Tepih ili guma za pod u autu

poruka: 6
|
čitano: 5.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Tapeti za auto

Pozz,

Imam Skodu Fabiu 2015. god pa bi mi trebale tapete za auto, gumene il tekstilne vise manje je bitno samo da su tipski crni/modri....cijeli google sam pregledao i nema nigdje u Splitu da se moze pogledat, a kad gledam online za narucit ima jedna eventualno dvi stranice i tu kostaju 250 300kn, a toliko sigurno necu platit za 4 tapeta. Ima li nesto u Splitu ili za narucit online (placanje samo pouzecem) ispod 200kn da odgovara za moj auto?

13 godina
Tapeti za auto

Ove su ti ljepe i povoljne!

Zašto češ uništavati novi auto sa tim glupostima?

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
10 godina
neaktivan
Tapeti za auto

Misliš gumene tepihe za noge?

http://tds.hr

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 20:49 (Versso).
14 godina
neaktivan
Tapeti za auto

Ja imam tvorničke gumene za preko zime i iz TDS-a tekstilne za preko ljeta.

Zadovoljan, sve super.

Gumeni se probio(nakon godinu dana), ali sam zakrpom za bicikl pokrpao da nema rupe.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 0:05 (chutac).
15 godina
Re: Tapeti za auto

Zubri su najbolji za te pare ... samo vidi koji model paše za fabiju ... nekih 120 kn.

14 godina
neaktivan
Re: Tapeti za auto
Bruno555 kaže...

Pozz,

Imam Skodu Fabiu 2015. god pa bi mi trebale tapete za auto, gumene il tekstilne vise manje je bitno samo da su tipski crni/modri....cijeli google sam pregledao i nema nigdje u Splitu da se moze pogledat, a kad gledam online za narucit ima jedna eventualno dvi stranice i tu kostaju 250 300kn, a toliko sigurno necu platit za 4 tapeta. Ima li nesto u Splitu ili za narucit online (placanje samo pouzecem) ispod 200kn da odgovara za moj auto?

Ovdje imaš baš za svoj auto... 

Cijena je kao i kod ovih koje imaš, cca 250kn. Teško ćeš nać jeftinije za novi komplet...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice