Vaši Unigine rezultati - Heaven benchmark
- poruka: 502
- |
- čitano: 268.777
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ovaj bench je u teškoj banani... Kada sam imao MSove drivere za GTX275, reza je bila preko 100 bodova. Skinem nV drivere i izgubim ~100 bodova. Lagano, WTF????!!!!????!!!
Da u banani je. Pa ne kužim kako se može bench vrtjeti na dx11 na grafama koje nemaju više od dx10.1!?
Ovaj bench je u teškoj banani... Kada sam imao MSove drivere za GTX275, reza je bila preko 100 bodova. Skinem nV drivere i izgubim ~100 bodova. Lagano, WTF????!!!!????!!!
Da u banani je. Pa ne kužim kako se može bench vrtjeti na dx11 na grafama koje nemaju više od dx10.1!?
moze al to nije potpuni dx11 jer teslacija ne radi tj pise da je ukljucena al nema ucinka
gle
LOL! Ne Vrti se DX11 na grafama koje nemaju više od DX10. Na njima se vrti DX10... DX11 radi samo na HD5 i win 7
DirectX 11 unazad je kompatibilan s DX 10 grafama. Drugim rječima DX10 grafe vrte DX11 samo bez nekih fičera koje su rezervirane za DX11 hardver.
Npr fali tesselacija koja tom benchmarku daje ekstra 3D svojstva (stepenice, prozori) -tu je očito da se radi o fake. Tesselacija radi nešto vrlo slično AntiAliasingu, ne dodaje efekte.
LOL! Ne Vrti se DX11 na grafama koje nemaju više od DX10. Na njima se vrti DX10... DX11 radi samo na HD5 i win 7
Ma nemoj ovo zadnje nisam znao, od kad to!!!
Samo sam pitao kako to do uopće oće vrtijeti bench na dx11 na mojoj 9600.
A sad kužim.
A sad kužim.
pa ne vrti puni DX11 nego samo stvari koje su zajednicke DX10 i DX11 (nema tesellacije, i jos nekih stvari)... Gledaj to ovako DX11 je samo nadograđeni DX10.
A sad kužim.
pa ne vrti puni DX11 nego samo stvari koje su zajednicke DX10 i DX11 (nema tesellacije, i jos nekih stvari)... Gledaj to ovako DX11 je samo nadograđeni DX10.
A što sam zadnje reko.
"A sad kužim"
Test2:
CPU ostao po defaultu, ATI clockan "na brzaka" preko CCC-a na 700/1025
LOL bolja moja Sapphire HD4850 512 MB iz ne znam kojeg razloga...
Možeš mi linkat svoj post rezultata, vidio sam samo tvoj DX9 test
Test2:
CPU ostao po defaultu, ATI clockan "na brzaka" preko CCC-a na 700/1025
za tu rezu dovoljno je i 256mb a ne 1gb tak da mu to ne radi razliku
za tu rezu dovoljno je i 256mb a ne 1gb tak da mu to ne radi razliku
nabacio sam i DX9 test sa default clockom (ATI @ 650-1000):
to je za 100 manje od Fice.. ne da mi se ponoviti test sa isključenim FW, AV i ostalim čudesima jer mi se čini da bi razlika mogla biti samo marginalna.
To je borba XP(x32?) vs 7x64
:)
Stavio sam svoj DX9 test jer mi neće DX10, a bili bi isti rezultati
Stavio sam svoj DX9 test jer mi neće DX10, a bili bi isti rezultati
nebi bili isti rezultati ja s DX9 dobijem 1219 bodova a s DX11 dobijem 1119 bodova. znaci s DX9 se dobije 100 bodova vise.
Meni je rekao Oly ako mi ne radi DX10 ili DX11 (Imam XP pa mi ne radi ni jedan ni drugi) da idem na DX9 jer je isto...
Lista je updatana!
I stoji novo pravilo koje govori da su DirectX 9 rezultati ne važeći!
Sorry benko, ali morati ćeš staviti prikladnu rezoluciju (1280 x 1024)
Update-sa pravom rezom ;)
uff koja razlika
uff koja razlika
budem ja to digo samo trebam oc-at grafu..
uff koja razlika
jbg moja nejde vise a nisam skoro nista clocko odma se bench rusi
uff koja razlika
Nemoj.
Onda cu ja morati naocavat grafu takodjer jer ti necu dozvoliti da me prestignes
Ja imam Radeona 4870.
lol namjesti postavke kako je autor teme zadao a ne ovako na maloj rezoluciji :P