..u ranijim verzijama Accesa kad sam nakon neke radnje htio rebaciti fokus na željeni slog napisao sam u VB ime.setfocus...u Accessu 2007 mi to ne radi...molim pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...proradilo
Samo od sebe ili je bio neki problem pa si ga rijesio? Ako jesi, napisi ovdje, ako nisi brisem temu.
...problem je bio u tome što je naknadno promjenjeno ime polja u tablica a access je zapamtio stari naziv pa je i prema tom starom nazivu trebalo pisati VB code
...problem je bio u tome što je naknadno promjenjeno ime polja u tablica a access je zapamtio stari naziv pa je i prema tom starom nazivu trebalo pisati VB code
Ako sam dobro shvatio, promijenio si naziv polja u tablici, a nisi promijenio naziv Text Box kontrole koja je služila za upis podatka u to polje. Zar ti nije bacao gresku Run-time error '424' - Object required?
...bacao je on meni greške po ekranu ali ja nisam povezao stvari odmah nego tek nakon što mi je iza Me. ponudio stari naziv, probao sam ga i to je bilo to (stari naziv bio je Ime i prezime a novi samo ime...e sad zašto on pamti stari ne znam).