Jel se isplati kupovat fm radio transmitter ili je istina da jako unisti kvalitetu zvuka?
Pa onako. Ja ga koristim u Pežou 406 jer mi se nije dalo kupovati aftermarket radio, pa sam uzeo transmitter za nekih 50-ak kn.
Kvaliteta zvuka ti je više-manje ista kao na radiu, dakle, malo lošija nego preko CD-a, ali mislim da nećeš ni skužiti neku razliku. Samo je bitno namjestiti dobru tj. slobodnu frekvenciju.
Nego, kad smo već kod toga, viđao sam na aliexpressu, vjerojatno ima i kod nas, onaj neki qrac koji se spoji sa stražnje strane radia i dobije se USB i AUX ulaz. Ima li netko s tim iskustva? Mislim da je nekih 150-200kn.
Već na par oglasa vidim aftermarket Pioneere i Sonye sa CD / USB po 250-300 kn. A ja sam probao isto FM transmitter i jednostavno me iritirao, i kupio sam si 2 DIN Alpine za auto i preporodio se.
I u starijim autima sam probao od frenda transmitter, i frend ga je isto imao duže vrijeme dok nismo uhvatili nove Pioneere za 399 kn na akciji prije dobre 3-4 godine. Nemojte biti cicije i počastite auto i sebe.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..