Cita mi sve bug dvd ostale samo taj nece
Cita mi sve bug dvd ostale samo taj nece
moguće je da je sam dvd u banani.. dosta puta mi se to dogodilo sa bugovim dvd-om
Nekako sam previše očekivao od dvobroja i razočarao se
potpuno se slažem s tvojim komentarom....tema broja mi s čini obrađena onak na brzaka,samo da se čim prije nešto napiše...a i ostale teme mi nisu pretjerano zanimljive. sviđa mi se teks o umrežavanju strujom te pregled mobitela za mobilni internet,a ostalo....
možda su i neke čitatelje pogodili s temama, a mene očito baš i nisu...i kaj da sad radim cijelo ljeto???
Molim vas, može li mi netko uslikati recenziju HTC Desirea? Nisam trenutno pri novcu pa ništa od novog Buga za mene. Bio bih jako zahvalan onome tko uslika.
Molim vas, može li mi netko uslikati recenziju HTC Desirea? Nisam trenutno pri novcu pa ništa od novog Buga za mene. Bio bih jako zahvalan onome tko uslika.
Nema ništa novo što nije već rečeno. Mana je da se ne vidi dobro na suncu. Imaš i temu HTC Desire, ljudi su kupili Desire, pa njih pitaj.
Inače..to se nesmije...
Pss..provjeri PP.
Inače..to se nesmije...
Pss..provjeri PP.
Ok ako se ne smije, ispričavam se. No ne vidim zašto se ne bi smjelo. Meni je neisplativo dati 35 kn za jednu malu recenziju od četvrtine stranice, a ne vidim da bi to ikome štetilo.