Opel Corsa

poruka: 6
|
čitano: 3.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Opel Corsa

Evo bilo bi mi vrijeme za novi autic pa me malo zanima sto mislite o ovome

Cijena je super...na akcijskom popustu je 85,000kn minus ono sto mogu dobit staro na novo (vjerovatno ne puno posto sam vlasnik Kie Pride :) )
Al anyway zanimaju me iskustva s tim autom i prednosti/mane itd...

Inace trebam gradski autic koji malo trosi, a ovaj mi se cini sasvim ok. Inace prijedzem oko 1200km mjesecno tako da mislim da bi ovaj autic bio sasvim dovoljan :)

Jednimo sto je garancija 2 god :S a s obzirom da mi se svidza i Kia Pro Cee'd koja je nesto sitno skuplja ima garanciju 7 godina ili 150,000km (moja trenutna kia je stara 10 god i ima 115,000km tako da ova garancija kie mi je super) Malo sam citao po forumima za tu kiu i eto neko ima dobra netko losa iskustva s njom pa mi je malo poljuljano misljenje o njoj :/

Anyway sto vi mislite?

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 19:48 (Keiichi).
14 godina
neaktivan
Opel Corsa

Opel Corsa je dobar auto, ali po meni možda bi se trebao raspitati u Seatovim salonima jer imaju akciju, neki Copa model opreme (jako puno dodatne opreme kod Seat Ibize s motoro 1.4i 16V).

15 godina
neaktivan
Opel Corsa

Citroen C3 Medvescak?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
17 godina
protjeran
Opel Corsa

Ja kao vlasnik Kie Sephie xD, išao bi i dalje na Kiu, jer se pokazala kao ekstremno izdržljiv i nekvarljiv auto, a usto i štedljiv.

S Pro'Ceed ljudi su u 90% slučajeva zadovoljni. Ove "dječje bolesti" koje ima, događaju se kod 10% korisnika.

Mislim, čovjek se žali da su mu počeli panti od prtljažnika tu i tam zaškripat nakon 70 000 prijeđenih km. Naravno, kvar je bio toliko velik, da su mu ga sredili pod garancijom za 5 minuta.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
17 godina
neaktivan
Re: Opel Corsa
Da vidjeh seat :D predobra je ibitza a jeftina :) definitivno bi mogao bit kai opcija :)

Naj citroeni su mu bljak :S

Doxy slazem se :D ja na prideu do sad nisam imao kvara...
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
Opel Corsa

corsa je 2x bolje napravljena od 80 posto gradskih automobili,

nego baci oko na novi swift

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice