- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam mislio jućer tankati, al reko neću dok mi se ne upali rezerva, reko lakši je auto, pa bu startniji, sad vidim da je i bolje da nisam
jos uvijek je oko 9,50 ;)
Lancia stratos vs new stratos
od naprijed izgleda ko fiat barchetta, opcenito djeluje nekak fragmentirano.. dio po dio izgledaju ok al sve skupa - hrpa svega i nicega.
Mozda ti cak i lim vibrira(rezonantna frekvencija) i zbog toga cujes taj zvuk, a i normalno je da se to dogada kod jaceg bassa.
Najbolje rjesenje ti je da vozis normalno, a ne da ljudi 2 kvarta dalje slusaju tvoju muziku. (Pogotovo ako slusas cajke)
Može jedno informativno pitanje. Starog zanima ono lotos polusintetičko ulje(interšpar akcija 5l 110kn) za Fiat Palio Weekend 1.6 16v pa me pitao dal to ulje bude normalno radilo i dal se i to ulje mijenja nakon 10k km?
Nakon 2 mjeseca zatišja, danas sam konačno našao vremena da kresnem quada. " gume su spustile dokraja. druge 2 su se od stajanja spljoštile. akumulator dead. prebrikao prek traktora, nakon 10min jedva zapalio. radi ko K. izgleda da mu je zadnje inino gorivo naštetilo... ali ipak napravio 10km kolko tolko normalne vožnje...
Pa trebalo bi pojeftinit u utorak, ne danas
A pa što bass daješ, nemoj bass davat i sve će bit uredu...
Pa trebalo bi pojeftinit u utorak, ne danas
ja sam racunao sa novim cijenama
ja sam racunao sa novim cijenama
Aha, a da, ovisi sad od pumpe do pumpe, ja znam di je u Zagrebu najjeftinija pumpa, ali je i među najstarijima, pa se ne isplati prišparat par lipa za smeće koje dobiš u gorivu...
A vidjet ćemo u utorak, možda će stvarno bit ispod 9 kuna litra kako kažu, a to bi značilo da će pojeftinit više od 20 lipa, ono su još neslužbene informacije, više nagađanja...
ja se odnosim na 100tku...95 je for pussies, a dizel da ne pricam
ja se odnosim na 100tku...95 je for pussies, a dizel da ne pricam
100tku a vozi meganea s 50 konja.
100tku a vozi meganea s 50 konja.
zlatne felNe daju jos par posto
Onda odi metodom eliminacije, prvo izvadis sve zvucnike van i stavljas unutra 1 po 1.
Nakon prikljucivanja svakog isprobas dal ima nezeljenog zvuka, ako ima onda je u tom zvucniku problem.
U slucaju da nijedan zvucnik ne valja probas radio jer kolka je sansa da su svi krepali.
Ako nije ni do radia prodaj auto i kupi drugi.
I ja sam primijetio kad pojacam bass neku vibraciju u zadnjem zvucniku (onaj iza naslona za glavu na zadnjoj klupi),prvo sam mislio da je desni jer je ispod njega prva pomoc pa sam mislio da nije dobro zatvoren al nije,i kod mene se cuje na +2 a isto moze do +7 ,nisam se trudio nesto provalit u cemu je kvaka,morat cu detaljnije oslusat :))
Koji auto, ovisi kakav souround ima. Ja kad u yarisu kresnem banovinu +5 bass i 30 volume nemogu vidjet sliku u retrovizoru koliko se trese
Koji auto, ovisi kakav souround ima. Ja kad u yarisu kresnem banovinu +5 bass i 30 volume nemogu vidjet sliku u retrovizoru koliko se trese
A nije problem da on trese,problem je sto se cuje neko zveckanje u zvucniku cak i na +2,auto je C klasa W203,ne znam kod njega...Kao da je u zvucnik nesto sitno palo pa zbog vibracije poskakuje i zveci.
I čudiš se što u skoro punoljetnom autu nešto vibrira/lupa kad pojačaš glazbu
Pogledaj si zvucnike u vratima, ako su isti ko i kod golfa 3 onda su oni 90% otisli. Moji su se raspali kad su bili 15ak god stari, membrana je popucala(nokia su zvucnici ako se ne varam, original)
Pogledaj si zvucnike u vratima, ako su isti ko i kod golfa 3 onda su oni 90% otisli. Moji su se raspali kad su bili 15ak god stari, membrana je popucala(nokia su zvucnici ako se ne varam, original)
Ok, moram ih lijepo pregledati, ne znam jesu li isti kao kod 3-ce,, vjerovatno su isti kao kod golfa 4-vorke, svejedno provjerim pa vam javim :)
Prijatelj mi kupuje prvi auto, što mislite o ovom? Cijena će se malo spustiti najvjerojatnije.
http://www.olx.ba/artikal/19636753/opel-astra-h-1-7cdti-125ps-6-brzina/