Zašto dizel?
115 konja... Donja granica za ~1400 kila, ali dosta. Ja ne bih, ali probaj pa vidi.
Bas nisam mislio da ce KW biti problem jer od prijatelja mi nitko nije govorio da je to malo a sad na forumu vidim drugačija mišljenja. Šta da ciljam na 118d onda (ovako nesto)?
Kakve su onda oni 114d? Karijole sa BMW znakom ?!
ili za te novce pogledaš nešto ovako ;)
Iskreno na početku potrage za autima sam se jako bio zagrijao za mazdu, i bio sam u salonu je pogledao (nisam nažalost stigao napraviti testnu vožnju).
Neznam, jednostavno su mi za oko zapeli švabe jer mi se puno više sviđa dizajn bmw-a
Tvoj se čini kao full oprema, i još ako ima te neke sportske dodatke(adaptivne dampere), to dosta diže masu.
Najlakša serija 1 je 1340 kila, znači tvoj ima minimum 1400, dodaš sebe, curu i gorivo, eto te na 1500 kila. 1500 kila i 115 konja, ajoj.
Još pogotovo ako se ti isti frendovi skupe u auto, to je 1700 kila, auto će jedva ići.
115 konja kao takvih nije malo, ali kad trebaju potjerati veliku masu, budu se dobro oznojili, a ne napravili puno.
Moj A3 se sa četvero ljudi od 80 kila po glavi i 150 konja mučio, a di neće 115 konja, i to 1.5, a ne 2.0.
A nisam stvarno to gledao na taj način. Onda će ovaj što sam linkao od 150 konja biti ok? Navikao sam na 90 konja na citroenu pa nisam ni razmišljao pretjerano.