Anketa o iskoristenosti kupona iz BUG-a br. 200

poruka: 41
|
čitano: 4.696
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ankenta o iskoristenosti kupona iz BUG-a br. 200

Evo taman sam gledo rezultate ankete s BOL stranica koja pita:

Koliko ste iskoristili poklon-kupona za mobilni Internet iz dvjestotog broja Buga (od ukupno tri)?

JEDAN  / 19%

DVA  / 9%

TRI  / 1%

NITI JEDAN  / 71%

PA sam morao da komentiram ovo

Tu se pokazalo kolko su ljudi uopce probali iskoristiti te kupone, tj. kolko su im bili potrebni ili zanimljivi,

Ipak mislim da je veci razlog taj sto su svi ti kuponi bili potpuno neupotrebljivi ljudima koji citaju BUG u BiH (kao meni) ili u drugim zemljama u kojima se BUG izdaje

Nebih sada kritikovao urednistvo BUG-a (svaka cast ovi kuponi su za svaku pohvalu ipak nije mala stvar ljudima sve to ponuditi i ugovoriti sa vipom) ali ova ankenta ipak nesto pokazuje...

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 10:11 (ExXxEr).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam mislio dati nekom frendu taj kupon ali nitko nije na vipu, a meni se neda trošiti novaca.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Anketa o iskoristenosti kupona iz BUG-a br. 2
Jako lijepa gesta su bili ti kuponi, ali osobno nemam vip, niti imam volje trošiti neku lovu na neke stvari na koje su bili popusti...

Tak da su i moji kuponi isto neiskorišteni.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
RE: Ankenta o iskoristenosti kupona iz BUG-a br.
ExXxEr kaže...

...Tu se pokazalo kolko su ljudi uopce probali iskoristiti te kupone, tj. kolko su im bili potrebni ili zanimljivi...

Možda to, a možda se radi o tome da jednostavno nisu 'ispunili' anketu, kao primjerice ja, koji sam iskoristio (i još uvijek koristim), ali anketu nisam ni vidio.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

Moze biti, vjerovatno neki koji su glasovali uopce ne citaju BUG ali opet su postotci veliki

17 godina
neaktivan

Broj ljudi koji su odgovorili na anketu je tek 480 (što ne znači da su kupili svoj primjerak).

Bugova naklada je 40.000 kom. (podatak iz 2002.god.).

Najtočniji podaci bili bi oni iz Vipnet-a, samo oni znaju koliko kupona je zamijenjeno. Ali ni to se ne bi moglo dovesti u vezu sa brojem ljudi, jer moguće je da je netko kupio i više primjeraka časopisa.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 12:41 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja iskoristio 2, jednog stranog predstavnika informirao o akciji i čoek otišao na kiosk i kupio 5 bug-ova, taman se zadržavaju tu 3 mjeseca.

Jako zadovoljan i ja i oni. Nije puno MB ali kad nisi pri nekoj mreži a baaaaaš ti treba dobro dođe i stick i sim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam ni ja iskoristio. Jednostavno mi nije trebalo. A BUG ionako nisam kupio radi kupona i nagradne igre i slicnih stvari Osmijeh

17 godina

iskoristio sam kupon za 600mb ali sam se namučio s njima dok su mi to dali iskoristiti, isto je bilo i s kupnjom slicka od kojeg sam onda odustao

http://downloadzona.blog.hr/
16 godina
neaktivan

Meni bi samo bilo draze da su za ljude izvan Hrvatske smislili neki drugi poklon koji bi se mogao iskoristiti i u toj zemlji

16 godina

Od 3 poklonjena kupona iskoristio sam onaj za 600 Mb mobilnog interneta,što mi je  dobro došlo obzirom da radim terenski posao:)

Prvih 200 Mb je potrošeno,sad štedim za 9. mjesec drugih 200 Mb jer ću najvjerojatnije već početkom Rujna opet negdje u divljinu na teren:)

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

sve je to prodaja magle. naravno da nisam iskoristio ni jedan. zašto ? stick je jeftinije kupiti u vip-u nego preko kupona. itd. ali sve je u hr tako ,pa ko nas jebe. ja u svom poslu imam 3000 artikala i jedno dva tri stavim na akciju po desetinu cijene. zašto ? jer niti jedan TAJ artikl nisam prodao punih 6 godina. napravim si dobru reklamu,rješim smeća iz skladišta,a ljudi ti se klanjaju... prodaja magle je problem

Z
17 godina
moderator
opcom kaže...

sve je to prodaja magle. naravno da nisam iskoristio ni jedan. zašto ? stick je jeftinije kupiti u vip-u nego preko kupona. itd. ali sve je u hr tako ,pa ko nas jebe. ja u svom poslu imam 3000 artikala i jedno dva tri stavim na akciju po desetinu cijene. zašto ? jer niti jedan TAJ artikl nisam prodao punih 6 godina. napravim si dobru reklamu,rješim smeća iz skladišta,a ljudi ti se klanjaju... prodaja magle je problem

Pišeš gluposti... Ništa se nije MORALO kupiti. A i nije jeftinije preko Vipa, sve je (oko tih cijena) detaljno objašnjeno u raspravi na forumu, nisi vjerojatno pratio, pa ako te nije zanimalo - nemoj ni ovako ofrlje komentirati.

17 godina
moderator
ExXxEr kaže...

Evo taman sam gledo rezultate ankete s BOL stranica koja pita:

Koliko ste iskoristili poklon-kupona za mobilni Internet iz dvjestotog broja Buga (od ukupno tri)?

Ovu anketu treba gledati kao tek relativni pokazatelj pravog stanja stvari! Problem je što se anketa ne može ograničiti SAMO na one koji su kupili Bug, odnosno imaju kupone iz Buga (s dodatnim mogućim odgovorima /nisam ni kupio Bug/ ne mogu iskoristi u inozemstvu/itd. razvodnili bi se rezultati).

Tako da glas svakog onog tko uopće i nema dvobroj - kvari realni rezultat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 18:19 (Miro).
16 godina
neaktivan

2 kupona :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina

Iskoristio prvi za internet a druga dva ostavio na pultu trgovine da se netko posluzi kada bude uzimao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne koristim vip, a i sve ono sta je na popustu uz kupone mi je potpuno nezanimljivo...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
macak kaže...
ExXxEr kaže...

...Tu se pokazalo kolko su ljudi uopce probali iskoristiti te kupone, tj. kolko su im bili potrebni ili zanimljivi...

Možda to, a možda se radi o tome da jednostavno nisu 'ispunili' anketu, kao primjerice ja, koji sam iskoristio (i još uvijek koristim), ali anketu nisam ni vidio.

treba napravit anketu "da li ste ispunili anketu"

ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/
16 godina
neaktivan

Da su kuponi bili za T-mobile više bi bilo iskorištenosti.... Možda....

2 1 hvala 0
17 godina
protjeran

ne radi se o anketi niti o iskorištenosti-već o PONUĐENOM !

kao što napisah,imam neke dijelove koji nikada nikome neće trebati i stavim ih na akciju -90 % ! i ljudi dođu i kupe ono što nisu niti namjeravali kupiti. to nije slučaj sa bug kuponima-već razmišljanje i mentalitet ovog naroda. daj govno ako je "đabe"

Z
17 godina
neaktivan
opcom kaže...

ne radi se o anketi niti o iskorištenosti-već o PONUĐENOM !

kao što napisah,imam neke dijelove koji nikada nikome neće trebati i stavim ih na akciju -90 % ! i ljudi dođu i kupe ono što nisu niti namjeravali kupiti. to nije slučaj sa bug kuponima-već razmišljanje i mentalitet ovog naroda. daj govno ako je "đabe"

mozda da mozda ne...

vjerujem da BUG ne citaju takvi .......... vec malo pametniji ljudi.

A uostalom, ako si na tmobilu, kako da kupim nesto iz vipa, ili ako su dali kupon za nesto sta me ne zanima ?

mozda neki kupuju sve sta je u kuponima, ali mislim da vecina u ovo vrijeme to ne rade

potpis :D
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Ovu anketu treba gledati kao tek relativni pokazatelj pravog stanja stvari! Problem je što se anketa ne može ograničiti SAMO na one koji su kupili Bug, odnosno imaju kupone iz Buga (s dodatnim mogućim odgovorima /nisam ni kupio Bug/ ne mogu iskoristi u inozemstvu/itd. razvodnili bi se rezultati).

Tako da glas svakog onog tko uopće i nema dvobroj - kvari realni rezultat.

Slazem se, mozda bi netko od vas iz urednistva mogao zatraziti podatke o tome iz Vipa i objavit ih na forumu ili BOL-u?

17 godina

moji su negdje u ladici... s obzirom da sam iz bih nisam ih mogao iskoristiti... doduse imam signal i vip-a i tele2 i t-coma ali nije mi se dalo placati nesto dodatno da bih ovo drugo dobio dzabe... u biti nista nije dzabe...

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina

pa toga nema ni u stare babe

16 godina
neaktivan

Jeli itko iz redakcije razmislio o mome prijedlogu, eno ga malo gore iznad?

17 godina
neaktivan

Ja koristim jedan kupon (free MB za internet) a uzeo sam još jedan BUG da imam još 600 MB. Ranije sam imao od simpe stick i (trebalo mi je povremeno) koristio njihove bonove, 50 kn za 50 MB ode brzo. Ovime sam za dva BUG-a od 70 kn dobio 1200 kn simpa MB-a. Gdje ćeš bolje. Naravno meni to treba jer sam često na terenu pa dobro dođe. Onome tko je samo doma to je nepotrebno.

Meni je ovo dobra akcija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 12:27 (stiropor).

0 0 hvala 0
17 godina
stiropor kaže...

Ja koristim jedan kupon (free MB za internet) a uzeo sam još jedan BUG da imam još 600 MB. Ranije sam imao od simpe stick i (trebalo mi je povremeno) koristio njihove bonove, 50 kn za 50 MB ode brzo. Ovime sam za dva BUG-a od 70 kn dobio 1200 kn simpa MB-a. Gdje ćeš bolje. Naravno meni to treba jer sam često na terenu pa dobro dođe. Onome tko je samo doma to je nepotrebno.

Meni je ovo dobra akcija.

Varaš se ako misliš da si dobio 1200kn "simpa mb-a" :D

16 godina
neaktivan

do kad se to moze podic iz vipa?

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

do kad se to moze podic iz vipa?

Do 1.10.2009.g.

Sve je to bilo fino smišljeno , ali ipak samo šteta štose nije mislilo na strane čitatelje. Ali ne ljutim se.BUG je HRV časopis i većinom se mislilo na čitatelje iz HRV i to je to.

U srcu gamer , u duši profesionalac (u it-u) , ali n00b u glavi!
16 godina

S obzirom da je kupon bio ograničen na jednog operatera i s obzirom da je ovo Hrvatska (popularnost ovakvog načina priključenja na internet, ekonomska sitvacija, potreba za tako nečime) smatram da je preko 1/4 iskorištenih kupona sasvim zadovoljavajući omjer.

Every hole is a goal!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice