koliko ja vidim šišam te jedno 30% na ovom benchu, a ti jedva navukao 100 punata u CB u odnosu na 8600k
Unigine Superposition 1.0
- poruka: 1.372
- |
- čitano: 542.066
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
mislim da je ovo najjači rez single na forumu
lav1000 - i5 8600k@5000Mhz, gigabyte aorus x GTX 1080ti 2050 gpu/11368 mem - 22876
Eh sad bi ti odma na prvo mjesto. Nejde to tako. Izvoli :)
eywa33 - 23514, 8700k @ 5GHz, GTX 1080 Ti @ 2050/5800MHz
ps uberi temperature
Evo da podebljamo malo:
eywa33 - 23839, 8700k @ 5GHz, GTX 1080 Ti @ 2050/6000MHz
ansha dokle ti ode gpu temp na vodenjaku? Dakle max, pod 99% loada. Temp stvarno čuda radi pascalu. Sad sam se malo nabrijao da uzmem custom, ali budem to ostavio za sljedeću grafu. Ovaj gigabyte ne da rastavljanje inače se gubi warranty. Sljedeća mi neće bit njihova zbog toga. Tako sam im i napisao bio u odgovoru kad su me otpepali.
lijepo si preselio case na balkon
no kartica stvarno ima odlične idle temp, spusti ga na 30-32°C u par minuta, termostat u stanu mi se gasi kad dođe na 23°C, a na 40°C sam stavio da se pale ventovi.
prošla ichill 1080 se držala malo ispod 40°C u idlu
lijepo si preselio case na balkon
no kartica stvarno ima odlične idle temp, spusti ga na 30-32°C u par minuta, termostat u stanu mi se gasi kad dođe na 23°C, a na 40°C sam stavio da se pale ventovi.
prošla ichill 1080 se držala malo ispod 40°C u idlu
Heh, samo otvorio prozor i razvalio sve ventove u kućištu na max ... Morao sam ga zašarafit za stol
Blizu sam prozora pa se ambient brzo spustio na 15ak C
, vidim po temp senzoru na kućištu. Sad sam razvalio klimu da malo nadođem.
No iskreno nisam se nadao da ću skinit skor za soma bodova . Ajde sad probaj skinit, daj barem ti malo izazova kad su svi utonuli u zimski san izgleda.
ja imam na zgradi one kaveze za staviti klimu, budem izvadio klimu iz kaveza i uvalio case, pa ste jebali ježa ti i Ansha
Evo da podebljamo malo:
eywa33 - 23839, 8700k @ 5GHz, GTX 1080 Ti @ 2050/6000MHz
ansha dokle ti ode gpu temp na vodenjaku? Dakle max, pod 99% loada. Temp stvarno čuda radi pascalu. Sad sam se malo nabrijao da uzmem custom, ali budem to ostavio za sljedeću grafu. Ovaj gigabyte ne da rastavljanje inače se gubi warranty. Sljedeća mi neće bit njihova zbog toga. Tako sam im i napisao bio u odgovoru kad su me otpepali.
Ide do 43C sa 25°C u sobi, sutra mi dolaze ventovi za bench (ML120) pa racunam da cu na 18°C ambijenta i s tim ventovima imat oko 31-32°C maksimum..
Na mojoj se isto gubi garancija skidanjem coolera, shtash...
Baš ću ciljano sljedeću grafu (brend) uzimat koji dozvoljava da se stavi pod vodeno, il jednostavno da uzmem sa blokom :/ ... joj kako me živciraju.
Al voda je brutala jbte... da 43C. Čudo jedno. Kontaj isto da bi sa gp102 otišlo koji C gore, jednostavno jer ima dosta veći tdp. ml120mm su izgleda bolji od 140mm. No isto čitam da im čuju motor. Al static pressure (pardon lave, dinamički :) im je bome iznad 4mmh2o. Zamisli sad ove stock mlažnjake SP140L, dakle 140mm i imaju 4mm h2O...
ja ću se jednom počastiti sa nečim iz asortimana od ove gospode https://www.alphacool.com/products/
budem kasnije otvorio prozor i kučište zasad je ovo max izgleda:
Baš ću ciljano sljedeću grafu (brend) uzimat koji dozvoljava da se stavi pod vodeno, il jednostavno da uzmem sa blokom :/ ... joj kako me živciraju.
Al voda je brutala jbte... da 43C. Čudo jedno. Kontaj isto da bi sa gp102 otišlo koji C gore, jednostavno jer ima dosta veći tdp. ml120mm su izgleda bolji od 140mm. No isto čitam da im čuju motor. Al static pressure (pardon lave, dinamički :) im je bome iznad 4mmh2o. Zamisli sad ove stock mlažnjake SP140L, dakle 140mm i imaju 4mm h2O...
Najbolje uzet evga-inu foundersicu, onda si miran sta se garancije tice i imas kompatibilnost sa svim mogucim blokovima..
Sad je bila nelosa prilika za uzet ekwb custom loop, na black friday...
Moguće je i sa zrakom dobit ispod 50 C u loadu (uz tišinu).
Je ako si gluv.. Ili ako imas 5°C u sobi... Nema usporedbe izmedju zraka i vode...
Nemoguće ako ti je normalna temp u sobi, čitaj 20-22C. U sobi mi je bilo 16C kad sam je držao na 50ak C. Plus fanovi na 100%. Sad, ajde i odaj nam svoju tajnu.
Pusti budalaša...
Moguce je, ubaci komp u frizider i eto ti apsolutne tisine i hladnih temp.
Hladnjak za procesor (toranj) u push-pull.
daj pliz i meni malo toga što konzumiraš, vidim da super puca
Hladnjak za procesor (toranj) u push-pull.
Upravo nevjerojatno prakticno rijesenje Plus sta opet ne bi bio ni blizu necujan za drzat ga ispod 50C...
Temperatura sobe je 23 C (termometar ispod kućišta gdje je hladnjak). Ventilatori su thermalright (push) i coolermaster blademaster pull) na 1170 okretaja.
Nepraktično je za većinu ali pošto me ne zanima multi gpu ovo je sasvim zadovoljavajuće. Hladnjak je stari TRUE star 10 godina. Ima to svoje pozitivne i negativne strane.Npr. ti taj blok najverojatnije nećeš moć staviti na neku buduću grafičku jer je PCB različit a ja ovo mogu stavit na bilo što. Ti imaš gtx 1080 a ona se manje grije od r9 390 tako da bi na tih 25 C okolne bilo oko pretpostavljam 45 C u loadu s TRUE-om. Uostalom blok košta. Voda je voda ali može i zrak.
Temperatura sobe je 23 C (termometar ispod kućišta gdje je hladnjak). Ventilatori su thermalright (push) i coolermaster blademaster pull) na 1170 okretaja.
Nepraktično je za većinu ali pošto me ne zanima multi gpu ovo je sasvim zadovoljavajuće. Hladnjak je stari TRUE star 10 godina. Ima to svoje pozitivne i negativne strane.Npr. ti taj blok najverojatnije nećeš moć staviti na neku buduću grafičku jer je PCB različit a ja ovo mogu stavit na bilo što. Ti imaš gtx 1080 a ona se manje grije od r9 390 tako da bi na tih 25 C okolne bilo oko pretpostavljam 45 C u loadu s TRUE-om. Uostalom blok košta. Voda je voda ali može i zrak.
Da, vidio sam još davno takve modove i dobro hlade core. Par minusa: ostatak komnponenti na pcb-u je pasivno hlađen tim komadićima aluminija što i nije sretno za skuplje grafe koje vuku dosta struje i opterećuju vrm-ove + izgleda užas. Nije loše, vrhunske su to temp ali nie to to :)
Na kraju videa sam pokazao temperature VRM-ova u gpu-z. Stavio sam 92 mm xilence na glavni VRM ali na videu se nevidi, trebao sam svijetlo upalit.
DIY zajebancija, ništa za svakodnevnu i normalnu upotrebu, jest temp su vrh ali praktičnost nula...
Evo update, 18252 je score, jezgra konstantno na 2151mhz a memorija je na 11.7ghz. Pogledam oficijelni leaderboard i vidim da sam prvak svjeta , hvala roditeljima....
Nema posebne kategorije po karticama, tako da cestitam na 200+ mjestu na ljestvici
Nema posebne kategorije po karticama, tako da cestitam na 200+ mjestu na ljestvici
Svaki gpu je svoja kategorija, trenutno nema niti jedna bolja 1080-ka. Koji si ti medju 1080Ti?
Svaki gpu je svoja kategorija, trenutno nema niti jedna bolja 1080-ka. Koji si ti medju 1080Ti?
žali se upravi uniginea da naprave podjelu prema harwareu, ovako vidim da si ti na 6.oj stranici, a ja negdje na prvoj...
čestitam samoproglašeni svjetski prvače
žali se upravi uniginea da naprave podjelu prema harwareu, ovako vidim da si ti na 6.oj stranici, a ja negdje na prvoj...
Ah, hrvatski jal, nemozes podnijeti moj svjetski uspjeh... Mogao si me zamolit da te naucim clockat da izvuces jos iz te neiskoristene kartice...
Ah, hrvatski jal, nemozes podnijeti moj svjetski uspjeh... Mogao si me zamolit da te naucim clockat da izvuces jos iz te neiskoristene kartice...
pokaži molim te gdje si na kojoj listi prvi ili ja nešto krivo gledam...
ti se u zadnje vrijeme jedino hvališ undervoltaškim uspjesima, a ovo klokanje s tim blokom koji ti imaš velik problem... kako se kaže i ćorava kokoš zrno ubode
btw jeben 1080 score, svaka čast, ali si i dalje svjetski prvak sa 200+ plasmanom,
malu paralelu da povučem:
sad kako je popularno trčanje, pa imaš one koji su stvarno bili među prvima,pa imaš utješne nagrade po kategorijama, eto ti si prvak u jednoj od
sporednih kategorija, u tvom slučaju prvak među dosadnim dedekima
Evo update, 18252 je score, jezgra konstantno na 2151mhz a memorija je na 11.7ghz. Pogledam oficijelni leaderboard i vidim da sam prvak svjeta , hvala roditeljima....
Ne znam ni ja gdje si prvi?!
Gledajuć po skorovima, ja ispadam 18ti u sveukupnom poretku :)
Sad kad dođe vučina, ima da ganjam prvo mjesto
Zapravo, ne vidim te nigdje na ljestvici.
Ne znam ni ja gdje si prvi?!
Gledajuć po skorovima, ja ispadam 18ti u sveukupnom poretku :)
Sad kad dođe vučina, ima da ganjam prvo mjesto
Sta vam je svima veceras? Selektiras da ti izlista scoreove sa odredjenim gpu-om...