Access 2007 setfocus

poruka: 6
|
čitano: 2.168
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Access 2007 setfocus

..u ranijim verzijama Accesa kad sam nakon neke radnje htio rebaciti fokus na željeni slog napisao sam u VB  ime.setfocus...u Accessu 2007 mi to ne radi...molim pomoć

0 0 hvala 0
16 godina
Access 2007 setfocus

...proradilo

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Access 2007 setfocus

Samo od sebe ili je bio neki problem pa si ga rijesio? Ako jesi, napisi ovdje, ako nisi brisem temu.

16 godina
Access 2007 setfocus

...problem je bio u tome što je naknadno promjenjeno ime polja u tablica a access je zapamtio stari naziv pa je i prema tom starom nazivu trebalo pisati VB code

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Access 2007 setfocus
tintin kaže...

...problem je bio u tome što je naknadno promjenjeno ime polja u tablica a access je zapamtio stari naziv pa je i prema tom starom nazivu trebalo pisati VB code

Ako sam dobro shvatio, promijenio si naziv polja u tablici, a nisi promijenio naziv Text Box kontrole koja je služila za upis podatka u to polje. Zar ti nije bacao gresku Run-time error '424' - Object required?

16 godina
Access 2007 setfocus

...bacao je on meni greške po ekranu ali ja nisam povezao stvari odmah nego tek nakon što mi je iza Me. ponudio stari naziv, probao sam ga i to je bilo to (stari naziv bio je Ime i prezime a novi samo ime...e sad zašto on pamti stari ne znam).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice