Bug 224-225

poruka: 172
|
čitano: 25.514
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Bug 224-225
sirka666 kaže...

U početku di piše ispravak iz prošlog broja, stavili su ispravak iz broja 224, a to je trenutni broj. {#}

Evo i slika.

lol ispravak u ispravku

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 0:02 (TheRunner).
14 godina
Bug 224-225

Usprkos mojim nadanjima, situacija je ipak ispala smiješna do bola {#}!

Čitam postove i dok ne vidim svojim očima, me ne vjerujem tolikim komentarima o nečemu što bi stvarno moglo i trebalo biti objektivno, IT novinarstvo prije svega!

Ukupno gledajuć, dvobroj je OK, ali ću se dotaknuti dva +/- truna u oku mojem {#};

Br1, segment teme broja Smartphonei over 4.000,oo kuna, gdje autor navodi kako cijena Iphone 4 u T-mobile je "malih" 4.698,00 kuna, u VIP-u 7.399,00 (razlog znamo svi), dočim za HTC Sensation navode kako u VIP-u stoji 4.999,00, a gdje je T-mobile (ovo napominjem kako se treba validirati i dobavljivost te ažurnost kod operatera, makar je IP4 puno dulje na tržištu), pa zar se ne računaju i opcije gdje VIP nudi IP 4 za ONLY 9,00 kuna {#}, dok u Tmobile u EXTRA total XXL tarifi IP 4 košta najniže tekar 298,00 kuna, pa tko je tu nazivno onda bolji, čitaj jeftiniji?? Uz epitete, skup, nema 1, nema 2, dizajn koji svi kopiraju ALI se NE uspijevaju približiti, a čemu se jedan HTC Sensation treba približiti {#}?? Sama činjenica kako u opisu HTC Sensation-a lijepo piše da IMA dvojezgreni 1,2 GHz Qualcommov procesor, uz "dodatni čip", a u tablici ga kao nema  {#}, daklem, WTF !

Obzirom sam trenutno vlasnik HTC DHD-a, ako dokupim SD karticu od 32 GB, tko onda ima veću internu memoriju, HTC DHD ili IP 4 {#}????

Br2, POHVALA za BUG LAB pregled prijenosnika, puno toga na jednom mjestu, toga stvarno skorom nigdje nema {#}! E sada, čovjeku nikada dosta pa ima i nekih zahtijeva over, ali nije da su nemogući, je su mogući. Žao mi je što nije nekako ušao u pregled i Lenovo X220, jer sam ga prekjučer imao u rukama kod jednog prodavača u Zagrebu, i mogu reći kako je stroj opako dobar, opako {#}! Dok ne dobijem i Lenovo X1 na uvid, pričekat ću s odabirom za kupnju, nadam se da će do tada i kolovoški broj 226 doći, planirati i s recenzijama oba dva, možda, pa ću s pravom   i ja vikati: "OBA DVA SU PALA, OBA DVA!!!!"  {#}

BTW; slažem se sa generalnim komentarom kako je dio oko najboljeg over 4.000,00 kuna smartphone-a, malo previše naivan, najblaže budi rečeno, čisto iz razloga što konkurenti imaju poneku karakteristiku koja nadmašuje IP 4, a da samo pripomenem, možda subjektivno, ali ja koristim i vani ekran sa oko 30% rasvijete otkada sam upgrade-ao na 2.3.3 Gingerbread, uopće ne moram dizati na 100%, ako tko ne vjeruje, ha što mu reći, vjerojatno nema DHD u ruci {#}!!

ATJ Lučko
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 224-225

U sadrzaju vam pise da se na stranici 123 nalazi "Edukacija: Dreamspark", a kad dodjete na tu stranicu, napadne vas reklama.

There's too much blood in my alcohol system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kladim se da su opet napisali da se sgs ekran slabo vidi na suncu. uprkos tome sto se jos uvijek bolje vidi nego na ip4 ili ipadu.
17 godina
neaktivan
Bug 224-225

LOL iPhone 4 najpoželjniji mobitel usred 2011. godine? WTF!?

Po podacima sa GSMArene koji su bog i batina za mobitele, a ne BUG (niti bi to trebao biti), prosječna ocjena iPhonea je 6.9/10, a Samsung Galaxya S II 8.8/10, obje ocjene dobivene na uzorku od cca 75 tisuća glasova, dakle toliko o POŽELJNOSTI iPhone-a 4.

eto tu je izbijen glavni argument dr. petriću, a o tehničkim karakteristikama da i ne govorim....

6 1 hvala 0
15 godina
Bug 224-225

Stigao je i moj primjerak upravo.

I još jednom, svaka čast zaposlenicama na odjelu pretplate. To se zove odlična usluga i briga za kupce. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Bug 224-225

Ima li itko s pretplatom iz Hercegovine? Ja jos cekam svoj primjerak.

EDIT: U roku pola sata od ovog posta zove me Vesna iz Buga, da mi kaze da se ne brinem, da ce zbog vikenda vjerojatno malo kasniti, ali ako ne dodje do kraja tjedna da se javim i stize novi.

To ja zovem briga za korisnike. Hvala Vesni i Bugu. To su stvari koje covjeka bas razvesele.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 19:31 (Ramo).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 224-225

Meni novi broj jutros pao pod ruku, ah, 202 stranice čiste uživancije!  {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
miki1981 kaže...

I još jednom, svaka čast zaposlenicama na odjelu pretplate. To se zove odlična usluga i briga za kupce. {#}

Ja sam danas dobio poziv od gospodje/gospodjice iz odjela za pretplate koju je zanimalo jesam li dobio novi primjerak s obzirom da imam problema sa postom. Skidam kapu Bagovci. Ugodno ste me iznenadili. 

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina
tnakir kaže...
miki1981 kaže...

Ja sam danas dobio poziv od gospodje/gospodjice iz odjela za pretplate koju je zanimalo jesam li dobio novi primjerak s obzirom da imam problema sa postom. Skidam kapu Bagovci. Ugodno ste me iznenadili. 

Tako i ja, a i jop jedna pohvala, prvi broj od kad sam pretplatnik mi je poslan poštom, i odmah je bilo problema, i danas saznam da su oni odmah i promijenili dostavu, te da mi više ne nosi pošta nego A1 direkt. Eto, samo pohvale imam za BUG odjel pretplate. A za sam Bug...mislim da ne moram ni govorit, ne sjećam se kad sam preskočio (nikad ) bilo koji broj, a od nedavno sam i pretplatnik.

17 godina
neaktivan
dinamo82 kaže...

Po podacima sa GSMArene koji su bog i batina za mobitele, a ne BUG (niti bi to trebao biti), prosječna ocjena iPhonea je 6.9/10, a Samsung Galaxya S II 8.8/10, obje ocjene dobivene na uzorku od cca 75 tisuća glasova, dakle toliko o POŽELJNOSTI iPhone-a 4.

eto tu je izbijen glavni argument dr. petriću, a o tehničkim karakteristikama da i ne govorim....

Evo baš uzeo bug novi i pogledao usporedbu i p o meni je ok.NIgdje ne piše da je naJbolji nego je vrlo dobar u svim segmentima.Ipak se ne slažem da je najpoželjniji i tu bi titulu trebao uzet galaxy s 2 a ovaj iphone 4 je zastario i čeka se novi.

Ali je činjenica da na njemu sve radi ok ima jako dobru kameru,bateriju isto,ekran na kojem se nešto vidi na suncu i još dosta stvari dok neki od konkurenta ima nešto loše kao htc kamera,ekran na galaxy s loša izrada,kopiranje.Ipak su galaxy s 2 i sensation ozblijniji strojevi i neznam kaj je vama tu na forumu kaj ste vi stare zatucane babe koji nemaju drugog posla nego tračat na forumu.Dajte se uozbiljite i odite nešto radit nek samo trollat na forumu.Meni je ama baš svjedno tko je najbolji ja sam imam ip4 i ne mislim ga mjenjat do idučeg ljeta.I nekomu nešto drugo odgovara nemaju svi isti izbor.Evo za desire kad je bila recenzija isto gomila gluposti kao baterija dva dana ili ekran dobar.

17 godina
miki1981 kaže...
tnakir kaže...
miki1981 kaže...

Tako i ja, a i jop jedna pohvala, prvi broj od kad sam pretplatnik mi je poslan poštom, i odmah je bilo problema, i danas saznam da su oni odmah i promijenili dostavu, te da mi više ne nosi pošta nego A1 direkt. Eto, samo pohvale imam za BUG odjel pretplate. A za sam Bug...mislim da ne moram ni govorit, ne sjećam se kad sam preskočio (nikad ) bilo koji broj, a od nedavno sam i pretplatnik.

Ja jos uvjek imam problema sa dostavom, mislim da mi je lokalni postar u banani. Mislim da cu prebacit adresu za dostavu u firmu. Tamo Zg>St putuje samo jedan dan.

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja jos uvjek imam problema sa dostavom, mislim da mi je lokalni postar u banani. Mislim da cu prebacit adresu za dostavu u firmu. Tamo Zg>St putuje samo jedan dan.

Ovaj put sam ja kriv, potplatio sam ekipu u dostavi da ti dođe krajem kolovoza. Moramo misliti na tvoje izvan nastavne aktivnosti. Kad navratim u Split revanširati ću se virtualnim pivom.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
odjavljen
Bug 224-225

Kako to da nema vijesti o nagradnoj igri iz prošlog broja?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mario.L_hr kaže...
tnakir kaže...

Ovaj put sam ja kriv, potplatio sam ekipu u dostavi da ti dođe krajem kolovoza. Moramo misliti na tvoje izvan nastavne aktivnosti. Kad navratim u Split revanširati ću se virtualnim pivom.{#}

Moram te razocarat, ekipa iz dostave ti je pokupila lovu, a meni donila bug :)

Kad dodjes u Split utjesit cu te pravim pivom :))))))

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Kako to da nema vijesti o nagradnoj igri iz prošlog broja?

http://www.bug.hr/vijesti/prijenosnik-fotoaparati-iz-lipanjskog-buga-dobil/109719.aspx

P.S.

Nema velikog testa digitalaca?  {#} (šala)

Ovo zasjedanje (AVNOJ-a?) je valjda rasvjetlilo neke stvari u vezi imanja i neimanja jabuke (vrlo duhovito){#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 19:06 (zitzko).
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Moram te razocarat, ekipa iz dostave ti je pokupila lovu, a meni donila bug :)

Kad dodjes u Split utjesit cu te pravim pivom :))))))

Ni primanje mita nije što je nekad bilo....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
Bug 224-225

ahhahaahahah evo tek sam danas dobio bugov dvobroj i odmah sam krepo od smijeha kad sam procitao ovo pismo di tip žica za laptop haha

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 224-225

Stvarno ovaj Petric ser* u vezi iPhonea 4 jebote ko da je Bog a ne obicni telefon nahvali ga kolko nije sve ostale ukupno.

mogu zamislit broj TD sad

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 22:08 (Intelovac123).

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 224-225
iPhone i jest Bog. To sto si ti je*eni heretik nije Petricev problem.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 12 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
iPhone i jest Bog. To sto si ti je*eni heretik nije Petricev problem.

Što ga ti sad pretjera! Kakav Bog, šta bogohuliš bezveze.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Bug 224-225

Bug mi još nije došao. Je bi ga ja trebao dobiti ako sam uplatio polovicom prošlog mjeseca? {#}

http://plus.google.com/104765597155524028136

0 0 hvala 0
15 godina

Moze mi netko opisat koji je najveci minus Xperie Arc?Osim memorijske kartice.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Bug mi još nije došao. Je bi ga ja trebao dobiti ako sam uplatio polovicom prošlog mjeseca? {#}

Šta ti je pisalo, od kojeg datuma ti kreće pretplata?

Ako je pisalo da kreće od 1. 7. trebao si dobiti.

15 godina
ivanoile kaže...

Moze mi netko opisat koji je najveci minus Xperie Arc?Osim memorijske kartice.

Samo oskudna veličina interne memorije.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Danny_HR kaže...

Šta ti je pisalo, od kojeg datuma ti kreće pretplata?

Ako je pisalo da kreće od 1. 7. trebao si dobiti.

Da piše da će pokrenuti pretplatu od 1.7.

17 godina
neaktivan
Onda se javi na pretplata@bug.hr pa vidi s njima.
15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Trebali ste vec primiti Bug za srpanj/kolovoz.

Molim Vas javite nam se sa podacima na pretplata@bug.hr ili nas kontaktirajte na 01/3821 555.

Rijesiti cemo problem i ponoviti Vam dostavu Buga.

Nikolina Subasic

Bug d.o.o.

16 godina
Nikos kaže...
Ivan M. kaže...

Trebali ste vec primiti Bug za srpanj/kolovoz.

Molim Vas javite nam se sa podacima na pretplata@bug.hr ili nas kontaktirajte na 01/3821 555.

Rijesiti cemo problem i ponoviti Vam dostavu Buga.

Nikolina Subasic

Bug d.o.o.

Evo prije minuti poslao mail.

17 godina
neaktivan
dinamo82 kaže...

Nije to baš neko mjerilo. :P

Ali ja bih svakako naveo drugo nešto s gsm arene.

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php

Oba telefona imaju isti čipset i nije neka strašna razlika među njima (treba galaxya malo tweakat).

Dok je SGS II druga priča i totalno je ispred ajfona u svemu, isto je i s Sensationom. Netko tko se razumije u tehnologiju nema se što misliti ili kupiti ta 2 modela ili čekati novi ajfon. Ovaj već stari nema što raditi pokraj novih modela.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 12:14 (Dkc).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice