FM/MP3 transmitter

poruka: 11
|
čitano: 6.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FM/MP3 transmitter

Imam u autu,obicni radio samo na kazete...e sad nebi mjenjao taj radio jel mi se neda s tim zezati i kupovati novi radio za cd-e ,ali bi uzeo neki transmitter da mogu slusati mmp3 pjesme u autu..dali mi se islati to...dali imate iskustva s tim...kakav je zvuk....jel krci...i kolika je cijena jednog prosjecnnog transmittera??

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 11:51 (Hrvojestr).
17 godina
neaktivan
RE: FM/MP3 transmitter

Imam jedan u autu al ga uopce ne koristim iz jednog jedinog razloga - neprakticnost i ne sljaka mi bas najbolje u mom Pugu jer ima ugradjeno neku zastitu od ometanja radijskih frekvencija, uglavnom zesce sr...e jer dosta krči, dok na druga 2 auta na kojima sam isprobao, fiestica i kalos, radi bez problema, bez krcanja. Najbolje bi ti bilo da posudis od nekog ako netko ima koga poznajes i isprobas. Ako ti se svidi kupis,ako ne NE. Inace, imas na eBayu za 5 dolara s postarinom ove sto se prodaju kod nas po 100-150kn

I like it! I like it,big time!
16 godina
neaktivan
Donnie Brasco kaže...

Imam jedan u autu al ga uopce ne koristim iz jednog jedinog razloga - neprakticnost i ne sljaka mi bas najbolje u mom Pugu jer ima ugradjeno neku zastitu od ometanja radijskih frekvencija, uglavnom zesce sr...e jer dosta krči, dok na druga 2 auta na kojima sam isprobao, fiestica i kalos, radi bez problema, bez krcanja. Najbolje bi ti bilo da posudis od nekog ako netko ima koga poznajes i isprobas. Ako ti se svidi kupis,ako ne NE. Inace, imas na eBayu za 5 dolara s postarinom ove sto se prodaju kod nas po 100-150kn

e hvala...budem probao od nekoga....inace imam opel astru classic...cuo sam razlicita misljenja o tome...neki hvale,neki kude...sad neznam sta bi mislio vise :D

16 godina
neaktivan
FM/MP3 transmitter

evo naso sam na ebayu http://cgi.ebay.com/Car-MP3-Player-FM-Transmitter-USB-PenDrive-SD-MMC-Slot_W0QQitemZ250479222357QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item3a51b99e55

Jesam ja to dobro shvatio ili nema postarine...sta onda samo platim tih 5$ i to je to?

17 godina
neaktivan
FM/MP3 transmitter

Evo nadjem ti ja lika od koga sam ja kupio 2 komada, jedan a sebe,jedan curi. Stigla oba ispravna i rade, bez problema. Dostava cca 10 dana je trebalo...

Javim se kroz par minuta

EDIT: http://cgi.ebay.com/Car-MP3-Player-Wireless-FM-Transmitter-USB-SD-Card-Jack_W0QQitemZ270460476934QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item3ef8b35e06

Da se razumjemo, narucivao sam jedan po jedan i oba su stigla pa vjerujem da nebi trebalo biti problema, a i ima dobre ocjene lik

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 12:58 (Donnie Brasco).
16 godina
neaktivan
FM/MP3 transmitter

Znaci ako sam razumio placam 1.10$ za uredaj i postarine 4.10$......a nacin placanja...daj mi to jos malo objasni.... Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 13:01 (Hrvojestr).
17 godina
neaktivan
FM/MP3 transmitter

Placas preko PAYPALA. Jesi li kupovao do sada preko ebaya?

16 godina
neaktivan
Donnie Brasco kaže...

Placas preko PAYPALA. Jesi li kupovao do sada preko ebaya?

Nisam...u tome i je problem...neznam kako sta....inace kupio bi ovo sigurno :)

17 godina
neaktivan
FM/MP3 transmitter

Pretrazi malo bug forum,imas sigurno detaljno opisano kako to id. Uglavnom moras imati neku od kreditnih kartica koje podrzava paypal (www.paypal.com), tamo se registriras. Otvoris account na ebayu, kad placas odaberes paypal metodu i tad ce paypal automatski naplatiti s tvoje kreditne karticce. Oni su u biti samo posrednici. Ako se ne varam uzimaju 1% provizije (isplati se) i osiguran si do nekog iznosa ako sto prodje krivim putem. Potrazi malo po googleu kako to funkcionira i imas ponavaljm,siguran sam, negdje na bug forumu, nemam sad vremena traziti. pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 13:09 (Donnie Brasco).
16 godina
neaktivan
Donnie Brasco kaže...

Pretrazi malo bug forum,imas sigurno detaljno opisano kako to id. Uglavnom moras imati neku od kreditnih kartica koje podrzava paypal (www.paypal.com), tamo se registriras. Otvoris account na ebayu, kad placas odaberes paypal metodu i tad ce paypal automatski naplatiti s tvoje kreditne karticce. Oni su u biti samo posrednici. Ako se ne varam uzimaju 1% provizije (isplati se) i osiguran si do nekog iznosa ako sto prodje krivim putem. Potrazi malo po googleu kako to funkcionira i imas ponavaljm,siguran sam, negdje na bug forumu, nemam sad vremena traziti. pozdrav

Ah hvala.....prouciti cu to jos malo....ak nis drugo dat cu nekom pare da narauci za mene :D

15 godina
neaktivan
FM/MP3 transmitter

Hmm.. i ja sam to mislio nabaviti.. i kad ono procitam ne radi u Pugu??? Iznenađen koji Peugeot imas?? Može se to možda kako riješiti da radi?? Jel to tko probao u 308-ici??

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 1:43 (zokach).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice