Sinuo sam jucer sa prednjeg fara kakicu.
Otislo je vrlo lako sa vlaznim WC papirom.
Btw insekti su gadni ak ostanu dugo na povrsini, vrlo moguce je da ce razyebati cijeli lak.
a tek šit od galeba...
Sinuo sam jucer sa prednjeg fara kakicu.
Otislo je vrlo lako sa vlaznim WC papirom.
Btw insekti su gadni ak ostanu dugo na povrsini, vrlo moguce je da ce razyebati cijeli lak.
a tek šit od galeba...
Najbolje su one ptičurine sa Hreliča, kaj sve pojedu nebi bilo čudno da i probiju lak
Ma pticji drek ide relativno lagano. Al one musje tockice, nema sanse, jedino rosa pomaze.
za 115kn i mora biti dobar. Fala bogu kaj mi je auto u garazi kad ga ne koristim tak da nemam bas problema s tim.
Malo smo u podu :)
ili u zraku?
evo da vam prezentiram 4 dana posla.. 1 dan po kotaču polakirao sve čeljusti, i iza malo i diskove i onaj lim iza uredio..
auto i felge su extra prljavi, ali se čeljusti sjaje oko diskova sam se najviše namučio.
drugi put kada budem mijenjao diskove ću ih odmah zaštiti i urediti..
Danas u pet, s mature, 2 tipa (jedno auto) sletiše s ceste. Vidio sam ih makar pet kako voze preko 100 km/h i dvojicu kako prolaze kroz crveno.
Jedan je umro, drugi će uskoro.
I onda mene zaustavlja, puhanje, i čitanje bukvice što sam početnik, a vozim poslije 11 navečer. Postoji li škola za policajce?
Zato jer ide bolje na 9500 nego na 4000 ili na kolko bi vec bio dok bi promijenio sa 8495 u visu...
Koji k**ac je to?!
Snaga i moment mu padaju, ali su još uvijek veći nego što budu kad ubaci u višu brzinu na 7k rpm. Moment koji on ima na kotačima u 2. brzini na 9k rpm mu je još uvijek puno veći nego što je u 3. na 7k rpm, i s time ima veće ubrzanje. Plus tome što, ako ga svaku brzinu razvuče što više može, u sljedećoj će biti bliže okretajima gdje su mu moment i snaga najveći.
jer je honda. i ak nije u crvenom onda nejde NHF hondaši
točno to penryn, više gubi kada ranije prešalta pa mora čupati iz nižih okretaja.. pogotovo vidim da ima i kraću getribu, pa to skroz ima smisla.
BTW zvuk otkida prava japanska kosilica.. 9.5k rpm FTW
Prosljeđujem pitanje od mog starog:
Kupio je 4 nove ljetne gume (neka Fulda). 3 gume su napravljene u Sloveniji, jedna u Francuskoj. Lik od kojeg je kupio veli da to nema veze, a on veli da su "ripne" drukčije; slovenske imaju iz vana kao puni kružni kanal oko cijele gume, a francuska ima poprešno kanale preko cijele gume (znači vanjski kanal je drukčiji). Da li je to normalno? Inače sve gume su istih dimenzija i isti model (Eco Control HP mislim).
Mislim da ne bi trebao imat problema, razlika nije velika. Jel im datum proizvodnje sličan? Nek stavi tu jednu koja je drugačija straga i to je to.
Datumi su ok, veli vulkanizer da je tako dobio iako je stari morao tražiti da mu onda bar na istoj osovini budu iste gume (skužio tek tjedan dana poslije).
Ovako kad gledam mislim da u praksi različito odvode vodu dok za suho vjerojatno ne igra neku ulogu...
Ako ima još netko slično iskustvo, može pomoći.
Meni to izgleda kao da su Slovenci zaboravili napraviti prorez do kraja.
Ništa, skalpel u ruke i polako.
Samo da javim da u Kauflandu ima akcija (mislim da traje do utorka, srijede) za zimske proizvode za auto.
Recimo sprej za odmzavanje stakla - 2,5kn, tekučina za odmrzavanje (u boci sa špricaljkom kao što ima za kućne prozore) - 2 kn, itd.
Pa tko želi napraviti si zalihu, sad je vrijeme :)
De pogledajte ovo... BMW X6 Ikea style
Može mi ko preporučit ljetne gume s njuškala.
Dimenzija 205/55 R16.
Trenutno imam 4 Pirelli P7 Cinturato od čega su 2 iskoristive.
Tako da bi ove godine kupio 2 rabljene,pa sljedeču godinu set novih.
Inače Peugeot 307 2.0HDI 136(ako se ko sječa) je u super,dosad nikakvih iznenadnih troškova..:)
Uvjek se sjetim onog jezivog osjecaja kad nesto rastavljeno ponovo sastavljas i skuzis da imas par šerafa viška.
Vjerujem da i taj ko je trebo to slagat nazad isto bi se preznojio.
Uvjek se sjetim onog jezivog osjecaja kad nesto rastavljeno ponovo sastavljas i skuzis da imas par šerafa viška.
Vjerujem da i taj ko je trebo to slagat nazad isto bi se preznojio.
Mislim da se to nebi slagalo natrag, nego prodalo u dijelovima. Jer sta ce im cijeli ukradeni auto.
Može mi ko preporučit ljetne gume s njuškala.
Pa kupi 2 nove sad a druge 2 drugu godinu. Na auto bi stavio polovnu gumu... Nikad. Radije ga parkiram i ne vozim
Samo pripazi također na godinu proizvodnje, jer stara guma je opasna isto ko i izlizana.
Neznam jeste li već gledali njegove videe ako niste pogledajte, ima dosta toga zanimljivog i pokaže sve u najsitnije detalje.
tetris master!
Pozdrav.
Planiram kupiti Renault Clio 3 2010. ,1.5,85ks,dizel,5 vrata.Da li ima neko iskustva sa tim autom i da li ga se isplati uzeti (cijena oko 6000e)?