Peugeot 206 problem?

poruka: 9
|
čitano: 22.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Peugeot 206 problem?

kupio sam peugeot 206 1.4 benzin 2001 god 

i upalila mi se lampica Check engine 

prvo se palila na 4k rpm  , pa je jedan period prestala 

sad svijetli non-stop

Pare nisu problem,para nema
13 godina
protjeran
Re: Peugeot 206 problem?
prototype sony kaže...

kupio sam peugeot 206 1.4 benzin 2001 god 

i upalila mi se lampica Check engine 

prvo se palila na 4k rpm  , pa je jedan period prestala 

sad svijetli non-stop

Otpelji ga na servis, kako da mi znamo šta mu je:)

Ako piše check engine(provjeri motor), onda provjeri motor:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Peugeot 206 problem?

(jednostavno sam morao)

inače dok ga ne spojiš na dijagnostiku nećeš znat kaj je, moguće da hvata greške sa nekog senzora pa zato ti to javlja, dal ima kakvih drugih problema, dal trese, lupa, udara?

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
cekpi kaže...

(jednostavno sam morao)

inače dok ga ne spojiš na dijagnostiku nećeš znat kaj je, moguće da hvata greške sa nekog senzora pa zato ti to javlja, dal ima kakvih drugih problema, dal trese, lupa, udara?

sve isto samo sto se pali da lampica

15 godina
Peugeot 206 problem?

Vjerojatno ti je problem sa nekim senzorom, možda usisa zraka ili slično, ali moraš ga spojiti na dijagnostiku da bi sigurno znao.

Sad ti je to povoljno pa lexiu/peugeot planet ti ima dosta privatnih radiona, samo je pitanje jel se znaju koristiti njome ;)

14 godina
neaktivan
To ti je vjerovatno lambda sonda! Sonda koja detektira ispusne plinove. Mozda se slucajno pomakla pa ga odvezi negdje da ti ga pogledaju. Ako ne bude nikakvi ostecenja izvanka na njoj izgasi je preko racunala kad ga spojis u servisu i ako ti se opet upali onda je mijenjaj. Meni je bio isti problem, ali kad sam je izgasio nije se vise palila i to je to, bez ikakvog troska prosa premda su mi u servisu rekli da trebam mijenjat, ali eto srecom nisam poslusao!
15 godina
neaktivan
dwade20 kaže...
To ti je vjerovatno lambda sonda! Sonda koja detektira ispusne plinove. Mozda se slucajno pomakla pa ga odvezi negdje da ti ga pogledaju. Ako ne bude nikakvi ostecenja izvanka na njoj izgasi je preko racunala kad ga spojis u servisu i ako ti se opet upali onda je mijenjaj. Meni je bio isti problem, ali kad sam je izgasio nije se vise palila i to je to, bez ikakvog troska prosa premda su mi u servisu rekli da trebam mijenjat, ali eto srecom nisam poslusao!

problem rjesen bobina otisla

14 godina
dwade20 kaže...

tako se samo unistava katalizator i veca je potrosnja jer se ne moze pravilno regulirati smjesa bez lambda sonde

14 godina
neaktivan
prototype sony kaže...
dwade20 kaže...

problem rjesen bobina otisla

pa sta ti nije trokirao ili nesto?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice