Bug 212/213 - ljetni dvobroj

poruka: 97
|
čitano: 21.603
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Bug 212/213 - ljetni dvobroj
luckyluke kaže...
Ocito da nemas DVD DL citac.

Cita mi sve bug dvd ostale samo taj nece

17 godina
Sliva22 kaže...
luckyluke kaže...
Ocito da nemas DVD DL citac.

Cita mi sve bug dvd ostale samo taj nece

moguće je da je sam dvd u banani.. dosta puta mi se to dogodilo sa bugovim dvd-om

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
kingmedo kaže...

Nekako sam previše očekivao od dvobroja i razočarao se Mršti se

potpuno se slažem s tvojim komentarom....tema broja mi s čini obrađena onak na brzaka,samo da se čim prije nešto napiše...a i ostale teme mi nisu pretjerano zanimljive. sviđa mi se teks o umrežavanju strujom te pregled mobitela za mobilni internet,a ostalo....

možda su i neke čitatelje pogodili s temama, a mene očito baš i nisu...i kaj da sad radim cijelo ljeto???Mršti se

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
17 godina
Bug 212/213 - ljetni dvobroj

Molim vas, može li mi netko uslikati recenziju HTC Desirea? Nisam trenutno pri novcu pa ništa od novog Buga za mene. Bio bih jako zahvalan onome tko uslika.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Molim vas, može li mi netko uslikati recenziju HTC Desirea? Nisam trenutno pri novcu pa ništa od novog Buga za mene. Bio bih jako zahvalan onome tko uslika.

Nema ništa novo što nije već rečeno. Mana je da se ne vidi dobro na suncu. Imaš i temu HTC Desire, ljudi su kupili Desire, pa njih pitaj.

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
crystal6 kaže...

Inače..to se nesmije...

Pss..provjeri PP.

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
17 godina
DamageHigh kaže...
crystal6 kaže...

Inače..to se nesmije...

Pss..provjeri PP.

Ok ako se ne smije, ispričavam se. No ne vidim zašto se ne bi smjelo. Meni je neisplativo dati 35 kn za jednu malu recenziju od četvrtine stranice, a ne vidim da bi to ikome štetilo.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice