Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.904
|
čitano: 18.273.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Zwer54 kaže...
ivanoile kaže...
Zwer54 kaže...
jozef kaže...

Uzmes kasko i bonus protekciju koju kad iskoristis sljedecih godinu-dvije nemas protekciju, pa onda opet mozes uzet i takve fore se koriste za te popravke malih detalja kroz kasko, nikakve premije ne rastu samo treba znat odigrat...

Lako za aute od 15-20k eura, ali ko vozi auto od 50k+, svakako mu ne bi trebao bit problem platit kasko.

Zar nije logika da ako vozis skup (>50,000€) auto, popravak ti nije problem?

Pa ako imas novaca jeftinije ti je placat kasko nego riskirat popravak od 20-30k eura... o cem pricamo?

Krivo, ako ima novaca onda mu ne treba kasko.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Neke preporuke za Wireless Android Auto adapter? Vidim da ih ima ko blata, pa kaj tu zapravo valja...?

7 godina
Promster kaže...

Neke preporuke za Wireless Android Auto adapter? Vidim da ih ima ko blata, pa kaj tu zapravo valja...?

ja imam ovaj u audiju u kojem sa ja provlacio instalacije od golfa 7 da bi imao android auto. U pitanju je Audi b9 a4 2018 godina. Radi solidno. Nekad pukne veza ali jako rijetko.... 

7 mjeseci
Promster kaže...

Već nekih godinu dana bez greške. https://a.aliexpress.com/_EQkkg3s

14 godina
Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
12 godina
Promster kaže...

Svi su isti i svi isto rade.. uzmi najjeftiniji onaj sta je kao USB i to je to... 

7 godina
Auti - ultimativna tema

Ova dva što su posmateač i hrža sam imao i ja...oni možda nisu našli razlog zašto je pucala veza, ja jesam...

Slabo hlađenje i adapter bi se zagrijao do te razine da se moj konkretno i napuhao... Imao 2 komada i oba završila u smeću...

Kupio jeftiniji, koji izgleda kao stick i duži je po horizontali, hladi se, nemam problema sa njim nikakvih

18 godina
Crocopzmaj12 kaže...

Ova dva što su posmateač i hrža sam imao i ja...oni možda nisu našli razlog zašto je pucala veza, ja jesam...

Slabo hlađenje i adapter bi se zagrijao do te razine da se moj konkretno i napuhao... Imao 2 komada i oba završila u smeću...

Kupio jeftiniji, koji izgleda kao stick i duži je po horizontali, hladi se, nemam problema sa njim nikakvih

E vidiš, ja isto gledam koji ću, ima ih ajmo reći nekoliko kod kineza, lai ja onda imam problem jer bi adapter bio u naslonu za ruku, unutra u kutiji. Onda pušiona?

7 godina
Crocopzmaj12 kaže...

Ma moj radi i po par sati u komadu i ne pukne veza.... Tako da s obzirom na cijenu i nije nesto strassno... Imam ja i taj stick kuciste se raspalo pa se htio ne htio hladi ;)

7 mjeseci
Crocopzmaj12 kaže...

Ne puca mi veza, ali se zna zagrijati. Najduže mi je radio u komadu do venecije kojih 4h i nisam imao problema sa vezom. Ali je bio poprilino vruć, onda opet platio sam ga 7-8 eura tada.

p.s. pitanje/dilema oko kaska s obveznim osiguranjem dolje cifre.

3 Full kasko sa fransizom - 730€
0 Bez franšize - od 900 do 1400€
Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:26 (Hrža).
16 godina
Auti - ultimativna tema

moj od 25 eura radi 0-24 dok god sam u autu, uopce ne koristim rlink2, osim kad treba procackati po klimi ili ako sam na stazi, pa si stavim prikaz tlakova guma preko cijele stranice monitora...

evo vec 2 godine radi ko vurica...ni ne sjecam se koja marka, nebitno je...

15 godina
Auti - ultimativna tema

na kraju sam uzeo i ja, ao+kasko i zastita bonusa 914eur, g21 2021 320xd

digli su cijene, prosle god bilo oko 800

16 godina
Auti - ultimativna tema

ajme majko sto je ovo pa se ti vozi u elektricnom autu 

SAMSUNG S26 ULTRA 512GB
7 mjeseci
dustY kaže...

na kraju sam uzeo i ja, ao+kasko i zastita bonusa 914eur, g21 2021 320xd