Zelim kupiti na ljeto cross motor od 125 ccm (kubika) . Ali se jos nisam odlucio kakav zelim... Neki savjet??!Hvala .
Cross 125-ice
- poruka: 11
- |
- čitano: 12.893
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zelim kupiti na ljeto cross motor od 125 ccm (kubika) . Ali se jos nisam odlucio kakav zelim... Neki savjet??!Hvala .
Honda CR 125 definitivno...svi je hvale ako imaš love uzmi naravno KTM-a
hvala...Ali mi je malo velik...Ai skup...Razmisljam da si kupim zongshen orion 125...Sto mislite o tome ?Kritike ?:DD
hvala...Ali mi je malo velik...Ai skup...Razmisljam da si kupim zongshen orion 125...Sto mislite o tome ?Kritike ?:DD
da imam love definitivno bi ga uzeo...evo pogledao sam po njuškalu 2008 godište za 5200 kn ovdje btw. i tomos radi krosere ovaj mi ne izgleda loše
tomosovi cross motori mi se ne svidaju.Ali razmišljam jos o nekim markama.Primam sve prijedloge :DD
tomosovi cross motori mi se ne svidaju.Ali razmišljam jos o nekim markama.Primam sve prijedloge :DD
De ti reci do koliko para?? Nemoš samo tako reć oću kupit cross motor od 125 ccm! Onda to može bit i KTM SX125!
De ti reci do koliko para?? Nemoš samo tako reć oću kupit cross motor od 125 ccm! Onda to može bit i KTM SX125!
pa mislim kupiti polovni za nekih 5 tisuća kn...:D A sad neznam da kupim orion 125.:DD
hmm.da..i ja si mislim kupit orion 125...vec sam vozio..dobar cross..
Pozdrav!
Pa ništa onda kupit tog oriona 125!
Pa ništa onda kupit tog oriona 125!
hehehe..:DD
a sta mislite o 4T motorima??koja je razlika -4T i 2T??koje je bolje koje lošije??