Top 3D Mark 11 @ BUG.hr izdvojena tema

poruka: 873
|
čitano: 189.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Top 3D Mark 11 @ BUG.hr
KrpaZG kaže...

KrpaZG - 4060, ATi 7770 1120/1250, zrak; Phenom x4 955 4000mhz, zrak

Evo sa malim promjenama...ocekivao sam veci score

Zbog proca je, physics totalno uništi score općenito. Možeš mu čak i spusti clock i nebude puno manje {#} (čisto da se ne grije bzvz, meni sa 7850 je minimalna razlika bila između 3,6 i 4)

12 godina
neaktivan
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Evo ovako bi izgledao realni rezultat, legalni. Ovo je sa 7/24 postavkama kod mene. Taktovi po defaultu i ne-beta driveri. Jer sa beta driverima rezultat opet nije objektivan.

http://www.3dmark.com/3dm11/5566003

Moj PC  
5 4 hvala 0
13 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Ako ćemo uspoređivat score onda postavke za sve trebaju bit iste,ne kužim koja je shema isključivat razne opcije i postat score!

AUDIOFIL
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
Totalno se slažem! Ja sam za da se samo default postavke koriste....ali vidim da neki nisu koristili....
Werdum Combat Team
13 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Momak gore postavi score i nađu se dva debila koja opale TD,koliko jadan trebaš bit da to napraviš!

Amo TD-ovci opalite koji ispod!!oIo

AUDIOFIL
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
prako kaže...

Evo ovako bi izgledao realni rezultat, legalni. Ovo je sa 7/24 postavkama kod mene. Taktovi po defaultu i ne-beta driveri. Jer sa beta driverima rezultat opet nije objektivan.

Ovo ti registrovao lazni profil naso rezultat na internetu pa postavio, fazon beta driver nije objektivan koja glupost boze... trol trol trol

13 godina
Ma nakon kaj su maknuli da se vidi ko daje tu i td se ekipa razbahatila...hejteri
Werdum Combat Team
13 godina
neaktivan
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Hvala na 5 TDa :)

Znam točno u koju sam žicu pogodio. 

Nema to veze sa nvidijom ili nekim umišljenim forum ratovanjem.

Ali ima veze sa AMD koji je namjerno omogućio takve stvari i nije im bezveze Futuremark(developer 3DMarka i Vantagea) slao silne upite u vezi toga.

No to mene u biti ne zanima.

Mene zanima, kao šta sam i pitao, vjerujete li vi koji "benchmarkate" sa isključivanjem svega šta uzima score, u taj score i s čime ga poredite?   

Ovaj post je odgovor na ovo:

Ne kužim po ćemu taj score nebi bil mjerodavan prema nekome (s ATI grafom) ko napravi istu stvar...

Neki ne vode rat protiv nvidie, kao ti, koji očito imaš nešto protiv ATI-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 17:55 (sharxtreme).
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
KrpaZG kaže...
Totalno se slažem! Ja sam za da se samo default postavke koriste....ali vidim da neki nisu koristili....

i koja je onda svrha Top liste kad se ne zna niti može utvrditi tko je cheatao a tko nije?

To je cijela poanta. A vi lupajte TD do preksutra ako hoćete. 

17 godina
sharxtreme kaže...
KrpaZG kaže...

i koja je onda svrha Top liste kad se ne zna niti može utvrditi tko je cheatao a tko nije?

ja se isto pitam. osobno sam imao brdo amd kartica zadnja je bila hd 7970 i nisam to nikad radio niti mi je palo na pamet..

Stavljati bodove i natjecat se u top listi a znaš da nisi to napravio po propisima katastrofa..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
12 godina
neaktivan
goldi kaže...
prako kaže...

Ovo ti registrovao lazni profil naso rezultat na internetu pa postavio, fazon beta driver nije objektivan koja glupost boze... trol trol trol

Zašto onda u score linku piše da test nije zadovoljio driver grafičke? Jedino je sve OK sa oficijalnim driverima i sa zadanim postavkama kvalitete slike u ccc. A ovo prvo što pišeš, možda ti to radiš pa imaš iskiustva s tim. {#}

A sto se tiče rezultata, svaki bi trebao imati i link 3dmarka sa validacijom, u njemu se onda jasno vidi koji i kako su namješteni driveri. Sve ostalo sa kemijanjem je bzvz. Neznam koliko god ovi 12.11 beta radili bolji score u 3dmarku, meni su 12.10  fluidiniji u igrama nego ovi beta. U ostalom zato se i zovu beta!

P.S. Neznam dali još netko ima problemčić sa driverima iznad v.12.8,sada ovi 12.10 mi 2D takt memorije drže na maxymumu, uopće ne spušta na 150MHz kao ovi prijašnji driveri i kartica pri tom diže temperaturu i normalno ventilator postaje glasniji. Zato sad moram ručno staviti u ccc takt memorije na 150 mz da bi sve bilo ok, jedino je dobro što se sam podigne u 3D na default takt. Jel neko to promjetio? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 18:38 (prako).
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...
Stjepanj kaže...
KrpaZG kaže...

KrpaZG - 3689, ATi 7770 1120/1250, zrak; Phenom x4 955 4000mhz, zrak

Da nisam vise zadnji sa tom grafom....iako ne kuzim kak tak visok score imaju kolege? driveri?

najvise utjecu driveri tj opcije u njima ugasis tesellation tj na off i catalist ai texture filtering level na perfomance, wait for vertical  sync na off naravno:-) sve ostalo na auto ili off...LP ps. moras imati zadnje beta drivere za tu karticu...

Mislim WTF, šta vi uopće benchate kad sve pogasite u CCC? I šta vam znači uopće taj score koji dobijete tako? 

AMD je od benchmarkanja napravio totalnu sprdačinu.

Imao sam isto razmisljanje, ali kada sam vidio da je dozvoljeno na takmicenjima, onda sam promijenio misljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Imao sam isto razmisljanje, ali kada sam vidio da je dozvoljeno na takmicenjima, onda sam promijenio misljenje.

u kojim to takmicenjima? daj linkove gdje to prolazi... samo mi nemoj davat neke šugave forume nego official

14 godina
neaktivan
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Znam za HWBot da prolazi, a ostalo za takmicenja je bilo govora na ovom forumu, valjda sva official tamkicenja koja organizira MSI, Asus, Giga i itd.

Btw, ne znam sto se Nvidiasi tako potpale kad nego kaze nesto protiv njihovih kartica, alo ljudi to su kartice, nisu ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 18:54 (Leopard_st).
Moj PC  
2 3 hvala 1
17 godina
Leopard_st kaže...

Znam za HWBot da prolazi, a ostalo za takmicenja je bilo govora na ovom forumu, valjda sva official tamkicenja koja organizira MSI, Asus, Giga i itd.

Btw, ne znam sto se Nvidiasi tako potpale kad nego kaze nesto protiv njihovih kartica, alo ljudi to su kartice, nisu ljudi.

kakvi nvidijaši radi se po pravilima a svi ih krše. Stvar je u principu u nicem više...

Koji kura vrijedi lista onda?? Sve ne default nema optimizacije kroz cc i udri izgleda da je to jako teško ipak je ovo BALKAN

14 godina
neaktivan
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Opet ce HD 79xx biti brza i na default CCC postavkama, jbg 12.11 su boostali 3d mark11 drama.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
sharxtreme kaže...
KrpaZG kaže...

Zašto se onda nije nitko pobunio u vezi istoga (modificiranja CCC-a) sve dok se postova nije naredalo 8-9 stranica?

Gdje je uopće napisano kao sticky išta vezano za postavke/mijenjanje drivera?

I razlog zasto su od mene dobili TD sharxextreme i prako ( ja nisam levat i placip**ka pa da necu priznati ) je nepravilna forma pomocu koje je objavio svoj rezultat više puta, tako da kolege, njegov rezultat je taj koji je prvi nevaljan u ovoj temi.

My few cents,

bye; LP.

smell that good w**d, than you know it's us :)
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

zapravo je stvar obratna, potpalili su se neki kad sam rekao da je AMD napravio sprdačinu od benchmarkanja.

17 godina
Leopard_st kaže...

Opet ce HD 79xx biti brza i na default CCC postavkama, jbg 12.11 su boostali 3d mark11 drama.

uopce poanta nije bila u tome... da li je amd brzi ili ne, krivo kopcas.. stvar je pravila i principa.. Zato jedni rade po jednome a drugi po drugome i uvrstavaju se u istu listu ima li to logike?? nema u tom je stvar

14 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Sharx, svima je jasno da nevolis AMD i to je tvoja stvar, nadam se da imas dobre razloge za taj hejt jer si u suprotnom nista drugo nego mibecil.

Meni nije jasno zasto u svakoj hebenoj temi tlacis i offtopicaris?Sto se nisi prije javio, svi ATi scoreovi u temi su odradeni sa AMD optimized tessom i ti se sada nasao praviti pametan?

I jos to ni HWBOT ne zabranjuje a ti tvrdis da je to varanje?

Strasan si, komentara nemam.

iclock2much

4 7 hvala 1
17 godina
zoharbizo kaže...

Sharx, svima je jasno da nevolis AMD i to je tvoja stvar, nadam se da imas dobre razloge za taj hejt jer si u suprotnom nista drugo nego mibecil.

Meni nije jasno zasto u svakoj hebenoj temi tlacis i offtopicaris?Sto se nisi prije javio, svi ATi scoreovi u temi su odradeni sa AMD optimized tessom i ti se sada nasao praviti pametan?

opet si krivo skuzio i uvijek se krivo skuzi.. opet nema govora o tome ko je jaci nego pravila po kojima se testira zali boze sto cu se ja ponavljat jer se neki stalno vide napadnutima.

Ako sve uvrstavas u istu listu onda se radi i po istim uslovima jel?? opet velim stvar je principa..

to je isti kura kada npr ti i tvoj brat(zamisli tako) idete pit pivo svako treba popit 5 litara i tvojih 5 brze nestane od bratovih ali si pola prosuo i to nitko ne gleda :) mislim glupa usporedba ali takvi se ne stavljaju u isti koš kopcas sada??

14 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Kopcam ja sve, samo mi nije jasno zasto tvrdite da je to varanje kada je prema HW BOTU totalno regularno, radi se od default driver postavkama?

Pojasni mi to.

iclock2much

0 3 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

Kopcam ja sve, samo mi nije jasno zasto tvrdite da je to varanje kada je prema HW BOTU totalno regularno, radi se od default driver postavkama?

Pojasni mi to.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=337224

i da neki su sa amd na listi bez hebene optimizacije drivera i nabijanje bodove bezveze (makni sada nvidiu na stranu)

na tom linku jasno se vidi razlika izmedu normalne teselacije i optimizirane nije isto jel?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:44 (toxic).
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Svi ATI scoreovi? jesi siguran u to? Znači svi ovdje sa ATI karticama? Mogu li to drugi potvrditi, molim. 

Koliko njih je još sa ostatkom isključenim? Znaš li taj podatak?

I najvažnije pitanje. Koliko ih je radilo na normalnim postavkama? Tj. zapravo odradilo benchmark. Ima li vas? Ili je Zohar u pravu?

Ako te nisu obavijestili, gašenje DX11 featurea u DX11 testu je čista glupost. Takvi rezultati nisu validni jer ne vrijede ista pravila za sve. Šta se tu bencha uopće? Grafičke nisu, jel' se možda drajveri benchaju?

A počni lijepo sa osobnim vrijeđanjem nakon šta sam samo rekao da je AMD napravio od benchmarkanja sprdačinu.

Nisam rekao da je Zoharbizo, ni ivo656, ni pero257 napravio sprdaćinu nego AMD. Zašto se nalaziš pozvan govoriti meni da sam imbecil zato šta vrijeđam neku tamo firmu od koje kruva nemaš?

I ti se usudiš nekoga nazvati fanbojem i zvati testove na  internetu sponzoriranim lažima kad ne odgovaraju tvojoj slici u glavi. Treba javiti Anandtechu i ostalim "lažovima" da isključe sve moguće u postavkama pa da lijepo vidimo rezultate kako Zoharbizo voli vidjeti.

A sad mrš na perma-ignore.

17 godina
sharxtreme kaže...
zoharbizo kaže...

Svi ATI scoreovi? jesi siguran u to? Znači svi ovdje sa ATI karticama? Mogu li to drugi potvrditi, molim. 

ja cu ti odmah reci da zohar nije u pravi jer sam ja u top listi sa amd karticom i nisam koristio nikakve kerefeke pitanje je kakav bi mi score bio da sam koristio?? 200 veci 300 ili mozda i 500? i kako je onda to pravilo odrađen benchmark. ovdje nema principa svatko radi kako njemu pase

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:49 (toxic).
14 godina
toxic kaže...

i da neki su sa amd na listi bez hebene optimizacije drivera i nabijanje bodove bezveze (makni sada nvidiu na stranu)

na tom linku jasno se vidi razlika izmedu normalne teselacije i optimizirane nije isto jel?

Vidi se, nisam rekao da se ne vidi.

Ali nije neregularno, to su default postavke ATi drivera.

sharxtreme kaže...

I najvažnije pitanje. Koliko ih je radilo na normalnim postavkama? Tj. zapravo odradilo benchmark. Ima li vas? Ili je Zohar u pravu?

Ako te nisu obavijestili, gašenje DX11 featurea u DX11 testu je čista glupost. Takvi rezultati nisu validni jer ne vrijede ista pravila za sve. Šta se tu bencha uopće? Grafičke nisu, jel' se možda drajveri benchaju?

A počni lijepo sa osobnim vrijeđanjem nakon šta sam samo rekao da je AMD napravio od benchmarkanja sprdačinu.

Nisam rekao da je Zoharbizo, ni ivo656, ni pero257 napravio sprdaćinu nego AMD. Zašto se nalaziš pozvan govoriti meni da sam imbecil zato šta vrijeđam neku tamo firmu od koje kruva nemaš?

I ti se usudiš nekoga nazvati fanbojem i zvati testove na  internetu sponzoriranim lažima kad ne odgovaraju tvojoj slici u glavi. Treba javiti Anandtechu i ostalim "lažovima" da isključe sve moguće u postavkama pa da lijepo vidimo rezultate kako Zoharbizo voli vidjeti.

A sad mrš na perma-ignore.

Zasto hejtas AMD proizvode, si imao nekakve probleme sa njima?

Siguran sam da su vrtjeli, velika velika vecina sa AMD opzimized.

Moj HD 5850 score je sa tess off u driverima, ako ti to sto znaci.

Zato jer mi smeta jer vrijedas firmu koja je totalno uredna, jer to fanboyevi rade.

Ja volim ATi pa ne seruckam po Nvidii, doduse Nvidia mi je super.

iclock2much
17 godina
zoharbizo kaže...
toxic kaže...

Vidi se, nisam rekao da se ne vidi.

Ali nije neregularno, to su default postavke ATi drivera.

default sigurno? a ne moraš stisnut kvačicu da bi koristio optimized tess?? meni to baš i nije default postavka :)

imaš tamo i use application settings to je isto default?? lol..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:53 (toxic).
14 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Promjenio sam poprilicno kartica i poprilicno sam siguran da je to default opcija i postavka.

iclock2much

0 4 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

Promjenio sam poprilicno kartica i poprilicno sam siguran da je to default opcija i postavka.

ma nemoj?? ja sam poprilično siguran da je default na use application settings :)

14 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Hebiga sad, Nvidia mi je u racunalu pa neznam.

Preselimo ovo na PP.

iclock2much

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice