SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 62.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: SP u rukometu
PsychoticBaklava kaže...

Najjaci je tupavi Brkic:''Samo da se zna, krivica za podlogu je u potpunosti IHF-ova'' *points finger* lol

e da...to sam zaboravio primjetit, lolNevinašce
naravno...sve je to u sklopu rtl televizije..
Made in: Neverland
17 godina
SP u rukometu

Bravo HRVATSKA!!! ovo protiv poljaka je bilo nevjerojatno!!!!bravo dečki!!!!!

jel ima neko ulaznicu viška za finale????

fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
neaktivan
robson kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Najjaci je tupavi Brkic:''Samo da se zna, krivica za podlogu je u potpunosti IHF-ova'' *points finger* lol

e da...to sam zaboravio primjetit, lolNevinašce
naravno...sve je to u sklopu rtl televizije..
 To je prvo rekao Šola,pa nakon toga tupavi Brkić kao i sve ostalo ponavlja sve što Vlado kaže!
I ja neznam dali Brkić ima oči ili ne,ali on svaku utakmicu zamijeni Valčića Metličićem žalosno
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 22:28 (tandara).
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Odlična utakmica protiv Poljske. Uživao sam od početka do kraja.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Pre dobbra igra,još samo rasturimo u nedjelju francuze i zlato je naše!!!!!!!!!!!!!!!!Smijeh

Ivan
16 godina
SP u rukometu

i sada šlag na kraju, a da se bar igra u splitu šteta, ma nema veze

idemo rasturit te francuze i osvojimo to zlato....

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
neaktivan

Svaka čast dečkima....naklon do središta zemlje ....!!!!

of topic.....ne volim htv previše a rtl brlja s voditeljima a niti prenosi sve utakmice i puno problema ima
koliko vidim,ali htv je obično g+++o jer je javna tv i plaća i dijaspora pretplatu kao i mi u hrv. i da nisu mogli
ponuditi više love SRAMOTA....jer se ovo igra u hrv...možda jedanput u sto godina i nacionalna televizija

sad prebacuje lopticu na rtl da traži love više i slične gluposti...da su se potrudili oni bi imali sve prijenose
a rtl niti jedan...isključivo je krivo vodstvo hrt-a!!!!!!

Private
17 godina
SP u rukometu

Bravo!!! Odlični smo, obrana, napad, golmani ma sve, sve.... ĆUPIĆU, KAPA DOLJE I VEELIKI NAKLON!!!!

Šta se tiče podloge:

"Naime, sama podloga je pod isključivom ingerencijom IHF-a, koji bira dobavljača, a zašto se ovo tijekom susreta događalo trebalo bi biti poznato kada stigne objašnjenje odgovornih. Inače, uoči Svjetskog prvenstva organizatori su dugo vremena čekali na ove podloge, pošto je došlo do promjena u ugovoru IHF-a s dobavljačem. Naime, prekinuta je suradnja s tvrtkom Mondo, a ove problematične podloge su proizvod tvrtke Gerflor. Podloga se zove Taraflex, debljine je sedam milimetara, a postavljena je u suradnji tehničkog tima Gerflora i lokalnog partnera, piše na službenim stranicama tvrtke Gerflor."

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
17 godina
neaktivan
Hrvatska - Poljska Hrvatska - Poljska
17 godina
 Stari,svaka čast na ovom linku!!
kad vidim Dominikovića da mu suze bježe od sreće...nemam komentara
Only God will judge me
17 godina
SP u rukometu

Evo baš čitam malo po portalima, Onesta već priča o suđenju i kako će sudci sudit za domaćina i biti pod pritiskom (šta mi još nismo doživili na ovom prvenstvu, da nam sudci sude u našu korist; a sjetimo se prvenstva u njemačkoj i njemaca!!!).

Onesta se je u*** (prestrašio) Hrvatske i sada već oće nabit pritisak na sudce!!! Šupčine

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 15:20 (doktor1).
17 godina
SP u rukometu

Nemojte danas biti pizd...!!!

Svi moramo skupa zajedno dati sve od sebe u navijanju jer cemo jedino tako doci do jos jednog zlata zajedno sa deckima!!!

Ajmo Hrvatska!!! Ne dajte se decki i ZLATO JE NASE !!!

16 godina
neaktivan

Nadam se da ce konacno maknut one proklete trube i navijat kak spada. Skroz sam razocaran :( jos i onaj spiker ma to nema nigdje tak da sam poklonio svoje karte. Hebale ih TRUBE ko ih je djelio.

17 godina
SP u rukometu

Uf, još malo.... Moramo ih razbit!!! Ma šta moramo, HOĆEMO!!!!

Idem popit koju pivicu pa navijat, UF

16 godina
doktor1 kaže...

Uf, još malo.... Moramo ih razbit!!! Ma šta moramo, HOĆEMO!!!!

Idem popit koju pivicu pa navijat, UF

potpisujem. uf, jedva čekam

HRVATSKAAAAA!!!
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Još samo jedna "Morska vila",još malo i zlato je naše.

Ajmo HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!Smijeh  Plač  Smijeh

Ivan
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

ajmoooooooooooooooooooooo našiii.... CHUCK NORRIS MOOOOOOOOLLLIMMOOOO TE DA STANEŠ NA NAŠU STRANU!!!!! 

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ovo više neču ni GLEDAT.Prokleti Sudci samo seru.

microman
16 godina
SP u rukometu

oprostite na jeziku ali j... mater svim francuzima, a ovi suci to je nevjerojatno pa nebi im da sudit 8 ligu

publika je nikakva i ovo se finale tribalo igrat  u splitu, šugavi karrabatić

napravia je toliko falulova  tribalo ga je isključit ima 20 min

al suci gubavi danci, stvarno ka da smo prokleti uvik na s kradu

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
neaktivan

Puša ko duša.

Jer znanje treba da bude besplatno.
17 godina
SP u rukometu

Francuska je ovčje govno, hebem im sve po spisku, nisu tolko jaki kolko rade "malih" prekršaja u obrani, a danci im to toleriraju, sude protiv nas (nadam se da neće živi doći natrag u Dansku). Sranje teško... razočaran sam, jako

...something diabolic
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ah, žao mi je zbog nas, ali vidjelo se tko je bolji. Čestitke Francuzima.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Suci su tako ... da je to nevjerojatno. Kretenčine glupe korumpirane, potplaćene, a i ti francuzi nisu zaslužili pobjedu niti da im se ime piše velikim početnim slovom, tako seru, glupani jedni i ti suci, jel zna netko broj Chucka Norrisa da pobije te suce i franscuske igrače i da nama Hrvatima, pravim pobjednicima, da zlato koje smo zasluženo dobili i , zbog tuđih sranja, izgubili nadomak ruke. PlačPlačPlačPlačPlačVičeVičeViče PROOOOOKLEEEEETIIIIII SUUUUUUCIIIIII I fRAAAANCUUUUZIII!!!. HRVATSKA je najbolja i svi to znaju, a francuzi pobjedu mogu dobiti samo potplaćivanjem sudaca. Ma ... i francuze i suce, nek gore u paklu koji im se sprema... E, a sad kad sam se ispuho, još ću ih malo blatiti nakon vaših postova.Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 19:40 (Dragon wizard).
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Nemrem vjerovat koliko su Francuzi napravili faulova i nikom ništa.Ja neznam ko je bio tako "PAMETAN" da postavi u finale sudce koji su proglašeni najgorima na ovom prvenstvu.

microman
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Francuska je ovčje govno, hebem im sve po spisku, nisu tolko jaki kolko rade "malih" prekršaja u obrani, a danci im to toleriraju, sude protiv nas (nadam se da neće živi doći natrag u Dansku). Sranje teško... razočaran sam, jako

Potpisujem sve, ali šteta mi je što se mi osobno nećemo pobrinuti da ne dođu živi u Dansku, već budu dostavljeni u urni, nakon što ih ubijemo i kremiramo.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
protjeran
SP u rukometu

sudili si za francuze tamo di nismo NIŠTA napravili...a kad su naše dečke lomili suci su žmirili...

tako mi je žao što Vori nije udario suca

bili smo i ostali PRVACI!

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Nemrem vjerovat koliko su Francuzi napravili faulova i nikom ništa.Ja neznam ko je bio tako "PAMETAN" da postavi u finale sudce koji su proglašeni najgorima na ovom prvenstvu.

To su francuzi napravili.
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

sudili si za francuze tamo di nismo NIŠTA napravili...a kad su naše dečke lomili suci su žmirili...

tako mi je žao što Vori nije udario suca

bili smo i ostali PRVACI!

Potpisujem.

17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Bilo bi fun da je pogodio suca? Vjerojatno bi mu slomio vrat udarcem i što onda? Trebao ga je udarit šakom u trbuh Smijeh

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Bilo bi fun da je pogodio suca? Vjerojatno bi mu slomio vrat udarcem i što onda? Trebao ga je udarit šakom u trbuh Smijeh

I kaj onda ak mu slomi vrat?!!! Nije bolje ni zaslužio. Kad bolje razmislim, nije ni to zaslužio.Viče
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice