Bug 238

poruka: 32
|
čitano: 4.604
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bug 238

Evo samo bi pohvalio ekipu koja je radila na novoj epizodi iz Bug TV radionice.. Napokon kvaliteta zvuka na nivou i fino snimano.. Sve pohvale još jednom.. Eeeee da mi je jedan Ascend P1, uff :)

MiR
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bug 238
mar123 kaže...

evo jedna velika zamjerka, gledam ovaj test 2.1 zvucnika i vidim da je najbolji set onaj logi-ev z623, zasto niste twstirali corsair sp2500 zvucnike? po svim testovima na internetu glase za najbolje 2.1 zvucnike na trzistu.

Cijeli test je zamjerka, katastrofa, čak ni specifikacije ne pišu točno.O izboru modela neću ni pričati, hvata me proljev.

Maxxy kaže...

Twistirali {#} su valjda one koje su mogli dobiti od zastupnika...

Twistirali - lijepi typo za zvucnike!!! {#}

Bilo je još zvučnika koji su se mogli dobiti, primjerice još poneki Creative i Genius, a moga je ić i Edifier i Corsair.

mar123 kaže...

ma kuzim da al tako test nije potpun jer se uvijek ljudi pitaju jel bolji taj logi ili corsair, bas bi htio vidjet sto bugovci kazu za corsair.

Opet ponavljam, test ne da nije potpun nego je totalni promašaj.Sramota, ako im se ne da to raditi, neka pozovu mene gore u Bug i ja ću sve iztestirati, potrudit se maksimalno, bar bi guštao :)

E sad moje neko stajalište.Molio sam par puta u temi što bi ste željeli čitati u novom Bug-u da stavite test 2.0 i 2.1 zvučnika.

2.0 ste preskočili, kažem ajde jbg.možda su napravili dobro za 2.1

Kad ono šipak, 12  zvučnika na testu, gdje 3 modela valjaju a ostali su tako tužni da neznam kome bi to preporučio.Prisjetite se broja 150 gdje je bilo 24 zvučnika na testu, sad upola manje i većinom modeli od kojih dobivam laksativne ispade.

Ostatak Bug-a je dobar, dosta više sam čitao stvari koje me zanimaju manje od zvučnika.

Ipak, na kraju, ja jesam lik koji je malo više zagrižen za zvučnike, ali onome tko nezna ništa o tome nećete baš puno pomoći.

Mogli ste navesti kakve takve specifikacije, a ono što se dali, to je krivo.Kod jednih zvučnika stavljate RMS snagu, a kod drugih stavljate Music power, tzv.marketinšku snagu, koja nije stvarni pokazatelj snage.Dobije se tako da se stvarna snaga pomnoži s 2.

Primjerice, netko tko nije upućen reći će, ha vidi ovo, ovi Philips imaju 120 w a Logitech 200 w.Pa što me briga za tih 80 w, kad je cijena upola manja.A ti Philips ustvari imaju 60 w.

I staviš Philips SPA 7360 i Logitech Z 623 (to su ti modeli o kojima pričam red iznad) jedno do drugog, pojačaš Philips do nekih 80 % i čuje se "odlično", pojačaš Logi do 40 % i Philips se ne čuje više.Tako da nemojte ljudima krivo govoriti.

Eto, broj je ukupno dobar, ali testić (a napisali ste još hard test) zvučnika je prilično loš.

Pozdrav

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice