obavljen jucer rejs na aveniji...za prvi put sam vise nego zadovoljan...
najbolji rezultati (kombinirano iz vise voznji):
RT 0,35
60ft 2,09
402m ET 13,5
402m TT 14,007
izlazna 175kmh (najbrzi u klasi xD)
odvozio prvi trening 14,5 i 14,3, pa onda kvale 14,127, odlucio da ne idem riskirati dalje i probiti, jer sam se jos trazio sa reakcijom...bio 10. za top 16, pa isao protiv trice compact koja je brat bratu imala 800kg i neki sestak unutra, oderao ga bez beda, toliko dobro startao (RT i skoro nista proklizavanja) da sam na kraju sasvim slucajno pustao gas jedno 70-80m prije cilja i cak kocio, da bi napravio tih 14,007, pa sam u top 8 spusio od 350Z turbo, radi mrvicu losijeg RT i vise proklizavanja, iako mislim da bi ga oderao, ali stvar je da bi oboje probili u 13ku (kako smo mjerili stvaran ET, bili bi nam 13,7 cirka vremena obojici), ja sam napravio 14,095, a on 14,016...i tu je bilo gotovo jbg, ali sam se zabavio masu, uzivancija, sunjara, oktani...
za iduci rejs gume, bolji start i RT, mooozda jos nesto iskemijati s autom i skinuti jos nesto iz njega, pa u 13ku (uz malu nizbrdicu na grobniku)
1bit: ljubim te, snimao si cijeli run i namjestanjeeee...lijepo se cuje dok puca iz spuha <3
Svaka čast stari, pratio sam Cupru i zvijer je! :)