Što je bolje kod povezivanje baze i Visual Studia, kopirati bazu (i napraviti takvu konekciju) u fajl sa projektom (programom) ili napraviti konekciju prema folderu gdje je instaliran server i "ogrinal" baza ?
MS Visual studio 2010 + MS SQL pitanja
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.259
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WTF? IMHO za tebe je bolja ona u projektu.
Kako u MS visual studiu (c#) uloviti MSSQL server greške ?
Pretpostavljam da te zanima koja se greška dogodila. Mislim da se uredno može preko analize poruke klase exception...
Što je u Visual Studiu kod stvaranja aplikacija bolje koristiti, WinForme ili WPF ?
Na koji način spasiti podatke iz postoječe baze u slučaju da se naknadno u bazi dodaju pojedine stvari ?
iman jedan problem,naime na faksu koristimo visual studio 2005 i vjezbe radimo u njemu,doma iman visual studio 2010 ali kad pokrenen sa 2010 ovu datetoku iz visual studia 2005 pojavi mi se neki converter i neki brojevi i slova,dakle ne funkcionira,jel itko ima slicni problem i kako ga rjesiti??
jel itko zna????
Bez tih brojeva i slova (to je jedino i bitno) mogao si napisati i krači post, recimo ovako.
iman jedan problem ,jel itko ima slicni problem i kako ga rjesiti??
Sutra.
Pliz pliz pliz zar baš nitko neče da mi pomogne.
Vjerojatno nešto pukne u konvertiranju projekta iz Vs2005 u VS2010.
Napravi screenshoot (tih brojki i slova) i postaj pa ti možda netko i pomogne, ovako samo dragi Bog.