Pozdrav svima,planiram kupiti polovan automobil do 3500 eura pa me zanima sta vi preporucujete,znaci da je nije skupo za odrzavanje,da je mali potrosac itd..Kod nas ljudi vecinom kupuju VW golf 4 ili pasat 5 pa bih zelio da cujem vase misljenje? Pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima,planiram kupiti polovan automobil do 3500 eura pa me zanima sta vi preporucujete,znaci da je nije skupo za odrzavanje,da je mali potrosac itd..Kod nas ljudi vecinom kupuju VW golf 4 ili pasat 5 pa bih zelio da cujem vase misljenje? Pozdrav
Za te novce je solidna opcija Golf 4 TDI (1.9 gledaj jer je mrvicu lakši za održavanje) sa cca 200t km. Govorim to jer smo prošle godine za 3700€ uzeli Golf 4 1.9TDI 74kw (mi smo drugi vlasnici te smo ga uspjeli naći sa ispod 200t km tj sa 179t km pređenih). I da teško da će se nać neki sa ispod 200t km zbog toga jer su fakat dobri i solidni za održavanje (te troše manje od benzinca kojih ima sa manje od 200t km).
Pazi na limariju, jer dosta često ekipa na Njušku stavi starije slike gdje se ne vide sitna oštećenja limarije (te hrđa naravno koje ima, vidjeli smo par komada takvih prošle godine)
Primarno gledaj da auto nije iz uvoza, tj. najčešće iz Njemačke.
Odeš na njuskalo stavis filter: cijena do 30 000 kn. I gledaj, ono sto ti se svidi stavi na stranu. I onda za svaki auto posebno pogledaj savjete. Odabir auta je u konacnici vlastita želja.
Inace nije ti lose si postaviti za sto ti auto treba i gdje ga koristis. Ako imas 90% gradske voznje onda nemoj gledati neke velike aute ili pak neznam kak robusne dizele. Nadi nekog uscuvanog benzinca koj ce te zadovoljit. Isto tak ak imas otvorene ceste onda nekog dizela koj ce ti trosit ko upaljac na otvorenoj.