Cervelo ti je kanada :P
Al da naplacuju ime definitvno.
Evo sad je na nekoj utrci liku na Bianchiu 2x puko karbonski volan na dva bicikla. Znaci ista utrka isti problem na 2 profesionalna bicikla. Zbog takvih stvari mozes poginut.
Ja sam gledao Trek cestovne, al sam odustao kad sam vidio kolko su teški.
Imam taj Trek FX3 i nemam problema s njim, ali varovi na rami su debeli i ružni. To moguce da je robot varil. Na cestovnom Canyonu to puno bolje izgleda, al se jos uvijek vide.
Imam i stari Cannondale koji je Made in USA i to je savršeno vareno. Kao da je od jednog komada aluminija. Od 2009. se koristi jos i danas.
Da sudjelujem u nekom kvizu i ispadnem na pitanju odakle je neki proizvođač bicikla žena bi mi se do smrti rugala :)
Bio sam 100% siguran da je talijanska. Em zvuči talijanski, em imam gosta Talijana koji ga vozi.
Trekove stvarno ne volim no to je moj osobni problem s njima i ne znači da su loši bicikli. Varovi na FX liniji su preizraženi ali još veći problem je što su nezaglađeni pa izgledaju ko da je netko gipsom lijepio ramu - katastrofa. No nije ni Cannondale što je nekad bio, bar u jeftinijem segmentu. Ovo što oni danas prodaju prije 20 godina si sigurno ne bi dozvolili. Imam Giant XTC SLR i većina ljudi kad ga vidi misli da je karbon. varovi diskretni, zaglađeni.
Disclaimer - pričam samo o MTB i treking/hibrid modelima, o cestovnjacima nemam pojma.