znam o cemu pricaju.
Moja se želja ostvarila.Htio sam test kućišta dobio sam test kućišta(pismeno).
nisam još kupio novi bug, ali me žarko zanima? jeli i ikona bugdvd-a promjenjenja u skladu s mjenjanjem cijelog izgleda weba?
Mislim da je malo veca.e i onaj desktop mjeseca neznam dal se to meni cini al taj desktop je vec bio u bugu.dobro se sjecam one pozadine s kockicama.
Možda netko kopira pobjednika, ide na sigurno s desktopom.
Možda netko kopira pobjednika, ide na sigurno s desktopom.
Bio je taj desktop 100% sam siguran
Evo sad ću potražit na brzinu...
Na kojoj je u najnovijem bugu?
na kojoj stranici?
Slika je potpuno ista jedino su ikonice drugačije posložene
ali to je to
gta4 na jednoj stranici?
ccc...
Ne mogu vjerovat da nema ovog kucista, a kupio sam bug samo da vidim sta kazu o njemu, da li da ga kupim ili ne...
THERMALTAKE Xaser VI MX VH9000BWSZanima me samo da li netko od urednika cita besmislice koje neki njihovi "novinari" objavljuju u bug-u?
Konkretno, mislim na clanak ( "savjet") Kako kupovati el. robu...
...
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/298920.html
U posljednjem broju dobio sam prazan DVD ? Ima li ljeka za to ?
Pozdrav svima .Regao sam se pred par minuta.