Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.001
|
čitano: 16.475.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
BORG kaže...

Sinuo sam jucer sa prednjeg fara kakicu.

Otislo je vrlo lako sa vlaznim WC papirom.

Btw insekti su gadni ak ostanu dugo na povrsini, vrlo moguce je da ce razyebati cijeli lak.

a tek šit od galeba...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Okej, kad nađeš govno ko da je orao jeo čili onda čistiš odmah..

ovo me podsjetilo na ovu sličku {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Auti - ultimativna tema

Najbolje su one ptičurine sa Hreliča, kaj sve pojedu nebi bilo čudno da i probiju lak{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ma pticji drek ide relativno lagano. Al one musje tockice, nema sanse, jedino rosa pomaze.

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ne postoji bolje od Iron X Za uklanjanje svih mogućih govana sa laka

17 godina

za 115kn i mora biti dobar. Fala bogu kaj mi je auto u garazi kad ga ne koristim tak da nemam bas problema s tim.

Ride or die, remember?
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ne znam, prije sam kupovao svakakva sranja i po svakakvim cjenama, definitivno mogu reć da Meguiars opravdava cijenu. Još za niti jedan proizvod nisam požalio da sam kupio, a kupim si svako toliko nešto. 

Malo smo u podu :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 15:49 (ARazer).
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Malo smo u podu :)

ili u zraku? {#}

evo da vam prezentiram 4 dana posla.. 1 dan po kotaču {#} polakirao sve čeljusti, i iza malo i diskove i onaj lim iza uredio..

auto i felge su extra prljavi, ali se čeljusti sjaje {#} oko diskova sam se najviše namučio. {#} drugi put kada budem mijenjao diskove ću ih odmah zaštiti i urediti..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Danas sam poslikao sudar na Baštijanovoj ulici, ne znam ko je koga, ali autoškola se nije baš dobro provela...

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Danas u pet, s mature, 2 tipa (jedno auto) sletiše s ceste. Vidio sam ih makar pet kako voze preko 100 km/h i dvojicu kako prolaze kroz crveno.

Jedan je umro, drugi će uskoro. 

I onda mene zaustavlja, puhanje, i čitanje bukvice što sam početnik, a vozim poslije 11 navečer. Postoji li škola za policajce?

17 godina
Auti - ultimativna tema

Ne razumijem... Honda Integra Type R 226,5HP@8495rpm/191,9Nm@7955rpm

Ako auto razvija MAX snagu na 8495rpm zašto kolje auto u crveno onda na 9500 okretaja?=

auto u crvenom području ne ide ništa bolje već mu snaga pada

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ako auto razvija MAX snagu na 8495rpm zašto kolje auto u crveno onda na 9500 okretaja?=

Zato jer ide bolje na 9500 nego na 4000 ili na kolko bi vec bio dok bi promijenio sa 8495 u visu...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Koji k**ac je to?!

In the name of tragedy...
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Snaga i moment mu padaju, ali su još uvijek veći nego što budu kad ubaci u višu brzinu na 7k rpm. Moment koji on ima na kotačima u 2. brzini na 9k rpm mu je još uvijek puno veći nego što je u 3. na 7k rpm, i s time ima veće ubrzanje. Plus tome što, ako ga svaku brzinu razvuče što više može, u sljedećoj će biti bliže okretajima gdje su mu moment i snaga najveći.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 21:08 (Penryn).
17 godina
Ziga kaže...

jer je honda. i ak nije u crvenom onda nejde {#} NHF hondaši {#}

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

točno to penryn, više gubi kada ranije prešalta pa mora čupati iz nižih okretaja.. pogotovo vidim da ima i kraću getribu, pa to skroz ima smisla.

BTW zvuk otkida {#} prava japanska kosilica.. 9.5k rpm FTW {#}

17 godina
Auti - ultimativna tema

Prosljeđujem pitanje od mog starog:

Kupio je 4 nove ljetne gume (neka Fulda). 3 gume su napravljene u Sloveniji, jedna u Francuskoj. Lik od kojeg je kupio veli da to nema veze, a on veli da su "ripne" drukčije; slovenske imaju iz vana kao puni kružni kanal oko cijele gume, a francuska ima poprešno kanale preko cijele gume (znači vanjski kanal je drukčiji). Da li je to normalno? Inače sve gume su istih dimenzija i isti model (Eco Control HP mislim).

Francuska Francuska
Slovenska Slovenska
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 9:38 (Lovac).
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Mislim da ne bi trebao imat problema, razlika nije velika. Jel im datum proizvodnje sličan? Nek stavi tu jednu koja je drugačija straga i to je to.

17 godina
Auti - ultimativna tema

Datumi su ok, veli vulkanizer da je tako dobio iako je stari morao tražiti da mu onda bar na istoj osovini budu iste gume (skužio tek tjedan dana poslije).
Ovako kad gledam mislim da u praksi različito odvode vodu dok za suho vjerojatno ne igra neku ulogu...

Ako ima još netko slično iskustvo, može pomoći.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
15 godina
Auti - ultimativna tema

Meni to izgleda kao da su Slovenci zaboravili napraviti prorez do kraja.

Ništa, skalpel u ruke i polako. {#} 

HTC 8X :)
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Samo da javim da u Kauflandu ima akcija (mislim da traje do utorka, srijede) za zimske proizvode za auto.

Recimo sprej za odmzavanje stakla - 2,5kn, tekučina za odmrzavanje (u boci sa špricaljkom kao što ima za kućne prozore) - 2 kn, itd.

Pa tko želi napraviti si zalihu, sad je vrijeme :)

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

De pogledajte ovo... BMW X6 Ikea style

14 godina
Auti - ultimativna tema

Može mi ko preporučit ljetne gume s njuškala.

Dimenzija 205/55 R16.

Trenutno imam 4 Pirelli P7 Cinturato od čega su 2 iskoristive.

Tako da bi ove godine kupio 2 rabljene,pa sljedeču godinu set novih.

Inače Peugeot 307 2.0HDI 136(ako se ko sječa) je u super,dosad nikakvih iznenadnih troškova..:)

Samsung Galaxy S5
16 godina
coso9288 kaže...

Uvjek se sjetim onog jezivog osjecaja kad nesto rastavljeno ponovo sastavljas i skuzis da imas par šerafa viška. {#} 
Vjerujem da i taj ko je trebo to slagat nazad isto bi se preznojio. 

13 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Uvjek se sjetim onog jezivog osjecaja kad nesto rastavljeno ponovo sastavljas i skuzis da imas par šerafa viška. {#} 
Vjerujem da i taj ko je trebo to slagat nazad isto bi se preznojio. 

Mislim da se to nebi slagalo natrag, nego prodalo u dijelovima. Jer sta ce im cijeli ukradeni auto.

14 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Može mi ko preporučit ljetne gume s njuškala.

Pa kupi 2 nove sad a druge 2 drugu godinu. Na auto bi stavio polovnu gumu... Nikad. Radije ga parkiram i ne vozim

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 17:24 (ARazer).
14 godina
protjeran

Samo pripazi također na godinu proizvodnje, jer stara guma je opasna isto ko i izlizana.

Crkva je zlo 21. stoljeća
12 godina
Auti - ultimativna tema

Neznam jeste li već gledali njegove videe ako niste pogledajte, ima dosta toga zanimljivog i pokaže sve u najsitnije detalje.

https://www.youtube.com/user/saabkyle04

17 godina
coso9288 kaže...

tetris master! {#}

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav.

Planiram kupiti Renault Clio 3 2010. ,1.5,85ks,dizel,5 vrata.Da li ima neko iskustva sa tim autom i da li ga se isplati uzeti (cijena oko 6000e)?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice