Najjaci je tupavi Brkic:''Samo da se zna, krivica za podlogu je u potpunosti IHF-ova'' *points finger* lol

Najjaci je tupavi Brkic:''Samo da se zna, krivica za podlogu je u potpunosti IHF-ova'' *points finger* lol
Bravo HRVATSKA!!! ovo protiv poljaka je bilo nevjerojatno!!!!bravo dečki!!!!!
jel ima neko ulaznicu viška za finale????
Odlična utakmica protiv Poljske. Uživao sam od početka do kraja.
Pre dobbra igra,još samo rasturimo u nedjelju francuze i zlato je naše!!!!!!!!!!!!!!!!
i sada šlag na kraju, a da se bar igra u splitu šteta, ma nema veze
idemo rasturit te francuze i osvojimo to zlato....
Svaka čast dečkima....naklon do središta zemlje ....!!!!
of topic.....ne volim htv previše a rtl brlja s voditeljima a niti prenosi sve utakmice i puno problema ima
koliko vidim,ali htv je obično g+++o jer je javna tv i plaća i dijaspora pretplatu kao i mi u hrv. i da nisu mogli
ponuditi više love SRAMOTA....jer se ovo igra u hrv...možda jedanput u sto godina i nacionalna televizija
sad prebacuje lopticu na rtl da traži love više i slične gluposti...da su se potrudili oni bi imali sve prijenose
a rtl niti jedan...isključivo je krivo vodstvo hrt-a!!!!!!
Bravo!!! Odlični smo, obrana, napad, golmani ma sve, sve.... ĆUPIĆU, KAPA DOLJE I VEELIKI NAKLON!!!!
Šta se tiče podloge:
"Naime, sama podloga je pod isključivom ingerencijom IHF-a, koji bira dobavljača, a zašto se ovo tijekom susreta događalo trebalo bi biti poznato kada stigne objašnjenje odgovornih. Inače, uoči Svjetskog prvenstva organizatori su dugo vremena čekali na ove podloge, pošto je došlo do promjena u ugovoru IHF-a s dobavljačem. Naime, prekinuta je suradnja s tvrtkom Mondo, a ove problematične podloge su proizvod tvrtke Gerflor. Podloga se zove Taraflex, debljine je sedam milimetara, a postavljena je u suradnji tehničkog tima Gerflora i lokalnog partnera, piše na službenim stranicama tvrtke Gerflor."
Evo baš čitam malo po portalima, Onesta već priča o suđenju i kako će sudci sudit za domaćina i biti pod pritiskom (šta mi još nismo doživili na ovom prvenstvu, da nam sudci sude u našu korist; a sjetimo se prvenstva u njemačkoj i njemaca!!!).
Onesta se je u*** (prestrašio) Hrvatske i sada već oće nabit pritisak na sudce!!! Šupčine
Nemojte danas biti pizd...!!!
Svi moramo skupa zajedno dati sve od sebe u navijanju jer cemo jedino tako doci do jos jednog zlata zajedno sa deckima!!!
Ajmo Hrvatska!!! Ne dajte se decki i ZLATO JE NASE !!!
Nadam se da ce konacno maknut one proklete trube i navijat kak spada. Skroz sam razocaran :( jos i onaj spiker ma to nema nigdje tak da sam poklonio svoje karte. Hebale ih TRUBE ko ih je djelio.
Uf, još malo.... Moramo ih razbit!!! Ma šta moramo, HOĆEMO!!!!
Idem popit koju pivicu pa navijat, UF
Uf, još malo.... Moramo ih razbit!!! Ma šta moramo, HOĆEMO!!!!
Idem popit koju pivicu pa navijat, UF
Još samo jedna "Morska vila",još malo i zlato je naše.
Ajmo HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!
ajmoooooooooooooooooooooo našiii.... CHUCK NORRIS MOOOOOOOOLLLIMMOOOO TE DA STANEŠ NA NAŠU STRANU!!!!!
Ovo više neču ni GLEDAT.Prokleti Sudci samo seru.
oprostite na jeziku ali j... mater svim francuzima, a ovi suci to je nevjerojatno pa nebi im da sudit 8 ligu
publika je nikakva i ovo se finale tribalo igrat u splitu, šugavi karrabatić
napravia je toliko falulova tribalo ga je isključit ima 20 min
al suci gubavi danci, stvarno ka da smo prokleti uvik na s kradu
Puša ko duša.
Francuska je ovčje govno, hebem im sve po spisku, nisu tolko jaki kolko rade "malih" prekršaja u obrani, a danci im to toleriraju, sude protiv nas (nadam se da neće živi doći natrag u Dansku). Sranje teško... razočaran sam, jako
Ah, žao mi je zbog nas, ali vidjelo se tko je bolji. Čestitke Francuzima.
Suci su tako ... da je to nevjerojatno. Kretenčine glupe korumpirane, potplaćene, a i ti francuzi nisu zaslužili pobjedu niti da im se ime piše velikim početnim slovom, tako seru, glupani jedni i ti suci, jel zna netko broj Chucka Norrisa da pobije te suce i franscuske igrače i da nama Hrvatima, pravim pobjednicima, da zlato koje smo zasluženo dobili i , zbog tuđih sranja, izgubili nadomak ruke. PROOOOOKLEEEEETIIIIII SUUUUUUCIIIIII I fRAAAANCUUUUZIII!!!. HRVATSKA je najbolja i svi to znaju, a francuzi pobjedu mogu dobiti samo potplaćivanjem sudaca. Ma ... i francuze i suce, nek gore u paklu koji im se sprema... E, a sad kad sam se ispuho, još ću ih malo blatiti nakon vaših postova.
Nemrem vjerovat koliko su Francuzi napravili faulova i nikom ništa.Ja neznam ko je bio tako "PAMETAN" da postavi u finale sudce koji su proglašeni najgorima na ovom prvenstvu.
Francuska je ovčje govno, hebem im sve po spisku, nisu tolko jaki kolko rade "malih" prekršaja u obrani, a danci im to toleriraju, sude protiv nas (nadam se da neće živi doći natrag u Dansku). Sranje teško... razočaran sam, jako
sudili si za francuze tamo di nismo NIŠTA napravili...a kad su naše dečke lomili suci su žmirili...
tako mi je žao što Vori nije udario suca
bili smo i ostali PRVACI!
Nemrem vjerovat koliko su Francuzi napravili faulova i nikom ništa.Ja neznam ko je bio tako "PAMETAN" da postavi u finale sudce koji su proglašeni najgorima na ovom prvenstvu.
sudili si za francuze tamo di nismo NIŠTA napravili...a kad su naše dečke lomili suci su žmirili...
tako mi je žao što Vori nije udario suca
bili smo i ostali PRVACI!
Bilo bi fun da je pogodio suca? Vjerojatno bi mu slomio vrat udarcem i što onda? Trebao ga je udarit šakom u trbuh
Bilo bi fun da je pogodio suca? Vjerojatno bi mu slomio vrat udarcem i što onda? Trebao ga je udarit šakom u trbuh