HD Tune Benchmark
- poruka: 250
- |
- čitano: 139.451
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Da li netko može pogledati da li mi dobro radi hard (samsung F3 naravno)..
Kupio sam ga prije nekih tjedan dana u ADM informatici...tek jucer sam na njega stavio win itd
I iritira me to sto su se svi kunuli u taj F3 kako j**** prekrasno radi i da je full tih, zato sam ga i kupio.
a dobio sam hard koji stvarno je brz al da ga j*** nije tih...dosta cesto se zna cut...ko grebanje neko koje je uzasno iritantno pogotovo kad se cuje iz novog harda, a kad se ne cuje grebanje onda je tih
ovo su moji grafovi od HD tunea, a sto se tice healtha nije nasao ostecene blockove
prema grafovima od vas imam filing da vasi puno mirnije rade, nema tih oscilacija, recimo grebanje se cuje kod ovih oscilacija (na 12,17,24) na prvoj slici te da li bi mi garancija za to vrijedila?
Hvala
E ovako isto imam taj disk f3 1tb i otkad sam kupio novu maticnu radio mi je probleme tipa te udarajuce igle ali samo dok palim komp...
na netu nasao da je to do amd-ovih ploca pogotovo serije 8xx i 9xx ... link
naravno backupirao sam podatke i digao fw i od onda radi lijepo bez udaranja..
problem je sad sto je seagate kupio samsung i ne mogu pronaci vise taj download link sorry..
lp
kak radi taj hd tune kak da spojim hard imam od ps3 hard pa bi htio vidit jel u njemu problem jel se cuje jako i igre mi se zamrzavaju hard je 2,5 incha sata
to ti je to, sa tim SATA spoji na matičnu i to je sve
koje kablove trebam da ga spojim na pc
Spoji Sata kablom na ploču i HDD Molexom iz napajanja.
kak da taj sata kabel spojim na plocu ne vidim di da ga spojim
kak da taj sata kabel spojim na plocu ne vidim di da ga spojim
Di ti je i HDD iz kompa spojen.
od kompa je spojen na kabel za napajanje i nema ovakav sata kabel nego neki siroki plosnati budem sutra sliku stavio
EDIT: nes me upload muci
Evo, nešto više od 3 godine nakon prvog testa, moj HDD je u jako lošem stanju - jučer sam ga formatirao i stavio windoze, no izgleda da je lagano spreman za vječna lovišta.
Vidis health :) bad sektori se mogu relocirat , a mogu biti poput "raka" :D
Vidis health :) bad sektori se mogu relocirat , a mogu biti poput "raka" :D
Zato pitam,jer mi pod health ne pokazuje niti jedan bed sector,dok kod sentinel-a javlja dva bed sectora.
Mozes na HD TUNE skenirat ali ne fast , tu kaze da imas 2 , ali je postotak Healtha dosta slab, tako da bi ti bilo dobro nabaviti novi hard, danas radi sutra neradi ( nemora biti ali ) !