Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.547
|
čitano: 17.334.431
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Auti - ultimativna tema
dv14 kaže...
monsieur kaže...

Jel se isplati kupovat fm radio transmitter ili je istina da jako unisti kvalitetu zvuka?

Pa onako. Ja ga koristim u Pežou 406 jer mi se nije dalo kupovati aftermarket radio, pa sam uzeo transmitter za nekih 50-ak kn.
Kvaliteta zvuka ti je više-manje ista kao na radiu, dakle, malo lošija nego preko CD-a, ali mislim da nećeš ni skužiti neku razliku. Samo je bitno namjestiti dobru tj. slobodnu frekvenciju.

Nego, kad smo već kod toga, viđao sam na aliexpressu, vjerojatno ima i kod nas, onaj neki qrac koji se spoji sa stražnje strane radia i dobije se USB i AUX ulaz. Ima li netko s tim iskustva? Mislim da je nekih 150-200kn.

Već na par oglasa vidim aftermarket Pioneere i Sonye sa CD / USB  po 250-300 kn. A ja sam probao isto FM transmitter i jednostavno me iritirao, i kupio sam si 2 DIN Alpine za auto i preporodio se.

I u starijim autima sam probao od frenda transmitter, i frend ga je isto imao duže vrijeme dok nismo uhvatili nove Pioneere za 399 kn na akciji prije dobre 3-4 godine. Nemojte biti cicije i počastite auto i sebe.

15 godina
Phantom_RI kaže...
dv14 kaže...
monsieur kaže...

Jel se isplati kupovat fm radio transmitter ili je istina da jako unisti kvalitetu zvuka?

Pa onako. Ja ga koristim u Pežou 406 jer mi se nije dalo kupovati aftermarket radio, pa sam uzeo transmitter za nekih 50-ak kn.
Kvaliteta zvuka ti je više-manje ista kao na radiu, dakle, malo lošija nego preko CD-a, ali mislim da nećeš ni skužiti neku razliku. Samo je bitno namjestiti dobru tj. slobodnu frekvenciju.

Nego, kad smo već kod toga, viđao sam na aliexpressu, vjerojatno ima i kod nas, onaj neki qrac koji se spoji sa stražnje strane radia i dobije se USB i AUX ulaz. Ima li netko s tim iskustva? Mislim da je nekih 150-200kn.

Već na par oglasa vidim aftermarket Pioneere i Sonye sa CD / USB  po 250-300 kn. A ja sam probao isto FM transmitter i jednostavno me iritirao, i kupio sam si 2 DIN Alpine za auto i preporodio se.

I u starijim autima sam probao od frenda transmitter, i frend ga je isto imao duže vrijeme dok nismo uhvatili nove Pioneere za 399 kn na akciji prije dobre 3-4 godine. Nemojte biti cicije i počastite auto i sebe.

Počastio bi ja auto, nije problem, samo mi se ružno uklapa neki aftermarket radio u interijer

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
dv14 kaže...

Bolje uzmes radio za 300-400kn s auxom i miran si. Da je par dolara jos bi razmisljao, al za 200kn nemas sta.

15 godina
Auti - ultimativna tema

kad narastem bit ću faca pred šabanija klubom 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Lord_Marko kaže...
a ja na ljetnima :/

Novi snijeg u Gorskom kotaru, bura na moru. Baš čudno i neobično 

Nego, što si već stavio ljetne? 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
17 godina
da u subotu kad je bilo plus 20c... nista ubacit cu lance u gepek i bok :D
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
11 godina
Lord_Marko kaže...
da u subotu kad je bilo plus 20c... nista ubacit cu lance u gepek i bok :D

Pazi kaj ne deneš krive

15 godina
ivanzu kaže...

Sta reno nema neki posteni turbo benzinac osim 1.2?

2.0 225, 230, 250, 265, buduci 1.8 300 i tak...

14 godina
Auti - ultimativna tema

A dali to ima u meganu koja prosjecna osoba moze priustiti, nema.

17 godina
ivanzu kaže...

A dali to ima u meganu koja prosjecna osoba moze priustiti, nema.

Pitanje je "prosječne osobe" i "može priuštiti".

prosječna osoba u RH si ne može priuštiti ni Megane, kamoli 150+ KS.

14 godina
chutac kaže...

Na žalost ne, radio sam samo Armaflexom koji je navodno lošiji od K-Fonika(kažu oni koji su sa oba radili).

Za armaflex sam čuo, on je kao neka zlatna sredina? Si zadovoljan s rezultatima bio?

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
15 godina
neaktivan

Pa jesam. Ali ja sam "izolirao" već super izolirani novi auto. Stavio sam ga na pod gepeka(rezervni kotač i tako) i pod zadnju klupu da malo ubijem lonac i lijepo ga je udavilo.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
chutac kaže...

Pa jesam. Ali ja sam "izolirao" već super izolirani novi auto. Stavio sam ga na pod gepeka(rezervni kotač i tako) i pod zadnju klupu da malo ubijem lonac i lijepo ga je udavilo.

Di si ga kupio?

Meni trenutačno samo za krov i vrata će ić(uključujući bunkervrata).

A za ovo sve ostalo će morat pričekat, jer mi je pod u bunkeru dosta oguljena boja, mislim ga farbati, ali to je priča za sebe upošto bih trebao bocu izvadit od plina van i komplet sve sređivat - drugim riječima, to tek kasnije će doć na red, ali dakako je u planu.

MUka mi je što nigdje na netu nemogu nać da je netko izolirao astru F karavana, ovo će sve bit kocka velika kako će isplasti, znam da će sigurno bit bolje nego sada, ali svejedno..

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
15 godina
neaktivan

Pazi da ne bude rupa u sloju izolacije, onda ti je učinak višestruko manji.

Ja sam uzeo u Petrokovu, 19mm. 
Preporučam ti da dobro provjeriš debljinu koja ti treba i da uzmeš samoljepljivi.
Ja ga na krov ne bih stavljao, težak je pa bi se mogao odlijepiti. Na krov rađe K-Fonik, tanki.

14 godina
Nije mi problem to, jer se tapacir dosta jako drži gore na krovu. Di se može za k-fonik saznat cijenu i dobavljivost?

Sad sam tek vidio da u svijet medija ima od STP-a opreme, ali kume moj, suho zlato..
9 godina
neaktivan
Ej ljudi kolko je komplicirano papire sredit ak se auto uveze iz japana ,da dodje u italiju i da ga od tamo pokupim,znam da vjerojatno nitko ovdje to nije radio ,ali oce trebat kaj dodatno platiti?
hačoman
15 godina
Auti - ultimativna tema

Gledam i slinim po oglasima na Alfice. Smiješno kako im cijene brzo padaju.

Baš prije neki dan malo sjeo u 159. Ludnica od auta, pogotovo kad sam u nju sjeo iz svog 406.

Vrhunski dizajn, unutrašnjost (bež koža), gepeka i mjesta otraga ništa posebno s obzirom na takvu klasu auta.

Volan odličan, zvučna izolacija također, mjenjač precizan i prilično tvrd. Baš treba muški šaltati.

Da imam malo bolje plaćen posao, prvo bi išao na GT ili 159. Još da je kakvu 159 2.4 JTDm

15 godina
neaktivan

Ne sjecam se imena firme. Ali probaj g search na k fonih hrvatska ili na sluzbenoj stranici trazenje dilera. 

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Dali je netko krenio s ljetnim setom ?  Ili je jos rano, podrucije slavonije :)

14 godina
odjavljen
dv14 kaže...

Baš prije neki dan malo sjeo u 159. Ludnica od auta, pogotovo kad sam u nju sjeo iz svog 406.

Vrhunski dizajn, unutrašnjost (bež koža), gepeka i mjesta otraga ništa posebno s obzirom na takvu klasu auta.

Volan odličan, zvučna izolacija također, mjenjač precizan i prilično tvrd. Baš treba muški šaltati.

Da imam malo bolje plaćen posao, prvo bi išao na GT ili 159. Još da je kakvu 159 2.4 JTDm

Odličan auto, ali treba imati i budžet za održavanje, prednje Brembo disk pločice 600 kuna, set vilica prednjih  (od redizajna nadalje su aluminijske) oko 5000 kuna.

Ja sam imao 2.0 JTDM karavanku, 170 ks, prodao sam ju, hebiga, desilo mi se baš ono kaj ne treba, dignuo kredit, kupio auto, platio porez, 4 nove gume 225-50-17, napravio mali servis i te disk pločice i nakon nekih mjesec dana ostao bez posla,  jednostavno nije bilo teorije da ju ostavim i održavam sa ratom kredita i nikakvim dodatnim prihodom.

Jako malo mjesta ima otraga s obzirom na konkurenciju, gepek pogotovo, ali opet - tko želi 159 svjestan je toga, a i uostalom Alfa se ne uzima zbog prostranosti jer je nema zbog dizajna cijelog auta.
Ali da je ljepotica, dakako, i bit će još dugo vremena.

15 godina
Phantom_RI kaže...
dv14 kaže...

Odličan auto, ali treba imati i budžet za održavanje, prednje Brembo disk pločice 600 kuna, set vilica prednjih  (od redizajna nadalje su aluminijske) oko 5000 kuna.

Ja sam imao 2.0 JTDM karavanku, 170 ks, prodao sam ju, hebiga, desilo mi se baš ono kaj ne treba, dignuo kredit, kupio auto, platio porez, 4 nove gume 225-50-17, napravio mali servis i te disk pločice i nakon nekih mjesec dana ostao bez posla,  jednostavno nije bilo teorije da ju ostavim i održavam sa ratom kredita i nikakvim dodatnim prihodom.

Jako malo mjesta ima otraga s obzirom na konkurenciju, gepek pogotovo, ali opet - tko želi 159 svjestan je toga, a i uostalom Alfa se ne uzima zbog prostranosti jer je nema zbog dizajna cijelog auta.
Ali da je ljepotica, dakako, i bit će još dugo vremena.

Kaj i 159 ima problem s vilicama kao i 147/156? To pricas o cijenama original dijelova u nekom ovlastenom servisu ili zamjenski npr valeo u nekoj ne preskupoj radioni? 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja vec 6 dana gazim. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Koliko znam, 159 nema osjetljiv ovjes kao 147/159. Ali da treba imati za održavanje, to sigurno.

@Phantom to je i najbolji motor. Dobro ide s tim od 170ks? 

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Neugodno iznenađenje... Makar imam lufta do tehničkog koji mjesec za promjeniti granu

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
Auti - ultimativna tema

To se može samo odrezati i zavarti nova cijev.

16 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

To se može samo odrezati i zavarti nova cijev.

To i je plan, no problem je što u srednjem loncu kad se protrese se čuje kao da šušti nešto u njemu, ako ima to smisla.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Izvadi sve iz njega, ostavi samo kućište da izgleda kao da ga imaš :)

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nekad smo se ko klinci igrali u pješčaniku, danas ko odrasli možemo opet

16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Izvadi sve iz njega, ostavi samo kućište da izgleda kao da ga imaš :)

Ne vjerujem da bi astra 1.6 baš lijepo zvučala tako..

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nikad ne znaš :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice