Cross 125-ice

poruka: 11
|
čitano: 12.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cross 125-ice

Zelim kupiti na ljeto cross motor od 125 ccm (kubika) . Ali se jos nisam odlucio kakav zelim... Neki savjet??!Hvala .

Svi koji vole Marka Perkovića Thompsona neka si ovo naljepe kao potpis...THOmpSON!!!
16 godina
neaktivan
RE: Cross 125-ice
krpa777 kaže...

Zelim kupiti na ljeto cross motor od 125 ccm (kubika) . Ali se jos nisam odlucio kakav zelim... Neki savjet??!Hvala .

Honda CR 125 definitivno...svi je hvale ako imaš love uzmi naravno KTM-a

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 19:42 (sk8 4 life).
15 godina
neaktivan

hvala...Ali mi je malo velik...Ai skup...Razmisljam da si kupim zongshen orion 125...Sto mislite o tome ?Kritike ?:DD

Svi koji vole Marka Perkovića Thompsona neka si ovo naljepe kao potpis...THOmpSON!!!
16 godina
neaktivan
krpa777 kaže...

hvala...Ali mi je malo velik...Ai skup...Razmisljam da si kupim zongshen orion 125...Sto mislite o tome ?Kritike ?:DD

da imam love definitivno bi ga uzeo...evo pogledao sam po njuškalu 2008 godište za 5200 kn ovdje btw. i tomos radi krosere ovaj mi ne izgleda loše

tomos kroser tomos kroser
Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
15 godina
neaktivan
Cross 125-ice

tomosovi cross motori mi se ne svidaju.Ali razmišljam jos o nekim markama.Primam sve prijedloge :DD

16 godina
protjeran
krpa777 kaže...

tomosovi cross motori mi se ne svidaju.Ali razmišljam jos o nekim markama.Primam sve prijedloge :DD

De ti reci do koliko para?? Nemoš samo tako reć oću kupit cross motor od 125 ccm! Onda to može bit i KTM SX125!

15 godina
neaktivan
Robi959 kaže...
krpa777 kaže...

De ti reci do koliko para?? Nemoš samo tako reć oću kupit cross motor od 125 ccm! Onda to može bit i KTM SX125!

pa mislim kupiti polovni za nekih 5  tisuća kn...:D A sad neznam da kupim  orion 125.:DD

15 godina
neaktivan

hmm.da..i ja si mislim kupit orion 125...vec sam vozio..dobar cross..

Pozdrav!

I LOVE BIKES!!
16 godina
protjeran

Pa ništa onda kupit tog oriona 125!

15 godina
neaktivan
Robi959 kaže...

Pa ništa onda kupit tog oriona 125!

hehehe..:DD

I LOVE BIKES!!
15 godina
neaktivan

a sta mislite o 4T motorima??koja je razlika -4T i 2T??koje je bolje koje lošije??Cool

I LOVE BIKES!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice