Uvoz auta iz Slovenije

poruka: 4
|
čitano: 20.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Uvoz auta iz Slovenije

Bio sam gledao BMW X5 i seriju 5 na AvtoNetu i dosta su dobre cijene dok recimo na autoscoutu24.de automobili su precijenjeni.

Ugl. zanima me koliko bi sve ukupno bila cijena uvoza ako se auto cijeni 20K eura,npr. auto je u ljubljani znaci treba imat nekakav transport do hrvatske pa onda treba proci kroz carinu,zatim auto ide na tehnicki(jelda?) ili vazi u RH ako je vozilo jos uvijek registrirano u slo.Onda imamo osiguranje pa registraciju...

Znam da ovisi jako puno faktora o cijeni zbog emisije CO2 a koliko ja znam X5 ima 195g/km dok serija 5 125g/km.

Vozila koja gledam otprilike imaju kilometrazu izmedu 130k i 175k.

Godiste automobila je od 2009-2012

Jel imao netko slicnu situaciju??

Jesam li fulao forum??

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 23:27 (karlo125).
14 godina
Uvoz auta iz Slovenije

Je li problem malo upotrijebiti google. Link

Imas sve detaljno objašnjeno, prouči, pa kad sve proučis onda postavi pitanje jer uvoz ovisi o samoj opremi auta, ne samo o CO2. I na autoscout vjv nisu podcijenjeni vec su ovi u sloveSlov prije zamaskirani krševi

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 23:45 (Tony1999).
12 godina
neaktivan
Re: Uvoz auta iz Slovenije
Tony1999 kaže...

Je li problem malo upotrijebiti google. Link

Imas sve detaljno objašnjeno, prouči, pa kad sve proučis onda postavi pitanje jer uvoz ovisi o samoj opremi auta, ne samo o CO2. I na autoscout vjv nisu podcijenjeni vec su ovi u sloveSlov prije zamaskirani krševim

e pa da vjerjatnost je jako mala da auto star skoro 10 godina ima 130k km no nije mi bed ak je servisiran redovno

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 23:47 (karlo125).
15 godina
Re: Uvoz auta iz Slovenije

neka povoljnija 5-ica bi se isplatila, za 520d bi ti došla trošarina, eko naknada, homologacijske potvrde i sve ostalo do reg 1000-1500€. X5 zaboravi jer je zbog visoke početne cijene i emisije CO2 samo trošarina 5-8000€. Zgodno je što je slo blizu pa te šlep ne bi puno koštao, a ne moraš dodatno plaćati osiguranje i izvozne pločice.

Nisam siguran je li ono u linku točno, pošto su se propisi mijenjali zadnji put 2017, a tamošnji post je stariji. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 23:58 (jozef).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice