Japanci i Njemci
Omiljena marka automobila
- poruka: 332
- |
- čitano: 119.600
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Citroen model C4 Coupe je moj omiljeni auto, koji me dobro služi već treču godinu.
Nema boljeg auta od tvog vlastitog.
evo da stavim ljestvicu po regijama..
1. japan
2. koreja
3. amerika
4. njemačka
5. švedska
6. francuska
tim redoslijedom bih birao auto..
a po markama..
1. mazda
2. honda
3. toyota
...
Mazda!
Toyota!
Nissan!
Nekada su Njemci bili sinonim za kvalitetu, a danas to polako postaju Japanci, mada su i njemački auti skoro savršeni.
Njemci su meni najbolji(svi).
Njemac
BMW i Audi oba su mi jako draga pretezno zbog dizajna ,kvalitete(lima,motora,elektronike) ipak BMW volim malo vise zbog sportskih sposobnosti.
Dusu bih prodala vragu za BMW iz ove nove serije, nije mi ni Audi loš, poslije njega Mercedes, Seat.
Nadam se da cu jednog dana moci sebi priustiti san :)))
Dusu bih prodala vragu za BMW iz ove nove serije, nije mi ni Audi loš, poslije njega Mercedes, Seat.
Nadam se da cu jednog dana moci sebi priustiti san :)))
BMW
Još su mi dobri Nissan, Honda, Subaru, Mitshubitshi.
San mi je imati Subaru Impretzu.
To je receno u kontekstu zamisljenog, moglo bi se reci izraz koji se ustalio, a sad onom ko ga bukvalno i doslovno shvata nije lako ;) citaj izmedu redova...
Već ako kažeš da ti je to san, trebao bi znati da se piše Subaru Impreza, a ne Impretza kako si ti napisao
TOP 5
1.Nissan 350Z
2.Renault Clio 3
3.Porsche Cyman S
4.Porsche Carrera GT
5.Hummer
stoja definitivno
uzet cu si jis jedano od onih 75 kaj ih rade u srbiji
sala pozzzzzz
alfa romeo je predobar i ona nova honda civic
Mojih TOP 5:
1. Porsche Carrera GT
2. Porsche Cayman S
3. Porsche Cayenne Turbo
4. Nissan GT-R (onaj brzi i jeftini)
5. tenk
Top 5:
1. Porsche Carrera GT
2. Aston Martin DB9
3. Porsche GT3
4. BMW M5
6. Pagani Zonda F
I izvan svake konkurencije Bugatti Veyron, e da mi je samo jednom sjest u taj auto i osjetit kaj znači ubrzanje.
Znači, nisam jedini kojem su Japanci još uvijek nešto nepotrebno :D
Ja bi najradije da se Švabe odluče opet napravit legendarne modele poput Mercedes W124, W123, prva S klasa W116 i slično. Nitko, nikada i nigdje (van Njemačke :D) neće uspjeti opet napraviti tako dobru kombinaciju elegancije, robusnosti, pouzdanosti, izdržljivosti, prestiža i imidža.
Već vozim trećeg Koreanca. Prvi je bio najbolji, Daewoo Nexia sa kojim sam prešao 240.000 bez kvara (mijenjao samo lonac auspuha i jednu kuplung lamelu). Drugi je bio Daewoo Nubira, ali sam imao totalku nakon 17.000, a treći se sada zove Chevrolet Nubira i već sam napravio 120.000 bez ijedne greške, popravke ili problema. Ima i boljih auta, ali za te pare (105.000 kuna) ne vjerujem da ima. Kada bi imao više para kupio bih Mazdu 6, ali to je za mene preskupo.
Audi A6 ili A8 quattro - nista mi bolje ne treba :D
Audi, oni imaju najbolji dizajn i fora su. Malo su skupi ali pouzdani i dobri !!!!!!!
Japanci su isto dobri !!!!!!!!!
Najbolji auto Audi r8 lemans
Audi, oni imaju najbolji dizajn i fora su. Malo su skupi ali pouzdani i dobri !!!!!!!
"Audi A6 ili A8 quattro - nista mi bolje ne treba :D"
A8 je prezakon, al onaj stari, ovaj novi mi se bas ne svida, jedino kaj mi je bolje je BOSE audio system
Audi (S8) i Peugeot (407 coupe).
Pozdrav svim ljubiteljima Audija !!!

Njemac
BMW i Audi oba su mi jako draga pretezno zbog dizajna ,kvalitete(lima,motora,elektronike) ipak BMW volim malo vise zbog sportskih sposobnosti.
M Power je bio super,ali njegove sposobnosti su dostignute već prije 1 godinu. Kralj sportskih performansi i umjerene cijene je Audi R8 Le Mans !!! Niti BMW niti Mercedes nemaju protivnika u tom dijelu klase...