Bug 212/213 - ljetni dvobroj

poruka: 97
|
čitano: 21.567
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Bug 212/213 - ljetni dvobroj
blackalbum kaže...

svidjela mi se iskrena recenzija 3d televizora,teško je kod nas naći iskrenu recenziju audio-video proizvoda obično budu više reklame a manje recenzije,ne bi bilo loše da u jednom broju naprave test blu-raya playera po kategorijama

Ti to zoveš recenzijom?

16 godina
neaktivan
Ulinsky, okreni na 168. stranu i pročitaj desno ono Bug Redakcija. Sve će ti biti jasnije...
(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
protjeran

Nije loš ovaj dvobroj, pogotovo zato jer sam večinu na WC-u pročito, uvjek se dobro istrpam, moram si nabavit i iPad pa da mogu i forum čitat.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

da bara recenzija je bila iskrena a ne kao na hd televiziji gdje samo reklamiraju panasonic a ne pišu o manama,bar dali si ti onaj isti bara na hd televiziji što ga napadaju da dobiva proviziju od 10 % od panasonica jer on piše slično kao ti

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 10:58 (blackalbum).
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

da bara recenzija je bila iskrena a ne kao na hd televiziji gdje samo reklamiraju panasonic a ne pišu o manama,bar dali si ti onaj isti bara na hd televiziji što ga napadaju da dobiva proviziju od 10 % od panasonica jer on piše slično kao ti

Jednu stvar kod Samunga je Bug prešutio, a dobro znam taj problem jel sam ga vidio uživo, zamućenje slike kod 3D-a štso se pravilno zove crosstalk i čega kod 3D plazmi nema. Ajde ti ili Bugovci se udostojite napravit 3D kalibraciju(za 3D nema standarda niti načina za kalibrirat TV) pa mi se javite do tada je ovo sve reklamiranje takozvane 'LED' televizora(ovo inače još ne postoji u prodaju u velikom dijagonalama) iako se adi o običnom LCD-u. Isto pozivam Bugovce da kažu koliki je točno bio kontrast na Samsungu, a koliki na Panasonivu kada tobože Samsung ima 'veliki' kontrast.

Recenzije na netu sve govore, HDTV Test, HD Televizija, Panasonic je jednostavno najbolji. HDTV Test je recenzirao oba i Samsung je dobio jako lošu ocjenu Qualified Recommendetion doo je Panasonic Reference Level, a ako ne znate još su dvije ocjene između.

Inače na Panasonice nemama 10% provizije nego 100%. Inače nisu me napali vlasnici nijedne druge marke doli Philipsa, možda zato što je to marka čiji jedino televizore(izuzev 9704) nisam nikada preporučio. Zna se dobro što je prepročam za LCD, za filmofile Samsung ili Sony, a za sport i igre Panasonic ili LG.

Živili!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 13:47 (Bara).
16 godina
neaktivan

Pitanje za redakciju - jesu li svi smartphoneovi bili u rukama redakcije ili su "recenzije" pisane na temelju specifikacija, odnosno reakcija raznih web recenzenata?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 3:16 (Random.).

2 0 hvala 1
17 godina

Ima li šta foto aparata u ovom broju? odavno niste testirali neki 'za u džep' aparate... baš sam se nadao sad pred ljeto.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Random. kaže...

Pitanje za redakciju - jesu li svi smartphoneovi bili u rukama redakcije ili su "recenzije" pisane na temelju specifikacija, odnosno reakcija raznih web recenzenata?

Vrlo zaniomljivo pitanje, to i mene zanima, nadam se da su ih ipak imali sve u rukama, jer bez toga nema ozbiljne recenzije, zar ne?

I zanima me, zašto je izostavljena NOKIA E71, jeli to zastarjelo da uđe u ozbiljnu recenziju ili se varam?

15 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Uzeo si i svoj primjerak upravo i definitivno sam se kod prolistavanja najviše zadržao kod gigabyte-ovih Japanki.

Recite mi koja vam je Japanka na 30. stranici bolja (shvatite to kao koju bi ste pojeb...), lijeva ili desna?

Evo i slike:

Moj odgovor:

Ja bi obje!!!

Schoolgirls Cool

17 godina
moderator
Random. kaže...

Svi aparati osim iPhonea 4 su isprobani u živo.

drpetric
17 godina
moderator
mikica1 kaže...

I zanima me, zašto je izostavljena NOKIA E71, jeli to zastarjelo da uđe u ozbiljnu recenziju ili se varam?

Samo najaktualniji modeli su uvršteni u odabir. Njih 18 komada.

drpetric
15 godina
neaktivan
drpetric kaže...
Random. kaže...

E, to mi je uistinu drago čuti, laude Osmijeh

15 godina

pa kako je tad mogao biti recenziran ako ga nisu imali osobno i još je dobio toliko zvijezdica?

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

pa kako je tad mogao biti recenziran ako ga nisu imali osobno i još je dobio toliko zvijezdica?

To ti je ogledni primjer kako Bugovci (ne) rade recenzije.

16 godina
neaktivan
drpetric kaže...
Random. kaže...

Tada, po mome skromnom mišljenju, nije trebao biti uvršten u listu. Naravno, uz napomenu da na listi nije zato što ga niste bili u mogućnosti nabaviti. Ovo nema smisla.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
neaktivan
Random. kaže...
drpetric kaže...
Random. kaže...

Tada, po mome skromnom mišljenju, nije trebao biti uvršten u listu. Naravno, uz napomenu da na listi nije zato što ga niste bili u mogućnosti nabaviti. Ovo nema smisla.

slažem se s mišljenjem, no istodobno odgovor je bio pošten jer se moglo reći da su ih imali sve "uživo". stoga, i ovo je poštenije, tko prizna pola mu se prašta. No, također smatram da nije trebao bti uvršten u listu uz gore navedenu napomenu.

17 godina

Hocete procitati moje recenzije Bugattija :)

I'm going woo woo

9 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Hocete procitati moje recenzije Bugattija :)

Super. Ja ću recenzirati SSC Ultimate Aero TT pa možemo napraviti i temu broja.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
17 godina

Ma da... jbg Apple ih zeznio sto je izdao iPhone4 taman kad su oni trebali kolektivno otic na godisnji. A posto je to ipak the gadget onda su morali kako bilo da bilo nagurat ga u ovaj broj, pa makar im se recenzija temeljila na recenzijama sa inih webova...

Eh bug, bug... to vam i nije bas profesionalno.

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Molim Vas, da li se "isplati" kupiti ovaj dvobroj? Malo sam slab sa parama pa pazim na svaku kunu. Jel ima recenzija PC hardwara što, recenzija dobrih igara i kakvih zanimljivih programa? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
the economist kaže...

Molim Vas, da li se "isplati" kupiti ovaj dvobroj? Malo sam slab sa parama pa pazim na svaku kunu. Jel ima recenzija PC hardwara što, recenzija dobrih igara i kakvih zanimljivih programa? Hvala

Po meni ne...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
the economist kaže...

Evo, pa vidi...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan

E to mi je trebalo, Gameplay majka ovaj mjesec :))  (karton sljeduje:)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hm... Nisam ga jos procitao kako spada a vec naletio na dve greske... Vezane su uz RAM memoriju, njihov hardtest memorija za overclockere... Naime napisali su isti tekst vezan uz Corsair XMS3-1600CMX4GX3M2A i Corsair XMS3-1600 Dominator...

Druga greska (ili jedini ja nemam para) je ta kaj su napisali u temi "Bitne odluke" kod adabira x86 ili x64 OS-a da uzmemo u obzir da je memorija jeftina pa da ce to bit dobar ulog za buducnost... Onak, memorija je poskupjela 100% u odnosu prije 2 god... ://

Mislio sam se pretplatit, ali a-a... Dok forum radi, vise saznam iz njega...

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Batista kaže...

Hm... Nisam ga jos procitao kako spada a vec naletio na dve greske... Vezane su uz RAM memoriju, njihov hardtest memorija za overclockere... Naime napisali su isti tekst vezan uz Corsair XMS3-1600CMX4GX3M2A i Corsair XMS3-1600 Dominator...

Nisi pročitao ni ovu temu u kojoj se javljaš - komentar (i tekst koji greškom nije objavljen) imaš ovdje:

http://www.bug.hr/forum/post/bug/bug-212213-ljetni-dvobroj/1071772.aspx

...
17 godina

Sve ok, ja sam samo komentiral BUG, ne ovu temu... (koju nisam cijelu procital, naravno)

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij

0 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...
Batista kaže...

Nisi pročitao ni ovu temu u kojoj se javljaš - komentar (i tekst koji greškom nije objavljen) imaš ovdje:

http://www.bug.hr/forum/post/bug/bug-212213-ljetni-dvobroj/1071772.aspx

Dosta imate ovakvih gresaka u zadnje vrijeme. Il stavite pravu sliku krivi tekst, ili je tekst copy paste nekog krivog teksta i slicno. Sta nitko ne cita to sve prije izlaska u tisak???

I'm going woo woo
15 godina
protjeran

Novine su ok al mi dvd ne radi nije mi radio ni onaj dvd iz broja 210 kako da to rijesim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ocito da nemas DVD DL citac.
Death has a thousand faces,evil only one.
15 godina
odjavljen

Nekako sam previše očekivao od dvobroja i razočarao se Mršti se

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 20:37 (kingmedo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice