Bug 224-225

poruka: 172
|
čitano: 25.518
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Bug 224-225
Monopol kaže...
Nije mi jasno zašto su svi zapeli na nekogučnost vađenja baterije kod Iphonea? Zašto bi ju vadio? Ne ruši mi se Iphone kao ostali mobiteli koje sam imao...

Možda za zamjenu?

EDIT: Offtopic smo! Ne još jedna tema rasprave od iPhoneu...ne..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 16:58 (DamageHigh).
14 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Nije mi jasno zašto su svi zapeli na nekogučnost vađenja baterije kod Iphonea? Zašto bi ju vadio? Ne ruši mi se Iphone kao ostali mobiteli koje sam imao...

Pada mi na pamet, reset telefona kad ništa drugo ne pomaže.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan

Pa obzirom da je i dalje najbolji izbor na tržištu ne vidim problem. Osim malog ekrana ozbiljne mane nema.

mario.L_hr kaže...
Monopol kaže...

Pada mi na pamet, reset telefona kad ništa drugo ne pomaže.

Home i power tipka zajedno.

P.S. Još nitko od ekipe koja ima iphone (koju ja znam) nije imao potrebe za vađenjem baterije.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 17:02 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
Šef kaže...

Evo, sav sretan kupim Bug prije 10 minuta, sav sretan otvorim ovaj dio o smartphoneima, da bih vidio da je iPhone najnajnaj mobitel tamo i nijedan drugi mu nije ni do koljena! WTF?!

Takve hvalospjeve na račun iPhonea nisu u stanju napisati ni artfull ili ansha...

iPhone je najpoželjniji mobilni telefon na svijetu?

HTC Desire Z-u je jedina boljka to što ima 3.7" ekran, ali iPhoneu to nije mana "što je u top-klasi aparata - izuzme li se iPhone kojem se oprašta sve - najmanja dijagonala". 

iPhoneu se onaj glupi nestandardni priključak ne navodi kao mana?

Od najboljeg časopisa u Hrvatskoj bi se valjda prije svega trebala očekivati objektivnost, što se od drpetrica rijetko kad i dobije... Nažalost.

iPhone je proglašen i kao "Naš izbor", no je li to stvarno izbor cijele redakcije ili samo drpetric-ev izbor?

Proglasiti sad  iPhone kojeg je konkurencija dobrano nadmašila najboljim nema smisla. Prije pola godine možda, ali sad ne.

{#}

Bljak

Zar itko cita to sto on napise?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
Danny_HR kaže...

Pa obzirom da je i dalje najbolji izbor na tržištu ne vidim problem. Osim malog ekrana ozbiljne mane nema.

A Desire-u Z je kao jedina mana navedena mala dijagonala. iPhone-ova je još manja - zašto onda on nije "Naš izbor"..

Ma, mislim, nemate kaj pričat, čisti primjer prikrivenog oglašavanja..

17 godina
neaktivan
Nema to veze s prikrivenim oglašavanjem.
Pazi, nitko ne kaže da ajfonu nije mana mali ekran, međutim ukupno korisničko iskustvo je nedvojbeno najugodnije i najispeglanije. Upravo ga to čini, meni osobno, najboljim izborom.

"Naš izbor" telefon ne dobije na osnovu same dijagonale ni na osnovu bilo kojeg pojedinačnog segmenta.
17 godina
neaktivan
Bug 224-225
Ip4 je dobar mobitel samo kaj je zastario dosta,neznam kak su mogli njega uzet za best kad ovi ovi gaalxy s2 ili sensation nisu za bacit.To je valjda zbog vipa koji im je sponzor.Ipak je ip4 dosta dobar mob ima sve kaj trebaš potpun je ima vrlo dobru bateriju,kvalitetu,kamera..ali je zastario i vrijeme je za novi iphone.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jpelko2 kaže...
Ip4 je dobar mobitel samo kaj je zastario dosta,neznam kak su mogli njega uzet za best kad ovi ovi gaalxy s2 ili sensation nisu za bacit.To je valjda zbog vipa koji im je sponzor.Ipak je ip4 dosta dobar mob ima sve kaj trebaš potpun je ima vrlo dobru bateriju,kvalitetu,kamera..ali je zastario i vrijeme je za novi iphone.

Dobra baterija?

Danny, koliko tebi traje?

17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Ček, daj stani i razmisli. Da je telefon naveden kao najbolji izbor zbog Vipa koji je sponzor, bi li se onda u tekstu navelo da je dostupan i u T-Mobileu i to po nižoj cijeni?

Nema nikakvog smisla to što govorite.

Mentalist kaže...

Dobra baterija?

Danny, koliko tebi traje?

Oko 2 dana korištenja. Iste količine korištenja mi Desire traje ispod 24 sata. Možda je to do ovog primjerka koji imam, ali tako je u mom slučaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 17:15 (Danny_HR).
15 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Nema to veze s prikrivenim oglašavanjem.
Pazi, nitko ne kaže da ajfonu nije mana mali ekran, međutim ukupno korisničko iskustvo je nedvojbeno najugodnije i najispeglanije. Upravo ga to čini, meni osobno, najboljim izborom.

"Naš izbor" telefon ne dobije na osnovu same dijagonale ni na osnovu bilo kojeg pojedinačnog segmenta.

Po čemu je onda iP4, osim po softwareu, toliko bolji od konkurenata? Znači sve ostale mogućnosti i karakteristike su na strani konkurentskih modela, koji također daju solidno iskustvo pri korištenju.

Kad izađe iOS 5, vjerojatno ni iP4 neće biti tako super fluidan jer će iPhone 5 (ili kakav već naziv bude) raditi na njemu ovako kako radi 4-ka na iOS 4. Uglavnom, ovo nema nikakvog smila, iP4 je lošiji od puno mobitela dostupnih na tržištu, to je činjenica. 

btw. uglavnom branim iPhone zbog hatera od kojih mi je muka, ali ovo ipak nije istina.

av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 17:43 (kingmedo).
17 godina
neaktivan
Ukupan proizvod je bolji od konkurencije. Samo to.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jel pod time misliš i na nenormalno nametanje IPhone-a kroz razne reklame,medije etc?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 18:01 (Hrvojestr).
16 godina
protjeran
Bug 224-225

Petrić je neobjektivni Apple snob, skupa s ostatkom Bug redakcije.Jedini razlog zašto preferiraju isključivo iPhone nad ostalim mobitelima je činjenica da je to u trendu te se s njim ističu na raznim špicama i kavama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 18:15 (QFlash).
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Po čemu to? Po OS-u? OS je zapravo po dosta toga lošiji od konkurencije, samo što je subjektivan dojam u glavnom bolji (zbog fluidnosti i ispoliranosti) od konkurencije. Samo to.

Što se svega ostalog tiče, iPhone 4 je lošiji. Ovim ne govorim kako je iP4 loš uređaj, samo govorim da je lošiji od top modela na tržiptu, što je logično jer je stariji godinu dana.

av-gurus.blogspot.com/
17 godina
kingmedo kaže...

Po čemu to? Po OS-u? OS je zapravo po dosta toga lošiji od konkurencije, samo što je subjektivan dojam u glavnom bolji (zbog fluidnosti i ispoliranosti) od konkurencije. Samo to.

Pa to i je najbitniije. Ja sam radi toga prodao android uredjaj i kupio ajfon.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina
protjeran
Bug 224-225

Moze zvati, baterija mu traje minimalno 5 dana, moze slati poruke, na vecinu se moze instalirati Opera.

Kako uopste odluciti koji je najbolji?

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 224-225

Još fali da prijeđu na iMac, MacBook ili MacPro pa da lijepo ukinu časopis.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 19:29 (Penryn).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
tnakir kaže...
kingmedo kaže...

Pa to i je najbitniije. Ja sam radi toga prodao android uredjaj i kupio ajfon.

Da, ali i ostali rade dobro i dosta fluidno, samo što je tu iPhone ipak malo bolji, ali ne dovoljno da zbog toga bude proglašen boljim mobitelom od onog realno dvostruko boljeg.

Također, kao što sam rekao, još malo izlazi iOS 5 tako da će i iP4 malo "zakašljucat" kad se zatraži malo bolji hardware.

Činjenice su činjenice, a subjektivan dojam ne bi trebao utjecat na ocjenjivanje uređaja.

av-gurus.blogspot.com/
17 godina
kingmedo kaže...
Također, kao što sam rekao, još malo izlazi iOS 5 tako da će i iP4 malo "zakašljucat" kad se zatraži malo bolji hardware.

Činjenice su činjenice, a subjektivan dojam ne bi trebao utjecat na ocjenjivanje uređaja.

Sa IOS5 iPhone ce postat jos mocniji (meni osobno fale widgeti i hotswitches koje ima android).

15 godina
odjavljen
tnakir kaže...
kingmedo kaže...

Sa IOS5 iPhone ce postat jos mocniji (meni osobno fale widgeti i hotswitches koje ima android).

Da, logična stvar, ali još logičnije je da će više zahtjevati hardware zbog čega postaje upitna "super fluidnost".

av-gurus.blogspot.com/
16 godina
odjavljen
Bug 224-225

Po meni je najbolji uređaj onaj koji ima najčvršću konstrukciju, otporan je na udarce i padove (znači, ne razleti se u 30000 komadića), koji nema softverskih problema, koji neće krepati sam od sebe, koji se može otključati bez većih poteškoća, kojemu baterija traje barem 4-5 dana pri normalnom korištenju te koji je jeftin za popravak i ima dug radni vijek.

Nisam još dobio svoju porciju bugovitosti, ali kada mi stigne, dat ću malo detaljniji osvrt na tekst.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Bug 224-225

Evo jedne male zamjerke na stanici 86 kod usporedb3e mobitela za mobitel Motorola Defy su u tekstu stavli da ima 3,7" a dole u dole na slici pise 3" (pogledajte sliku dole)

<!-- Facebook Badge START --><a href="http://hr-hr.facebook.com/lnova65" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 19:59 (lnova65).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
lnova65 kaže...

Evo jedne male zamjerke na stanici 86 kod usporedb3e mobitela za mobitel Motorola Defy su u tekstu stavli da ima 3,7" a dole u dole na slici pise 3" (pogledajte sliku dole)

Ima 3,7''.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
kingmedo kaže...
tnakir kaže...
kingmedo kaže...

Da, logična stvar, ali još logičnije je da će više zahtjevati hardware zbog čega postaje upitna "super fluidnost".

Win7 ne radi fluidno na kompovima sa manje od 1GB rama (pa i 2). Sto ocekujes, da ce svi ajfoni radit sa svim verzijama OS-a u buducnosti? Hell, moj legend je umirao nakon instalacije froyo-a. Sa 2.1 je radio nelose, ali sa instalacihjom froyoa je postao trzav, nikakav.

17 godina
Bug 224-225

Kupio ga danas i ostao mi kod kuma... samo ga prelistao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 20:54 (lebo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Pazi, ako je telefon s 3.5" proglašen najboljim uređajem, kako onda dijagonala ekrana može biti zamjerka drugom uređaju, kada, ne da je ista (što bi već bilo smiješno), nego je i veća od navedenih 3.5"?

Ne kažem ja da iPhone nije vrhunski uređaj, a što se tiče najboljeg izbora - to je osobna stvar. Nema više univerzalnog najboljeg mobitela.. Ovisi kome što odgovara i što mu treba te za što telefon koristi.

Samo je smiješno da se jednom uređaju dijagonala navodi kao minus, a drugi, s manjom dijagonalom, je proglašen najboljim uređajem.

17 godina
DamageHigh kaže...
Danny_HR kaže...

Pazi, ako je telefon s 3.5" proglašen najboljim uređajem, kako onda dijagonala ekrana može biti zamjerka drugom uređaju, kada, ne da je ista (što bi već bilo smiješno), nego je i veća od navedenih 3.5"?

Ne kažem ja da iPhone nije vrhunski uređaj, a što se tiče najboljeg izbora - to je osobna stvar. Nema više univerzalnog najboljeg mobitela.. Ovisi kome što odgovara i što mu treba te za što telefon koristi.

Samo je smiješno da se jednom uređaju dijagonala navodi kao minus, a drugi, s manjom dijagonalom, je proglašen najboljim uređajem.

Možda je prevelik ekran pa mu je to po njemu mana, meni osobno 4+ inča je pretjerivanje i ne bi nosio tu 'ciglu' svaki dan... Uostalom uređaji koji koštaju 4-5 tisuća kuna su preseravanje, koji god proizvođač bio...

15 godina
lebo1 kaže...

Možda je prevelik ekran pa mu je to po njemu mana, meni osobno 4+ inča je pretjerivanje i ne bi nosio tu 'ciglu' svaki dan..

Desire Z ima ekran 3.7". Optimalno, ako se mene pita.

Ali zato kažem, ovisi od osobe do osobe...i ne kužim zašto je to navedeno kao mana Desire-u Z..

15 godina
Bug 224-225

U početku di piše ispravak iz prošlog broja, stavili su ispravak iz broja 224, a to je trenutni broj. {#}

Evo i slika.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
tnakir kaže...
kingmedo kaže...

Win7 ne radi fluidno na kompovima sa manje od 1GB rama (pa i 2). Sto ocekujes, da ce svi ajfoni radit sa svim verzijama OS-a u buducnosti? Hell, moj legend je umirao nakon instalacije froyo-a. Sa 2.1 je radio nelose, ali sa instalacihjom froyoa je postao trzav, nikakav.

Za mobitel koji je proglašen najboljim u 7 mjesecu 2011 očekuje se da će radit fluidno i s novom verzijom zar ne?

To je ono što želim reći, iP4 u ovom trenutku jednostavno nije najbolji mobitel, ni blizu.

av-gurus.blogspot.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice