Možda uspijem do 840. Nije počela bacati artefakte još
Heh moja ih je imala ko u priči,al srečom bench je dokraja završio.
Možda uspijem do 840. Nije počela bacati artefakte još
Heh moja ih je imala ko u priči,al srečom bench je dokraja završio.
Aha, nisam mogao izdržati više
Samo pokušao sam 910MHz, ali ne ide, tada sam smanjio na 860 i ide. Dalje mi se ne da pokušavati. Idem ostale benchati, a sutra 3D markovi su na redu
Ajde neka netko usporedi ako ima odstupanja u odnosu na 2.0 verziju pri zadanim postavkama u verziji 2.1.
Meni ne radi F12 screenshot in-benchmark? A Prt Scr nije ni prije hvatao screenshot unutar Unigine!
Meni ne radi F12 screenshot in-benchmark? A Prt Scr nije ni prije hvatao screenshot unutar Unigine!
snimis rezultat, otvoris ga (bude u browseru), stisnes printscreen, paste u Paint
Kolega moj je imao isti problem ko i ti na 5870 sve radi super dx9, dx10, a na ovom benchu,
i dirt2 pocmu mu se pojavljivat artifekti. Njegovu karticu su zamijenli novom!
Danas odnio grafu u servis, pa se nadam da cu do 7. mjeseca dobit drugu :)
Kazu da ovise o dobavljacu, pa moram cekati da ju pogledaju kad se njima sprdne.
Zadnji put kad sam im vracao SD karticu (necu reklamirat ducan), cekao sam 5 tjedana :(
Kad srede problem, onda cu postat svoj score, iako znam da nece biti bajan...
Kolega moj je imao isti problem ko i ti na 5870 sve radi super dx9, dx10, a na ovom benchu,
i dirt2 pocmu mu se pojavljivat artifekti. Njegovu karticu su zamijenli novom!
Kazu da ovise o dobavljacu, pa moram cekati da ju pogledaju kad se njima sprdne.
Zadnji put kad sam im vracao SD karticu (necu reklamirat ducan), cekao sam 5 tjedana :(
Kad srede problem, onda cu postat svoj score, iako znam da nece biti bajan...
Nadam se da si im objasnio srz problema da nebi se ispostavilo da je navodno ispravna!
Njegovu karticu su zamijenli novom!
Nadam se da si im objasnio srz problema da nebi se ispostavilo da je navodno ispravna!
Yep! Spika je pocela bas onako kako si napisao, tipa "koje drivere imate instalirane?"...
Al fino sam im objasnio, skoro mi posao u servisu ponudili :)
Samo se nadam da to nece drugo trajati. Drugi tjedan ima da ih zovem svaki dan dvaput :)
Cijedim jos malo, vislje niede bez promjene biosa jer mogu 1 gpu "gurnut" na 1025mhz, ali mi to nista ne znaci jer drugi gpu se rusi zbog bios-a na 1001mhz na dalje iste sekudne (nije zbog napona ili zagrijavanja)
sad skidam onaj Ati overvolt da overvoltam mem-u da potegne barem 1350mhz.
i7 920 c0/c1 @ 4.0Ghz @ 1.375v
Kingmax 12gb 1333mhz 8-8-8-20 @ 7-7-7-18 1528mhz (iznenadila me u pozitivnom smislu)
HD 5970 @ 1000mhz / 1315mhz
CCC 10.4
Neče ti tih dodatnih 30Mhz dati 1,1FPS koliko trebaš da skineš Oly-a, moj savijet je da se fokusiraš na brzinu GPU-a, i probaš nekako stavit oba na recimo 1010Mhz i plus tome VRAM i onda bi več išlio, Jedan FPS je jako puno u ovom Benchmarku. I također ako vidiš da ti baca artefakte nastavi benchati,jer meni je recimo sa pozamašnom količinom završilo bench.
da, ali drugi gpu kao sto sam napisao neide preko 1000mhz zbog biosa, a 15mhz na memoriji mi je dalo dodatnih 0,5fps, stoga izvlacim sto mogu, evo sad idem probat na 1000 / 1335mhz pa cu vidjet dal ce uopce odvrtit to.
da, ali drugi gpu kao sto sam napisao neide preko 1000mhz zbog biosa, a 15mhz na memoriji mi je dalo dodatnih 0,5fps, stoga izvlacim sto mogu, evo sad idem probat na 1000 / 1335mhz pa cu vidjet dal ce uopce odvrtit to.
Vrijedi probat svakako. No bit če teško.Brži VRAM ti eventualno može dat bolji i stabilniji min FPS,al opet ni tu nisu bitne razlike.
No nemoraš se brinut, ionako u drugim benchovima Oly nema teoretske da te sruši, a ovaj bench(kao što vidiš) voli Nvidiu.
Tko na 1335MHz? Memorija?
Da, gpu memorija
Njegovu karticu su zamijenli novom!
Nadam se da si im objasnio srz problema da nebi se ispostavilo da je navodno ispravna
Samo se nadam da to nece drugo trajati. Drugi tjedan ima da ih zovem svaki dan dvaput :)
Evo nove grafe u kompu. Sad to vec izgleda na nesto :) Iako trzavo lol
Namjestio setinge kao u prvom postu i dobio 370 (14,7fps). Konfa pod Moj PC.
Nije da se zelim natjecati s drugima, pa necu postavljat ni sliku (a i lijen sam :)
Uskoro stize Q9650 pa mozda ponovim test jos jednom, mozda dobijem jos koji bod...
Jos jednom hvala na preciznoj dijagnozi problema :) PozZ!
Lista je updatana
Mislim da ovom "CrNa StreLa" nepripada 7. mjesto.
EDIT: u biti on ima 22.3 fps-a, onda samo treba promjenit rezultat i broj fps-a.
EDIT: u biti on ima 22.3 fps-a, onda samo treba promjenit rezultat i broj fps-a.
Hvala na ispravci, promaklo mi
Evo da još jedna GTX470 prođe čarobnu granicu od 1000 bodova.
CPU: Core i7 860- 4,4Ghz
GPU: GTX470- 845Mhz/1685Mhz/1955Mhz
FPS: 39,8
SCORE: 1004
Evo usput sam i vratio drugo mijesto u single GPU poredku
E Mauro jesi ti siguran da koristiš te postavke za GPU? jer malo je prevelika razlika da bi tvoja grafa bila bolji primjerak ili imala bolji VRAM
E Mauro jesi ti siguran da koristiš te postavke za GPU?
Da. to su te postavke.
Evo i slike tog profila iz MSI Afterburnera (ne koristim ga stalno, to je samo profil za benchanje i trazenje overclocka).
Zao mi je sto nemam vodeno jer ima jos dosta mjesta za dizanje napona, pa vjerujem da bi i do 900 jezgra isla.